Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??

Go down 
+14
Miss Crawford
Jessica•Rose
Bokssha
Lina
Emma Cullen
Clair de Lune
Kaca Black
Anči
Athendora
Beatrix
Asteria
StefanaCullenPattinson
Girl in Edward's arms
Lady Moonlight
18 posters

Da ili ne?
Da
Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? I_vote_lcap73%Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? I_vote_rcap
 73% [ 16 ]
Ne
Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? I_vote_lcap27%Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? I_vote_rcap
 27% [ 6 ]
Ukupno glasova : 22

AutorPoruka
Lady Moonlight
Administrator
Lady Moonlight

Ime: : L A D Y
Broj komentara : 5833
Reputacija : 13
Mjesto : Anywhere but Home.

Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Empty
KomentarNaslov komentara: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyWed Jul 21, 2010 1:32 am

Pa da li vjerujete da su njih dvoje i u stvarnom životu u vezi?
Mislim stvari su jako čudne.. jer do sada ih nikada nismo uspjeli vidjeti kao ostale parove.
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz
Girl in Edward's arms
Fighting for life
Fighting for life
Girl in Edward's arms

Ime: : Lana (:
Broj komentara : 1530
Reputacija : 5
Mjesto : London

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyWed Jul 21, 2010 3:07 pm

Glasala sam za ne. Do priej nekih mjesec dana još sam možda i vjerovala da su oni zajedno, no trenutno mi se sve više i više čini da je to samo marketinški trik. Iako, prznajem, možda su i bili zajedno u početku ali ne vjerujem da su više. Nego da su to samo zbog filmova govorili.
Na vrh Go down
StefanaCullenPattinson
Newborn
Newborn
StefanaCullenPattinson

Ime: : Stefana
Broj komentara : 172
Reputacija : 0
Mjesto : Meadow Edward and Me.......

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyWed Jul 21, 2010 11:40 pm

aham... mada sada su rekli da su raskinuli ..mozda je sve marketinshki trik ko zna..
Na vrh Go down
Asteria
Vampire attack
Vampire attack
Asteria

Ime: : Asteria
Broj komentara : 526
Mjesto : On the other side of the rainbow

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptySat Jul 31, 2010 12:24 pm

Da. Doduše sada nisu, ali prije su definitivno bili, u to sam uvjerena zbog nijhovih karaktera, takvi se karakteri jednostavno privlače, morali su završiti zajedno, nebitno na koliko dugo.
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Broj komentara : 7943
Reputacija : 23
Mjesto : St. Vladimir's Academy

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyMon Aug 02, 2010 2:49 pm

Mislim da jesu.
Iako, sada mislim da su prekinuli.. Ma tko će to znati.. :/
Na vrh Go down
https://twitter.com/Aimee_Liam
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyMon Aug 02, 2010 3:50 pm

Mislim da jesu.Mozda su ispocetka bili zajedno prvih par dana/mjeseci a onda mislim da su njhovi menaderi onda ih ponovo "spojili" jer je to presavrsen marketing.
Na vrh Go down
Anči
Still human
Still human

Broj komentara : 6

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyMon Aug 09, 2010 5:25 pm

Sigurno su bili u vezi no Robert je ostavio Krstin i sad Krstine želi napraviti Roberta ljubomornim!
Na vrh Go down
Kaca Black
Still human
Still human
Kaca Black

Broj komentara : 11

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyThu Aug 12, 2010 2:36 pm

ne verujem ...tako za skoro svaki film ili seriju se sumnja da su glavni glumci u vezi...ja najiskrenije ne verujem... :))
Na vrh Go down
Lady Moonlight
Administrator
Lady Moonlight

Ime: : L A D Y
Broj komentara : 5833
Reputacija : 13
Mjesto : Anywhere but Home.

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyThu Aug 12, 2010 4:33 pm

Glasala sam za da.
Jer stvarno mislim da jesu bili zajedno. Upravo to sto je Aateria rekla.. karakteri su im slicni.. oni su morali zavrsiti zajedno.
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptySat Aug 14, 2010 11:02 pm

Ja mislim da su bili zajedno dok jos nisu bili toliko kao danas pod povecalom javnosti, ono, kad su mogli koliko-toliko izaci zajedno bez paparazza. A za ovo sada.. E to ne znam.. Moze biti da je sve i marketinski trik.. Nista nije iskljuceno. I ne znam kako odrzavaju tu vezu, sve i da jesu skupa, toliko lazi se o njima svakodnevno pise, te robert bio sa ovom, sa onom.. bla bla bla.. Ja nebi mogla tako.
Na vrh Go down
Emma Cullen
Still human
Still human
Emma Cullen

