Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?

Go down 
+10
e.c.
Lady Moonlight
can we panic now?
Clair de Lune
Girl in Edward's arms
Beatrix
Asteria
Anchyca
Twilight12
Athendora
14 posters

Jamesa
Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? I_vote_lcap21%Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Laurenta
Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? I_vote_lcap21%Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Victoriu
Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? I_vote_lcap57%Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? I_vote_rcap
 57% [ 8 ]
Ukupno glasova : 14

AutorPoruka
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Empty
KomentarNaslov komentara: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyFri Jul 23, 2010 6:24 pm

Obrazloziti
Na vrh Go down
Twilight12
Still human
Still human
Twilight12

Ime: : Mia
Broj komentara : 20
Reputacija : 0

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptySat Jul 24, 2010 11:40 pm

Laurenta. Zato što mi se čini nekako najsimpatičniji, najbolji od njih troje, i mislim da bi se mogao lakše priviknuti vegeterijanskom načinu života.
Na vrh Go down
Anchyca
Still human
Still human
Anchyca

Ime: : Ana-Maria
Broj komentara : 34

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyFri Jul 30, 2010 6:37 pm

Twilight12 (citat):
Laurenta. Zato što mi se čini nekako najsimpatičniji, najbolji od njih troje, i mislim da bi se mogao lakše priviknuti vegeterijanskom načinu života.
da također.. :))
Na vrh Go down
Asteria
Vampire attack
Vampire attack
Asteria

Ime: : Asteria
Broj komentara : 526
Mjesto : On the other side of the rainbow

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyFri Jul 30, 2010 6:46 pm

Victoriu. Uz nju je sve zabavno i najbolje su knjige u kojima je ona proganjala Bellu i bilo bi jako lijepo vidjeti eddijevo lice kada bi im se ona pojavila na pragu, takoder bi uzivala u scenama u kojima ona ubije (čitaj kolje, raskomadava i spaljuje) Bellu..Vicky je definitivno uz Jane i Rosalie moj lik.
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Broj komentara : 7943
Reputacija : 23
Mjesto : St. Vladimir's Academy

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyMon Aug 02, 2010 2:53 pm

Nikoga. Taj klan mi se ne sviđa nikako. :/ Laurent mi je totalno bez veze lik. Prvo je s Jameson, onda je kao dobar, ode u Denali, a onda hoće ubiti Bellu. (?) Hmm..
Victoria mi je užas, ne volim ju nikako.
Ali evo, ako baš moram birati onda James. Heh.. Najmanje ga je bilo. Odmah su ga ubili.
A bilo bi zanimljivo vidjeti što bi on uradio da je vidio Victoriuju u Pomrčinu s Rileyem. xD
Na vrh Go down
https://twitter.com/Aimee_Liam
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyMon Aug 02, 2010 3:47 pm

Ja bih vratila Jamesa.Ipak je on "stvorio taj klan".A Laurenta ne bih jer je on prvo bio u Denali kovenu pa je onda dosao njima.A Victoriu i bi i ne bi.Ona mi je dobar lik ali ona zadnja ostane pa...Bilo bi zanimljivo gledati borbu Riley vs Jamesa.
Uh :)
Na vrh Go down
Girl in Edward's arms
Fighting for life
Fighting for life
Girl in Edward's arms

Ime: : Lana (:
Broj komentara : 1530
Reputacija : 5
Mjesto : London

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyTue Aug 03, 2010 12:40 pm

Laurent.
On mi se u početku činio dobar i sve. Ali u NM mi je ispao ko kreten.
Mislim prvo je s Denalijevcima i onda odjednom pomaže Victoriji ?
Zato mi se čini dvoličan. Ali opet od svih članova tog klana on mi je onako ok.
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptySat Aug 14, 2010 11:03 pm

Victoriu, definitivno. Prezabavno je sa njom bilo. Mislim heloou, stvorila vojsku novorodjenih samo da se Belle dokopa? Zena je bila kraljica.
Na vrh Go down
can we panic now?
Vampire bite you
Vampire bite you
can we panic now?

Broj komentara : 59

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyWed Aug 18, 2010 12:16 am

Ja bih vratila Victoriju. Ne znam zašto, ali sam se vezala uz njen lik. [Ja sam jedna od onih koja se poveže sa negativnim likovima.] Jednostavno mi se svidjela. Opasna, zanimljiva, smrtonosna i to je to.
Na vrh Go down
Lady Moonlight
Administrator
Lady Moonlight

Ime: : L A D Y
Broj komentara : 5833
Reputacija : 13
Mjesto : Anywhere but Home.

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyWed Aug 18, 2010 3:10 am

Victoriu.
Ona mi je nadrazi lik. Povrh svega, pokusala je unistiti onu koju bih i ja rado ubila. xD
Obicno sam na strani negativaca, a V. mi je i najdrazi lik.
Voljela bih da se vrati. :( Uz nju je sve zanimljivije.
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz
e.c.
Newborn
Newborn
e.c.

Ime: : e.c.
Broj komentara : 153

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyWed Aug 18, 2010 2:10 pm

Definitivno Victoriju... Super mi je kao lik... Najbolji negativac u sagi... Ma predobra je :)
Na vrh Go down
Rosalie
Kolekcionar
Rosalie

Ime: : Rose; Lana
Broj komentara : 1981
Reputacija : 5
Mjesto : Mystic Falls

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyWed Aug 18, 2010 2:14 pm

Viktoriju. Ona mi je jedna od omiljenih negativki i zaista je bila zaljubljena u Džejmsa, ali on nije nju voleo. Zato Džejmsa ni Lorana ne bih nikako vratila, jedino što oni osećaju je žeđ i ništa više.
Na vrh Go down
http://twilight4ever.niceboard.net
Jessica•Rose
Fighting for life
Fighting for life
Jessica•Rose

Ime: : Rouz ; Irma
Broj komentara : 1333
Reputacija : 19
Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptySun Oct 17, 2010 7:50 pm

Victoriu :) Ona je sastavni dio sage u 1,2 i 3 dijelu i bas sam se navikla na nju :D
Na vrh Go down
Miss Crawford
Moderator
Miss Crawford

Ime: : nessa.
Broj komentara : 2710
Reputacija : 21
Mjesto : In clouds

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptySun Oct 17, 2010 9:10 pm

Jessica•Rose (citat):
Victoriu :) Ona je sastavni dio sage u 1,2 i 3 dijelu i bas sam se navikla na nju :D

Da slezem se.Bilo mi je malo zao u Pomrcini :/
Na vrh Go down
https://twitter.com/Anessaaa
AliceOCDCullenFeuerbach
Still human
Still human

Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto
Broj komentara : 19
Mjesto : Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? EmptyTue Nov 02, 2010 12:21 am

victoriu jer je lijepa i ima lijepo ime
Na vrh Go down
https://www.facebook.com/pages/Breaking-Dawn-Movie-2011/134043486
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili?   Koga bi ste iz Jamesovog klana vratili? Empty

Na vrh Go down

Na vrh 
Stranica 1/1