| Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi | |
|
+5Clair de Lune Girl in Edward's arms Team Jacob An P. Lautner Athendora 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Tue Jul 13, 2010 1:27 pm | |
| Robert Pattinson, 24-godišnjak koji u sagi 'Sumrak' igra Edwarda, otkrio je neke zanimljivosti sa snimanja 'Pomrčine' Rob kaže da se na snimanju izvrsno slagao s Taylorom Lautnerom koji igra njegova suparnika Jacoba Blacka te da su se stalno zezali na račun Lautnerovih uskih kratkih hlača.
'Nas dvojica smo se stalno šalili. Npr. u nekim scenama mi je Taylor prijetio da se klonim Belle, a ja bih mu prišao s leđa i udario bih ga o stražnjici, jer je nosio preuske hlače. Svi bismo na setu umirali od smijeha. To je bilo urnebesno', smije se Robert koji se jako sprijateljio s Taylorom (18).
Inače, Robertova veza s Kristen Stewart (Bella), kako se pisalo ovih dana, navodno je u velikoj krizi, jer se on još uvijek ne želi vezati. Rob je nedavno izjavio i da je jako sretan što je dobio priliku glumiti u sagi 'Sumrak', jer prije toga nije imao puno glumačkih angažmana.
| |
|
| |
An P. Lautner Vampire bite you
Ime: : Anamarija Broj komentara : 95 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-29 Age : 28 Mjesto : St
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Tue Jul 13, 2010 10:36 pm | |
| AAAA. Blago Robu hahaha Ma i novinari svašta pišu o njihovom suparništvu i u privatnom životu,a oni se lupaju po guzici. ^^ | |
|
| |
Team Jacob Still human
Ime: : Matea Broj komentara : 32 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-28 Age : 28 Mjesto : Hrvatska
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Wed Jul 14, 2010 12:39 pm | |
| Hahahahaha a luđakaa....heheh daaaa baš se oni mrze kako pišu mediji..... | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Thu Jul 15, 2010 12:29 pm | |
| Blago Robu. Al novinari svašta pišu. Pa onda -.- | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Thu Jul 15, 2010 4:40 pm | |
| Hahaha jooj.. A smiješni su.. XD | |
|
| |
Reginea Vampire bite you
Ime: : Klara Broj komentara : 72 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-15
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Sat Jul 17, 2010 4:23 pm | |
| hahahaha zbog taylorovih hlača sprdanje. jadan :( xd | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Mon Jul 19, 2010 12:07 pm | |
| Da da. XD Prvo pišu da se mrze, pa evo sad gle ovo, a onda da Kristen obojicu vuče za nos, pa da su i u stvarnom životu Edward-Bella-Jacob.. Svašta. Ja se makar nadam da je ovo istina, da su više prijatelji nego neprijatelji. | |
|
| |
Reginea Vampire bite you
Ime: : Klara Broj komentara : 72 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-15
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Mon Jul 19, 2010 2:12 pm | |
| Ma Kristen je fufa haha Kako na snimanju, sve isto u stvarno životu, doslovno | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Mon Sep 20, 2010 9:53 pm | |
| Jadna Kristen HAHAHHAA | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Mon Sep 20, 2010 10:00 pm | |
| | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi Tue Sep 21, 2010 8:43 pm | |
| xD Ovo je nešto najbolje što sam u posljednje vrijeme čula. Lupa ga po guzisci. xD xD xD xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi | |
| |
|
| |
| Znao sam na setu 'Pomrčine' lupiti Lautnera po guzi | |
|