| Nomadi- James, Victoria i Laurent | |
|
+12Chubica Rosalie Asteria Bella Nymphadora Thanatos Athendora cullen girl Clair de Lune Lekača Girl in Edward's arms Lady Moonlight 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Nomadi- James, Victoria i Laurent Fri Mar 19, 2010 11:49 pm | |
| First topic message reminder :
Sta mislite o njima? Njihovom nacinu zivljenja? Povezanosti Jamesa i Victorie, njenim pokusajuma da ga osveti? o Laurentu, koji je bio u Jamesovom kovenu, ali ipak nekako ne povezan s njima?
Raspisite se! | |
|
| |
Autor | Poruka |
---|
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Nomadi- James, Victoria i Laurent Sun Apr 03, 2011 5:47 pm | |
| Nemam neko posebno mišljenje o njima. Jedino mi se sviđa Victoria. Onako divlja i neobuzdana, više životinja nego čovjek. Veoma je osvetoljubiva osoba, drži se onog 'oko za oko'. Jako mi je interesantna. James mi je ok. Mislim da je bio nekako opsesivno obuzet time da lovi Bellu. Igra na sve ili ništa. U vezi Laurenta žao mi je što se morao ići 'špijunirati' Bellu za Victorijin račun, jer mislim da je mogao imati lijep život s Irinom. | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Nomadi- James, Victoria i Laurent Mon Apr 04, 2011 5:01 pm | |
| Meni je Vicky kraljica. Da nije bilo nje, bukvalno ne bi bilo nikakve radnje. A iz primjera Jamesa smo vjerujem svi naučili lekciju o posesivnosti i ovisnost-koja je njega nažalost koštala života. | |
|
| |
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Nomadi- James, Victoria i Laurent Mon Apr 04, 2011 5:11 pm | |
| točno. radnja bi bila žvaljenje između E i B. Wow... uzbudljivo. | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Nomadi- James, Victoria i Laurent Mon Apr 04, 2011 5:12 pm | |
| Hahahah, bila bi baš uzbudljiva knjiga, nemoj tako. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Nomadi- James, Victoria i Laurent Mon Apr 04, 2011 5:14 pm | |
| da. pa eventualno bi se prije rodila Nessi | |
|
| |
besoin d'amour.♥ Dizajner
Ime: : Leicaaaaa <3 Broj komentara : 64 Reputacija : 1 Join date : 2011-04-09 Age : 27 Mjesto : In hell,xD
| Naslov komentara: Re: Nomadi- James, Victoria i Laurent Sat Apr 09, 2011 7:27 pm | |
| Samo Victoriju volim,ovo dvoje su mi antipaticni | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Nomadi- James, Victoria i Laurent Sat Apr 09, 2011 10:11 pm | |
| - besoin d'amour.♥ (citat):
- Samo Victoriju volim,ovo dvoje su mi antipaticni
Zašto voliš Victoriju? Što ti smeta kod ostalih? Objasni nam da te možemo bolje shvatiti | |
|
| |
besoin d'amour.♥ Dizajner
Ime: : Leicaaaaa <3 Broj komentara : 64 Reputacija : 1 Join date : 2011-04-09 Age : 27 Mjesto : In hell,xD
| Naslov komentara: Re: Nomadi- James, Victoria i Laurent Sat Apr 09, 2011 10:23 pm | |
| Ruzni su, Nemam neki razlog,jednostavno su takav dojam ostavili an mene | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Nomadi- James, Victoria i Laurent | |
| |
|
| |
| Nomadi- James, Victoria i Laurent | |
|