| Bree i Riley | |
|
+12can we panic now? Bokssha Lina Emma Cullen Asteria Chubica Beatrix Rosalie eŁŁy StefanaCullenPattinson Girl in Edward's arms Lady Moonlight 16 posters |
Da ili ne? | Da | | 82% | [ 14 ] | Ne | | 18% | [ 3 ] |
| Ukupno glasova : 17 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Bree i Riley Wed Jul 21, 2010 1:26 am | |
| Da li vam je bilo žao kada su poginuli Bree i Riley? Jeste li ih smatrali krivima? | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Wed Jul 21, 2010 3:11 pm | |
| Žao mi je što su oboje poginuli. Bree nisam smatrala krivom. I bilo bi mi draže da je preživjela. A što se Rileya tiče nije mi drago što je umro ali opet koliko mi j žao što je umro toliko mi je i drago što je umro tj. što je uijen. | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Newborn
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Wed Jul 21, 2010 11:37 pm | |
| zao mi je najvishe Riley-ja..tako je bio naivan.... bezveze shto je poginuo... divan lik ..Xavier je tako hot... a ja sam tako plakala u bioskopu xD | |
|
| |
eŁŁy Still human
Ime: : Elizabet Broj komentara : 32 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-11 Age : 32
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Thu Jul 22, 2010 4:29 pm | |
| za0 mi ih je. Bree se nije htjela cak ni b0riti, vratila se sam zb0g Diega (ak ste citali TSSLOBT znat cete o cem pricam) i nije fer sto su je ubili, a Rileya mi bilo zao sto ga je Victoria iskoristavala, a on to nije shvatio. Iako mu je Edward dao priliku da ode on je osto tako da mislim da si sam kriv. Ali Xavier je tako dobar i steta sto vise nece glumiti :( | |
|
| |
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Thu Jul 22, 2010 4:30 pm | |
| ali Riley je bio zal;jubljen...svi bi mi branili osobu u koju smo zaljubljeni i verovali joj realno..mnogo mi ga je bilo zao :( | |
|
| |
eŁŁy Still human
Ime: : Elizabet Broj komentara : 32 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-11 Age : 32
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Thu Jul 22, 2010 4:31 pm | |
| ma znam, al opet.. nisam rekla da mi ga nije bilo zao | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Thu Jul 22, 2010 4:35 pm | |
| Jeste, žao mi je. Bri, na primer, uopšte nije kriva. Nije htela ni da se bori, nikoga nije povredila. Zašto onda da je ubiju? Zato što je neko pretvorio u vampira da uradi nešto što verovatno nije htela?
A Rajli... Samo je tražio srodnu dušu. Mislio je da je Viktorija prava. Verovao joj je. Stavite se na njegovo mesto. Neko ko vam je potpuni stranac, pogleda vas u oči i kaže vam za osobu koju neopisivo volite: ''Ne voli te, laže te!''?!
Rosalie: komentar modifikovan dana: Thu Jul 22, 2010 4:38 pm; prepravljeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Thu Jul 22, 2010 4:35 pm | |
| slazem se...a i mogao je da glumi malo i u chetvrtom delu da se nagledamo lepote | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Thu Jul 22, 2010 4:37 pm | |
| | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Fri Jul 23, 2010 9:15 pm | |
| Ja sam glasala NE. Jer kada sam čitala Pomrčinu, uopće ih nisam doživljela kao likove.. Bree mi je bila totalno bez veze, tj. samo lik koji se pojavljuje na 2 stranice. Kao i svi ostali novorođeni, zašto bi mi je bilo žao? Ako bih žalila nju, onda bih žalila i sve ostale novorođene. Naravno da mi je malo bila ona scena kad ju ubiju.. :// Ali samo zbog okrutnosti Voltura. I ako ćemo iskreno, onda mi je malo više žao Bree, nego Rileya. Ona je.. nevinija. Riley mi je isto onako lik. Nisam ga nešto posebno doživljela. I kad ga je Seth ubio, nije mi ga bilo žao. A mislim, vi gledate po filmu. Xavier kao glumac je super, ali kakve to veze ima s ovim? Riley kao lik mi se ne sviđa, a drugo je Xavier. :/ Rileya mi nije nimalo žao. Edward mu je govorio, ali on nije htio čuti istinu. Tko mu je kriv što je naivan i glup.
