| Sam Uley.. | |
|
+2Twilight_girl Clair de Lune 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Sam Uley.. Fri Mar 19, 2010 11:20 pm | |
| Pisite vase dojmove u vezi vodje copora, Sama. Da li vam se svidja kao lik, ili ne? Zasto? | |
|
| |
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Sam Uley.. Wed Mar 24, 2010 5:05 pm | |
| On se meni nimalo ne svidja. Zamisljam kao kao nekog negativca, mrguda. Nije mi dobar Alfa. Kada je htio napasti Cullenove, a nije provjerio. Prvo im glumi nekog, kao prijatelja, onda im zeli zabiti noz u ledja. :S Otisnuo se na Emily, sto mi je stvarno preglupo. Mislim, znam da on ne moze time upravljati, ali to njihovo otiskivanje mi se nimalo ne svidja. Zar nije moglo bez toga? Zar on nije mogao ostati sa Leom? | |
|
| |
Twilight_girl Newborn
Ime: : Vlasta Broj komentara : 124 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 31 Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)
| Naslov komentara: Re: Sam Uley.. Wed Mar 31, 2010 2:57 pm | |
| Sam je autoritet... i morao je raditi ono što je najvažnije za pleme... ako je on mislio da je prijetna ta stvar koju Bella nosi u sebi... onda je morao odreagovati... a ovak je cool lik i osoba | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Sam Uley.. Fri Apr 02, 2010 8:10 pm | |
| Cool like i osoba je.Ali on kao vođa plemena mi nije baš sjajan. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Sam Uley.. Fri Apr 02, 2010 9:28 pm | |
| - Gossip Girl (citat):
- Cool like i osoba je.Ali on kao vođa plemena mi nije baš sjajan.
Stoti put ponavljam, daj nam malo vise informacija o svom misljenju. *uzdah* | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Sam Uley.. Wed May 05, 2010 12:12 am | |
| Meni se kao lik nije previše dojmio. 1)glumio je na početku velikog alfu,kontrolirao je svima njim (vukodlacima) a onda se počeo bahatiti 2)možda je prvi u tih 100 godina postao vukodlak ali to ne znači da netko nije bio uz njega.Svi vu mu pomagali i odgajali kao sina. 3) mogao je dopustiti Jaku da odmah bude Alfa... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Sam Uley.. Wed May 05, 2010 5:15 pm | |
| Joj, mogao je biti bolji prema Lei! Znam da on nije kriv ali ipak.. :/ Nije ni jadna Leah to zasluzila.
@Swells: On je htio Jacobu sve prepustiti, samo ovaj nije htio. Valjda nije htio jos vecu obavezu ili sto vec.. Iako mi nije zbog toga drazi. Kao da mu nije stalo da vukova u coporu, kao da je bitno samo zastiti ljude. Znaaam, to je njihov 'posao' ili sto je vec, ali ipak.. :/
Ne svidja mi se ni njegov razvoj kroz te godine otkako je vuk. Prvo Leah, pa Emily, pa unakazio zeni lice, pa onda Cullenove htio napasti.. Sve gori i gori postupci. Iako sigurna sam da je on bio bolji covjek dok se te vukodlacke stvari nisu upetljale. | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Sam Uley.. Mon Dec 06, 2010 9:35 pm | |
| Sloziti cu se sa Clair. Nekako se cini negativnim i losim. Prema Leah je stvarnooo mogao biti bolji. Ma jadna Leah. :/ | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Sam Uley.. Sat Mar 12, 2011 11:45 pm | |
| Meni se čini kao dobra osoba. Pomogao je i Jacobu i Belli. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Sam Uley.. | |
| |
|
| |
| Sam Uley.. | |
|