| Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? | |
|
+6Jessica•Rose ElenaGilbert Honey B Anamaria Miss Crawford Nymphadora 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Mon Aug 16, 2010 12:35 am | |
| Dakle, napišite što vi mislite što dečki misle kada vam kažu 'Volim te'. Jesu li to njima samo prazne riječi i samo način da dobiju nešto, ili se stvarno tako osjećaju. I što mislite što je za njih ljubav ? Kako se oni osjećaju ? | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Mon Aug 16, 2010 12:38 am | |
| Jaoo pa to je jedan od nejljepsih osjecaja,mislim. | |
|
| |
Anamaria Newborn
Ime: : Anabells Broj komentara : 112 Reputacija : -1 Join date : 2010-06-22 Age : 27 Mjesto : U wc-u,jedem cokoladu :D
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Mon Aug 16, 2010 1:27 am | |
| Pa zavisi khmm : 1.Ako to kaze decko koji je s tobom 2 dana u vezi,laze sam sebe,a ne samo tebe,jer je samo jako zaljubljen i nezna ni on sam dali te voli odnosno dali je to bila ljubav na prvi pogled. 2.Ako ti prvo kaze decko da hoce s tobom sex onda te jako laze jer te zeli iskoristit a to je tako tuzno i istinito u 90 % veza :(,najcesce to kazu nakon 3-6 mjeseci veze. 3.Ako ti kazu nako 2-3 godine,onda znas da te stvarno vole i da to nije bezveze i nezele te iskoristit. Rijec VOLIM TE se jako cesto besmisleno iskoristava i to je tako tuzno i tako me zivcira,tako ljepa rijec ,a tako glupi ljudi je koriste :( P.S. Marina bas si cuce i bas si ovo odlicno napravila ja da sam sama pravila nebi bilo bolje,Pićorr tnx <3 <3 <3 <3 | |
|
| |
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Thu Sep 09, 2010 9:16 pm | |
| Msm da svaki muskarac koji kaze volim te ..to kaze jer te zeli iskoristiti jedino zreo muskarac koji zeli osnovati svoju porodicu sa djevojkom i zeli cekati prvo brak pa onda tek imati sex sa tom djevojkom..eh tad kad kaze volim te to je pravi osjecaj ljubavi i zudnje za nekom osobom..:) | |
|
| |
ElenaGilbert Newborn
Ime: : Teuta Broj komentara : 220 Reputacija : 1 Join date : 2010-06-30 Age : 28 Mjesto : Croatia
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Mon Oct 04, 2010 3:54 pm | |
| Lako je reći Volim te nekad to kažu bezveze al ti u njegovim oćima možeš vidjeti što zapravo misli jer nije dečkima lako reči volim te ba ful iskreno.... zato kad te iskrono voli znaš i bz da ti kaže.... | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Sun Oct 24, 2010 5:15 pm | |
| - Honey B (citat):
- Msm da svaki muskarac koji kaze volim te ..to kaze jer te zeli iskoristiti
Da,ali sta ako te stvarno voli ? | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| |
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Wed Nov 17, 2010 5:44 pm | |
| Ko zna? Uvijek ima onih kojima to ništa ne znači, samo će ti eto reći, da ti budeš zadovoljna. Ma blah. Dok postoje neki koji te stvarno vole, i ja bi baš voljela jednog takvog, ah. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Wed Nov 17, 2010 5:54 pm | |
| Ma ne vjerujem ja baš u ovo Volim te. I mislim da ih dečki ne govore tako olako. Tek kad on tebi pokaže djelima da te voli, to je onda ljubav. A reći Volim te je onda lako i dođe prirodno, samo od sebe. Riječi i nisu toliko bitne..
| |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Wed Nov 17, 2010 5:54 pm | |
| | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Fri Nov 19, 2010 10:57 pm | |
| Uff. Teško pitanje. Neki to kažu zato što to stvarno misle. A nekima su to samo prazne riječi koje nemaju neko posebno značenje. Iako mislim da svi dečki jednom shvate da 'volim te' ipak ima neko dublje značenje od samih riječi. I mislim da neki dečki ne govore 'volim te' nego tu ljubav pokuazuju djelima. Jer ljubav nikad nije bila riječ; nego djelo. | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Sat Nov 20, 2010 12:23 am | |
| - Reneesme-Nessi (citat):
- Uff. Teško pitanje.
Neki to kažu zato što to stvarno misle. A nekima su to samo prazne riječi koje nemaju neko posebno značenje. Iako mislim da svi dečki jednom shvate da 'volim te' ipak ima neko dublje značenje od samih riječi. I mislim da neki dečki ne govore 'volim te' nego tu ljubav pokuazuju djelima. Jer ljubav nikad nije bila riječ; nego djelo. Potpuno se slazem :) | |
|
| |
The Moon Goddess Vampire bite you
Broj komentara : 80 Reputacija : 3 Join date : 2010-12-20 Age : 29 Mjesto : BG =)
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? Sat Jan 08, 2011 12:49 am | |
| Kad oni kazu "volim te", to im znaci "zelim seks" -.- Tuzno, al' istinito.
Oni koji to stvarno misle, ne izrazavaju kroz reci, nego kroz dela. :/ A takvih nema mnogo danas... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? | |
| |
|
| |
| Što dečki misle kada kažu 'Volim te!' ? | |
|