| |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Fri Jul 23, 2010 9:16 pm | |
| Meni se svidja Riley kao lik pogotovo u knjizi Kratak dug zivot Bree Tanner.. | |
|
| |
Chubica Eclipse has begun
Ime: : Matea Broj komentara : 738 Reputacija : 1 Join date : 2010-06-28 Age : 29
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Fri Jul 23, 2010 11:14 pm | |
| Meni su bili super i mislim da nisu zaslužili poginuti... | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Fri Jul 30, 2010 6:51 pm | |
| Da i ne iako sam glasovala za da. Ovako: 1) Riley: Nije mi ga zao zbog svih loših stvari koje je ucinio stanovnicima i mladim vampovima, a zao mi ga je zato jer je bio vickina žrtva, on je mislio da ga vicky voli i zato je sve to radio kako bi mogao biti s njom.. 2) Bree: Definitivno mi je zao sto je ona mrtva, nije bila ni kriva ni dužna, nije se borila, pila je krv samo kada je trebala..Mislim da bi knjiga bila zanimljivija da je ona ostala (zanima me dal se vukovi mogu utisnuti u vampove) jer bi bilo totalno cool da se jake utisnuo u bree i da nessie nije ni postojala... | |
|
| |
Emma Cullen Still human
Ime: : Ivana - Ive Broj komentara : 44 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04 Age : 35 Mjesto : U glupom Kragujevcu... :-(
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Tue Aug 24, 2010 2:20 am | |
| | |
|
| |
Lina Vampire bite you
Ime: : Katalina Broj komentara : 71 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 29 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Tue Aug 24, 2010 2:26 am | |
| Rileya mi nije zao.. ali Bree mi je super obozvam je. i steta sto je S.M. napisala da umre. cak je i njoi poslije bilo zao. to je napisla na pocetku knjige o Bree | |
|
| |
Bokssha Newborn
Ime: : Bojana Broj komentara : 136 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-24 Age : 36 Mjesto : Beograd
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Tue Aug 24, 2010 4:14 am | |
|
Zao mi je Bree vise nego Rileya...
Mada...nijedno nije bas zasluzilo da umre... Nisu znali nista...
| |
|
| |
can we panic now? Vampire bite you
Broj komentara : 59 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-17 Age : 29
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Tue Aug 24, 2010 1:12 pm | |
| Rileya mi je bilo žao... ali Bree nije [kada sam čitala Pomračenje]. Tamo nije bila opisana dovoljno za to. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Tue Aug 24, 2010 6:06 pm | |
| Krivo mi je zbog Bree jer je ona bila žrtva ali za Rileya..Ma koliko on prekrasan bio nije. Jednostavno jer je Bree bila žrtva a Riley Victorijin podanik premda je moga znati da ga očekuje propast. I smrt. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Wed Aug 25, 2010 1:16 pm | |
| Nakon što sam pročitala TSSCOBT; bilo mi je žao Bree. Stvarno je jadnica, nije ništa kriva. Ali Rileya mi nije bilo žao. Baš je gad. Fujj.. još mi je gori . | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Sun Oct 17, 2010 7:46 pm | |
| Da :( Oni su mi bila mnooogo dragi :/ Msm da bi bilo zanimljivo da su ostali u BD | |
|
| |
AliceOCDCullenFeuerbach Still human
Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-10-31 Age : 28 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Tue Nov 02, 2010 12:25 am | |
| meni je baš bilo žao za sve je kriva Victoria | |
|
| |
roberta_bg Vampire bite you
Broj komentara : 97 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley Mon Apr 09, 2012 1:24 am | |
| da, bilo mi je jako zao..moze se reci da su umrli ni krivi ni duzni, jer su bili samo iskorisceni ...... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Bree i Riley | |
| |
|
| |
| Bree i Riley | |
|