| Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? | |
|
+14Miss Crawford Jessica•Rose Bokssha Lina Emma Cullen Clair de Lune Kaca Black Anči Athendora Beatrix Asteria StefanaCullenPattinson Girl in Edward's arms Lady Moonlight 18 posters |
Da ili ne? | Da | | 73% | [ 16 ] | Ne | | 27% | [ 6 ] |
| Ukupno glasova : 22 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Wed Jul 21, 2010 1:32 am | |
| Pa da li vjerujete da su njih dvoje i u stvarnom životu u vezi? Mislim stvari su jako čudne.. jer do sada ih nikada nismo uspjeli vidjeti kao ostale parove. | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Wed Jul 21, 2010 3:07 pm | |
| Glasala sam za ne. Do priej nekih mjesec dana još sam možda i vjerovala da su oni zajedno, no trenutno mi se sve više i više čini da je to samo marketinški trik. Iako, prznajem, možda su i bili zajedno u početku ali ne vjerujem da su više. Nego da su to samo zbog filmova govorili. | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Newborn
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Wed Jul 21, 2010 11:40 pm | |
| aham... mada sada su rekli da su raskinuli ..mozda je sve marketinshki trik ko zna.. | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Sat Jul 31, 2010 12:24 pm | |
| Da. Doduše sada nisu, ali prije su definitivno bili, u to sam uvjerena zbog nijhovih karaktera, takvi se karakteri jednostavno privlače, morali su završiti zajedno, nebitno na koliko dugo. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Mon Aug 02, 2010 2:49 pm | |
| Mislim da jesu. Iako, sada mislim da su prekinuli.. Ma tko će to znati.. :/ | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Mon Aug 02, 2010 3:50 pm | |
| Mislim da jesu.Mozda su ispocetka bili zajedno prvih par dana/mjeseci a onda mislim da su njhovi menaderi onda ih ponovo "spojili" jer je to presavrsen marketing. | |
|
| |
Anči Still human
Broj komentara : 6 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-09
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Mon Aug 09, 2010 5:25 pm | |
| Sigurno su bili u vezi no Robert je ostavio Krstin i sad Krstine želi napraviti Roberta ljubomornim! | |
|
| |
Kaca Black Still human
Broj komentara : 11 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-12
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Thu Aug 12, 2010 2:36 pm | |
| ne verujem ...tako za skoro svaki film ili seriju se sumnja da su glavni glumci u vezi...ja najiskrenije ne verujem... | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Thu Aug 12, 2010 4:33 pm | |
| Glasala sam za da. Jer stvarno mislim da jesu bili zajedno. Upravo to sto je Aateria rekla.. karakteri su im slicni.. oni su morali zavrsiti zajedno. | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Sat Aug 14, 2010 11:02 pm | |
| Ja mislim da su bili zajedno dok jos nisu bili toliko kao danas pod povecalom javnosti, ono, kad su mogli koliko-toliko izaci zajedno bez paparazza. A za ovo sada.. E to ne znam.. Moze biti da je sve i marketinski trik.. Nista nije iskljuceno. I ne znam kako odrzavaju tu vezu, sve i da jesu skupa, toliko lazi se o njima svakodnevno pise, te robert bio sa ovom, sa onom.. bla bla bla.. Ja nebi mogla tako. | |
|
| |
Emma Cullen Still human
Ime: : Ivana - Ive Broj komentara : 44 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04 Age : 35 Mjesto : U glupom Kragujevcu... :-(
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Tue Aug 24, 2010 2:31 am | |
| Jesu, nisu, jesu, nisu ko će ga znati...Ja verujem da jesu, ali ko zna možda i nisu možda je sve namešteno zbog publiciteta oko filmova... | |
|
| |
Lina Vampire bite you
Ime: : Katalina Broj komentara : 71 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 29 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Tue Aug 24, 2010 2:47 am | |
| msilim da jesu.. na pocetku tek su se upoznali, svi su ih smatrali savrsenim parom. malo su se zanjeli.. ali ne mislim da su jos uvijek jel krisen je depresivna cura koja po meni nikako ne stoji robertu | |
|
| |
Bokssha Newborn
Ime: : Bojana Broj komentara : 136 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-24 Age : 36 Mjesto : Beograd
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Tue Aug 24, 2010 3:03 am | |
|
Verujem... zasto bi bilo cudno ?
Mladi su...proradila hemija na snimanju ( kao i Stephen i Anna / TB )... potpuno normalno...
| |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Sun Oct 17, 2010 7:48 pm | |
| | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Sun Oct 17, 2010 9:27 pm | |
| Ne.Mediji im smetaju :// ♥♫ | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Wed Oct 20, 2010 4:21 pm | |
| Moguće je da su bili zajedno, zbog snimanja Twilighta, ali to ne mora biti glavni čimbenik. Ja vjerujem da su oni skupa kad se to dokazalo slikama i svime... | |
|
| |
AliceOCDCullenFeuerbach Still human
Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-10-31 Age : 28 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Sun Oct 31, 2010 8:04 pm | |
| mislim da nisu to sam novine prenapuhuju | |
|
| |
Melly Cullen Newborn
Ime: : Melly Cullen Broj komentara : 281 Reputacija : 1 Join date : 2010-10-17 Age : 27 Mjesto : negdje u Forksu s Edwardom ♥
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Sun Oct 31, 2010 10:37 pm | |
| ja mislim da nisu, i zbilja se nadam da nisu. inace bi se bacila s nebodera, ako se vjencaju.... | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Sun Oct 31, 2010 11:14 pm | |
| Iskreno, vjerujem. Ja nisam osoba koja vjeruje u tračeve ali oni su meni super par i ne znam zašto ne bi bili zajedno? | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? Mon Nov 01, 2010 4:52 pm | |
| Jamislim da jesu,ja ne vjerujem u sve te traceve. Oni su na snimanju morali da glume scene u kojim je potrebla hemija,a ne samodaj poljubi mi i da idem.I nisu oni toliko dobri glumci da bi mogli glumitidvije godine da su skupa.Mediji narusavanju njihov odnos,jer se pise svasta.Odtoga da je Rob prevario Kris do toga da se svadaju kada igraju saha. | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| |
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? | |
| |
|
| |
| Vjerujete li u to da su Robert i Kristen bili zajedno?? | |
|