Ime: : Ivana - Ive
Broj komentara : 44
Mjesto : U glupom Kragujevcu... :-(

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyTue Aug 24, 2010 2:31 am

Jesu, nisu, jesu, nisu ko će ga znati...Ja verujem da jesu, ali ko zna možda i nisu možda je sve namešteno zbog publiciteta oko filmova...
Na vrh Go down
Lina
Vampire bite you
Vampire bite you
Lina

Ime: : Katalina
Broj komentara : 71
Mjesto : Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyTue Aug 24, 2010 2:47 am

msilim da jesu.. na pocetku tek su se upoznali, svi su ih smatrali savrsenim parom. malo su se zanjeli.. ali ne mislim da su jos uvijek jel krisen je depresivna cura koja po meni nikako ne stoji robertu
Na vrh Go down
Bokssha
Newborn
Newborn
Bokssha

Ime: : Bojana
Broj komentara : 136
Mjesto : Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyTue Aug 24, 2010 3:03 am

Verujem... zasto bi bilo cudno ?

Mladi su...proradila hemija na snimanju ( kao i Stephen i Anna / TB )... potpuno normalno...
Na vrh Go down
http://friendlyforum.do-goo.com/
Jessica•Rose
Fighting for life
Fighting for life
Jessica•Rose

Ime: : Rouz ; Irma
Broj komentara : 1333
Reputacija : 19
Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptySun Oct 17, 2010 7:48 pm

Da :) <3 Sve je jasno
Na vrh Go down
Miss Crawford
Moderator
Miss Crawford

Ime: : nessa.
Broj komentara : 2710
Reputacija : 21
Mjesto : In clouds

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptySun Oct 17, 2010 9:27 pm

Ne.Mediji im smetaju :// ♥♫
Na vrh Go down
https://twitter.com/Anessaaa
TeamSwitzerland
Between life and death
Between life and death
TeamSwitzerland

Ime: : Sandra
Broj komentara : 2327
Reputacija : 12
Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyWed Oct 20, 2010 4:21 pm

Moguće je da su bili zajedno, zbog snimanja Twilighta, ali to ne mora biti glavni čimbenik. Ja vjerujem da su oni skupa kad se to dokazalo slikama i svime...
Na vrh Go down
AliceOCDCullenFeuerbach
Still human
Still human

Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto
Broj komentara : 19
Mjesto : Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptySun Oct 31, 2010 8:04 pm

mislim da nisu to sam novine prenapuhuju
Na vrh Go down
https://www.facebook.com/pages/Breaking-Dawn-Movie-2011/134043486
Melly Cullen
Newborn
Newborn
Melly Cullen

Ime: : Melly Cullen
Broj komentara : 281
Reputacija : 1
Mjesto : negdje u Forksu s Edwardom ♥

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptySun Oct 31, 2010 10:37 pm

ja mislim da nisu, i zbilja se nadam da nisu. inace bi se bacila s nebodera, ako se vjencaju....
Na vrh Go down
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptySun Oct 31, 2010 11:14 pm

Iskreno, vjerujem.
Ja nisam osoba koja vjeruje u tračeve ali oni su meni super par i ne znam zašto ne bi bili zajedno?
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyMon Nov 01, 2010 4:52 pm

Jamislim da jesu,ja ne vjerujem u sve te traceve.
Oni su na snimanju morali da glume scene u kojim je potrebla hemija,a ne samodaj poljubi mi i da idem.I nisu oni toliko dobri glumci da bi mogli glumitidvije godine da su skupa.Mediji narusavanju njihov odnos,jer se pise svasta.Odtoga da je Rob prevario Kris do toga da se svadaju kada igraju saha.
Na vrh Go down
Miss Crawford
Moderator
Miss Crawford

Ime: : nessa.
Broj komentara : 2710
Reputacija : 21
Mjesto : In clouds

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? EmptyMon Nov 01, 2010 9:07 pm

AliceOCDCullenFeuerbach (citat):
mislim da nisu to sam novine prenapuhuju

Jeste,jeste... :/
Mada bili bi odlican par,obadvoje su ruzni Very Happy

Wahaha*
Na vrh Go down
https://twitter.com/Anessaaa
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??   Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Empty

Na vrh Go down

Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno??
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Robert i Kristen će živjeti zajedno?
»  Rob i Kristen zajedno na dočeku Nove
» Robert/Kristen win Best Kiss
» Kristen i Robert uhvaćeni u poljupcu (new)
» Robert zaboravi na sve kad se ljubi s Kristen