Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Roberta pritišće slava

Go down 
+2
Athendora
Thanatos
6 posters
AutorPoruka
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

Roberta pritišće slava Empty
KomentarNaslov komentara: Roberta pritišće slava   Roberta pritišće slava EmptyWed Oct 27, 2010 3:52 pm

Roberta pritišće slava GetImage

Popularni glumac priznao je da se još uvijek bori sa svojim zvjezdanim statusom i budućnosti koju on donosi
'Ljudi me stalno ispituju o izboru uloga i je li me strah da će me 'Sumrak' obilježiti u budućnosti. Iskreno, ne brinem se previše oko toga, a činjenica je da takve uloge donose novac. S druge strane, čini mi se da ljudi cijene samo filmove koji osvajaju Oscare, ali i donose zaradu. A teško je snimiti takav film', izjavio je Robert.

'Zaluđenost oko vampira i Edwarda neće trajati vječno i toga sam svjestan. Naprimjer, Leonardo DiCaprio je slavan od malih nogu i s pravom je u vrhu. A gdje ću ja biti za deset, dvadeset godina, vidjet ćemo.'

Rob se osvrnuo i na odbijanje glazbenog ugovora sa Simonom Cowellom: 'Obožavam Simona i mislim da je izvrsna osoba i njegove emisije su stvarno zabavne. Ali on stvara umjetnike koje će publika voljeti i baš zato mislim da ja nisam za to. Ja uzmem gitaru i sviram što mi se u tom trenutku svira, a mislim da se većini ljudi to neće sviđati.'
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Roberta pritišće slava   Roberta pritišće slava EmptyWed Oct 27, 2010 7:21 pm

Treba biti na secni 10 godina da bi postao kao Leo.
Na vrh Go down
Nymphadora
Moderator
Nymphadora

Ime: : Marina
Broj komentara : 6870
Reputacija : 4
Mjesto : Nomad

KomentarNaslov komentara: Re: Roberta pritišće slava   Roberta pritišće slava EmptyWed Oct 27, 2010 11:38 pm

Pa uglavnom te obilježi ono što te proslavilo. I ja mislim da oni svi do neba trebaju biti zahvalni Sumraku, jer da nije bilo Sumraka, tko zna gdje bi sada bili.
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz/forum.htm
Beatrix
Administrator
Beatrix

Broj komentara : 7943
Reputacija : 23
Mjesto : St. Vladimir's Academy

KomentarNaslov komentara: Re: Roberta pritišće slava   Roberta pritišće slava EmptyThu Oct 28, 2010 1:51 pm

Slažem se s Marinom.

Hoću reći, njima je Sumrak jedna jako dobra odskočna daska. Jer da nije bilo ga, teško bi se probili.

Ali sada je do njih; na njima je kako će svoju karijeru dalje graditi.
Na vrh Go down
https://twitter.com/Aimee_Liam
Melly Cullen
Newborn
Newborn
Melly Cullen

Ime: : Melly Cullen
Broj komentara : 281
Reputacija : 1
Mjesto : negdje u Forksu s Edwardom ♥

KomentarNaslov komentara: Re: Roberta pritišće slava   Roberta pritišće slava EmptyThu Oct 28, 2010 7:48 pm

slazem se s vama :)
al ipak on je meni puuuno bolji od mnogih glumaca na pocetku karijere :S
Na vrh Go down
Jessica•Rose
Fighting for life
Fighting for life
Jessica•Rose

Ime: : Rouz ; Irma
Broj komentara : 1333
Reputacija : 19
Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?

KomentarNaslov komentara: Re: Roberta pritišće slava   Roberta pritišće slava EmptyThu Oct 28, 2010 8:35 pm

Nymphadora (citat):
Pa uglavnom te obilježi ono što te proslavilo. I ja mislim da oni svi do neba trebaju biti zahvalni Sumraku, jer da nije bilo Sumraka, tko zna gdje bi sada bili.

Potpuno se slazem..
Iskreno mene uzasno nervira kad glumci nekih velikih filmova pocnu govoriti kako ne vole taj svoj lik,kako im smeta sto ih zovu imenom tog svog lika i blate ga 100 na sat..
Pa ljudi da nije bilo tih uloga ne bi ni vas bilo u svijetu glume -.-

Inace na neki nacin shvacam njega kad kaze da mu je tesko izboriti sa slavom.Pa i sami znamo kolika je manija oko Sumraka pa kako je tek njima?Prvo se pitam kako bih ja reagirala kad bih nekog vidjela na ulici od njih,pa poludila bi xD
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Roberta pritišće slava   Roberta pritišće slava Empty

Na vrh Go down

Roberta pritišće slava
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
»  Kristen prevarila Roberta?
» Ne puštajte Roberta u kuću
» Taylor je bolji od Roberta
» Nova frizura Roberta Pattinsona
» Žestoka svađa Kristen i Roberta