| Koji si lik? | |
|
+8Athendora Taylor Lautner Asteria Norah Lina Bokssha Emma Cullen Beatrix 12 posters |
Koji si lik? | Bella | | 13% | [ 2 ] | Alice | | 27% | [ 4 ] | Rosalie | | 20% | [ 3 ] | Esme | | 7% | [ 1 ] | Edward | | 13% | [ 2 ] | Jasper | | 0% | [ 0 ] | Emmett | | 0% | [ 0 ] | Victoria | | 0% | [ 0 ] | Angela; Jessica | | 7% | [ 1 ] | Jacob | | 13% | [ 2 ] |
| Ukupno glasova : 15 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Koji si lik? Sat Aug 14, 2010 11:42 pm | |
| Što vi mislite, koji ste lik iz Twilight knjiga? Stephenie Meyer je izjavila da se ona najviše poistovjećuje s Edwardom. Pa me zanima, kojem liku ste najsličniji, po osobinama. Ovo nije anketa ''koji biste lik voljeli biti'', nego s kime se poistovjećujete. kome ste slični... Da li ste šaljivi kao Emmett; brižni kao Esme; oprezni kao Edward; osvetoljubivi kao Victoria.. Recite.
*Ukoliko neki lik nije naveden u anketi, u komentarima slobodno napišite.
| |
|
| |
Emma Cullen Still human
Ime: : Ivana - Ive Broj komentara : 44 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04 Age : 35 Mjesto : U glupom Kragujevcu... :-(
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Tue Aug 24, 2010 2:37 am | |
| Hm ja mislim da sam kao Ed, a to mi i svi na forumima pričaju kažu da sam zastrašujuća jer pričam kao on da se uvek pitaju da nije možda Ed na forumu umesto mene...Zašto? Pitajte njih... | |
|
| |
Bokssha Newborn
Ime: : Bojana Broj komentara : 136 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-24 Age : 36 Mjesto : Beograd
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Tue Aug 24, 2010 2:48 am | |
|
Imam slicnosti sa Alice i sa Edwardom...
Mogu da budem slatka , fina ,leprsava i da u drugom momentu totalno vladam situacijom kako ja zelim , bas kao Alice...
Uz to sam brizna , posvecena porodici, voljenima...Kao i Edward , napustila bi voljenu osobu ako bi smatrala da cinim dobro njemu...
| |
|
| |
Lina Vampire bite you
Ime: : Katalina Broj komentara : 71 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 29 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Tue Aug 24, 2010 2:52 am | |
| mene nekako ima u svima ali glasala sam za Ang i Jess: voli pricat i druzit se-kolko god mi osoba bila mrska izaci cu s njom. i Ang jel sam dobra frendica sa svima. uvijek cu pomoci, nikome ne sudim sta god da napravi i rijetko se svadam | |
|
| |
Norah Still human
Ime: : Nora Broj komentara : 22 Reputacija : 1 Join date : 2010-08-30 Age : 29 Mjesto : Zenica
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Tue Aug 31, 2010 8:23 pm | |
| Ja sam kao Jacob.
~ Zgodna. xD
Ne, sad ozbiljno.
~ Odan je prijatelj. Veoma odan. ~ Sve bi učinio za prijatelja. ~ Osjetljiv je. Jako. ~ Lako ga je povrijediti... ~ ...i lako se naljuti. ~ Ima smisla za humor. ~ Maza, voli se grliti. xD Ja volim grliti ljude. ~ Emotivan je.
Ako se sjetim još nečega, editovat ću. Ali, mislim da je to to. | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Tue Aug 31, 2010 8:40 pm | |
| Frendica mi je rekla da sam najsličnija Rosalie i Jane. Ali i da imam malo Emmetta u sebi. A to su i drugi primjetili, kao i ja. Evo nekih od razloga: - nisam osjećajna, kadkad se pitam imam li ih uopće - jako sam arogantna i umišljena - mrzim ljude (to je Jane osobina) - no offence - drukčija sam od svih - kadkad jako zla - kadkad nepravedna - jako sebična - controll freak (u većini situacija) - mrzim kada ljudi preispituju moje postupke - ali sam dosta smješna jer kadkad takve stvari ispadaju jako sarkastične i nemoguće (emmett) itd. | |
|
| |
Taylor Lautner Still human
Broj komentara : 2 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-03
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Wed Sep 01, 2010 9:22 pm | |
| Ja sam Jacob...
1.Odana sam prijateljica 2.Znam utješiti nekoga kome treba utjeha 3.Rame sam za plakanje 4.Brzo se razljutim,a isto toliko brzo i smirim 5.Emotivna sam 6.Duhovita sam
Ne pisati u boji! | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Wed Sep 01, 2010 9:28 pm | |
| Ja sam najslicija Rosalie. -Neki ljudi se pitaju imam li ja osjecanja -Nekada sam jako zla -A u ono ostalo vrijeme sam samo zla -Imam dosta samopuzdanja pa neki msile da sam umisljenja -Ne znam pomoci nekome -Jako sam ljubomorna osoba -Mrzim osobe koje se bolje od mene (u bilo kojem pogledu) -Ne znam se kontrolisati -Kod mene je sto na umu to na drumu -Cesto grijesim jer necije tajne u 2 sekune ispricati svima | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Thu Sep 02, 2010 10:41 am | |
| Hmmm.. Ela. :( Ma nisi ti takva. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Thu Sep 02, 2010 11:35 am | |
| A jesam Filipa. Samo sam na forumu dobra :) A sta cu kad je sviet okrutan :) | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Sat Sep 04, 2010 10:06 pm | |
| Ja sam najsličnija Esme i Emetu.
Jednostavno: Dobra, imam razumevanja, puna sam ljubavi. I umem da budem duhovita i jako vesela, obično sam takva. Ćutim samo kada je to potrebno. Primer: Na času, kada sam nekome dosadna itd..... xD | |
|
| |
KIKI CULLEN Fighting for life
Ime: : Ksenija Broj komentara : 1201 Reputacija : 0 Join date : 2010-05-21 Age : 28 Mjesto : Forks
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Sat Sep 04, 2010 10:36 pm | |
| Hmmm pa Roslie i Emet...
Razlog za Rosalie...
-Umem da budem jakooooo zla... -Jakooo ljubomorna... -Vecinom sam nezadovoljna svojim zivotom... -Ne znam da se kontrolisem...(Zivcana sam xD)
A za Emeta,pa samo jedan...Volim salu,zabavu... Ali sam vise Rosalie...Emet sam jedino u kombinaciji sa Markom xD... | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Thu Oct 21, 2010 9:13 pm | |
| - Beatrix (citat):
- Hmmm.. Ela. :( Ma nisi ti takva.
Vjeruj,jeste,tacno se opisala :]
Ja se podjescam na Alice, Pomalo sam cudna.I tajansvena.
Imala sam isti friz kao i ona. | |
|
| |
AliceOCDCullenFeuerbach Still human
Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-10-31 Age : 28 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? Sun Oct 31, 2010 7:58 pm | |
| ja sam ko Alice niska, obožavam plesati (Bella uvijek govori da Alice kao da pleše, ne hoda), imam lude fix ideje ko ona, sijem se ko ona (Bella kaže da kad se Alice smije dae to kao cvrkut ptica, zak da...) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Koji si lik? | |
| |
|
| |
| Koji si lik? | |
|