| Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? | |
|
+10e.c. Lady Moonlight can we panic now? Clair de Lune Girl in Edward's arms Beatrix Asteria Anchyca Twilight12 Athendora 14 posters |
Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? | Jamesa | | 21% | [ 3 ] | Laurenta | | 21% | [ 3 ] | Victoriu | | 57% | [ 8 ] |
| Ukupno glasova : 14 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Fri Jul 23, 2010 6:24 pm | |
| Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Obrazloziti | |
|
| |
Twilight12 Still human
Ime: : Mia Broj komentara : 20 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-28 Age : 28
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Sat Jul 24, 2010 11:40 pm | |
| Laurenta. Zato što mi se čini nekako najsimpatičniji, najbolji od njih troje, i mislim da bi se mogao lakše priviknuti vegeterijanskom načinu života. | |
|
| |
Anchyca Still human
Ime: : Ana-Maria Broj komentara : 34 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-15
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Fri Jul 30, 2010 6:37 pm | |
| - Twilight12 (citat):
- Laurenta. Zato što mi se čini nekako najsimpatičniji, najbolji od njih troje, i mislim da bi se mogao lakše priviknuti vegeterijanskom načinu života.
da također.. | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Fri Jul 30, 2010 6:46 pm | |
| Victoriu. Uz nju je sve zabavno i najbolje su knjige u kojima je ona proganjala Bellu i bilo bi jako lijepo vidjeti eddijevo lice kada bi im se ona pojavila na pragu, takoder bi uzivala u scenama u kojima ona ubije (čitaj kolje, raskomadava i spaljuje) Bellu..Vicky je definitivno uz Jane i Rosalie moj lik. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Mon Aug 02, 2010 2:53 pm | |
| Nikoga. Taj klan mi se ne sviđa nikako. :/ Laurent mi je totalno bez veze lik. Prvo je s Jameson, onda je kao dobar, ode u Denali, a onda hoće ubiti Bellu. (?) Hmm.. Victoria mi je užas, ne volim ju nikako. Ali evo, ako baš moram birati onda James. Heh.. Najmanje ga je bilo. Odmah su ga ubili. A bilo bi zanimljivo vidjeti što bi on uradio da je vidio Victoriuju u Pomrčinu s Rileyem. xD | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Mon Aug 02, 2010 3:47 pm | |
| Ja bih vratila Jamesa.Ipak je on "stvorio taj klan".A Laurenta ne bih jer je on prvo bio u Denali kovenu pa je onda dosao njima.A Victoriu i bi i ne bi.Ona mi je dobar lik ali ona zadnja ostane pa...Bilo bi zanimljivo gledati borbu Riley vs Jamesa. Uh :) | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Tue Aug 03, 2010 12:40 pm | |
| Laurent. On mi se u početku činio dobar i sve. Ali u NM mi je ispao ko kreten. Mislim prvo je s Denalijevcima i onda odjednom pomaže Victoriji ? Zato mi se čini dvoličan. Ali opet od svih članova tog klana on mi je onako ok. | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Sat Aug 14, 2010 11:03 pm | |
| Victoriu, definitivno. Prezabavno je sa njom bilo. Mislim heloou, stvorila vojsku novorodjenih samo da se Belle dokopa? Zena je bila kraljica. | |
|
| |
can we panic now? Vampire bite you
Broj komentara : 59 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-17 Age : 29
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Wed Aug 18, 2010 12:16 am | |
| Ja bih vratila Victoriju. Ne znam zašto, ali sam se vezala uz njen lik. [Ja sam jedna od onih koja se poveže sa negativnim likovima.] Jednostavno mi se svidjela. Opasna, zanimljiva, smrtonosna i to je to. | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Wed Aug 18, 2010 3:10 am | |
| Victoriu. Ona mi je nadrazi lik. Povrh svega, pokusala je unistiti onu koju bih i ja rado ubila. xD Obicno sam na strani negativaca, a V. mi je i najdrazi lik. Voljela bih da se vrati. :( Uz nju je sve zanimljivije. | |
|
| |
e.c. Newborn
Ime: : e.c. Broj komentara : 153 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-28
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Wed Aug 18, 2010 2:10 pm | |
| Definitivno Victoriju... Super mi je kao lik... Najbolji negativac u sagi... Ma predobra je :) | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Wed Aug 18, 2010 2:14 pm | |
| Viktoriju. Ona mi je jedna od omiljenih negativki i zaista je bila zaljubljena u Džejmsa, ali on nije nju voleo. Zato Džejmsa ni Lorana ne bih nikako vratila, jedino što oni osećaju je žeđ i ništa više. | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| |
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| |
| |
AliceOCDCullenFeuerbach Still human
Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-10-31 Age : 28 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Tue Nov 02, 2010 12:21 am | |
| victoriu jer je lijepa i ima lijepo ime | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? | |
| |
|
| |
| Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? | |
|