Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Renée Dwyer

Go down 
+7
Beatrix
cullen girl
Twilight_girl
Clair de Lune
Lekača
Girl in Edward's arms
Lady Moonlight
11 posters
AutorPoruka
Lady Moonlight
Administrator
Lady Moonlight

Ime: : L A D Y
Broj komentara : 5833
Reputacija : 13
Mjesto : Anywhere but Home.

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySun Mar 21, 2010 12:52 pm

Renée Dwyer
Renée Dwyer
Biographical information
Born 1967
Physical description
Species Human
Gender Female
Height 5"4
Hair color Brown
Eye color Blue
Skin color Caucasian
Family information
Family members Phil Dwyer (Husband)
Charlie Swan (Ex-Husband)
Bella Swan (daughter)
Edward Cullen (Son-In-Law)
Renesmee Cullen (Granddaughter)
Affiliation
.
"You’re exactly like Charlie. Once you make up your mind, there is no reasoning with you. Of course, exactly like Charlie, you stick by your decisions, too."
-Renée on Bella Swan
Renée Dwyer (née Renée Higginbotham and formerly Renée Swan) is Phil Dwyer's wife and the ex-wife of Charlie Swan. She is the mother of Bella Cullen and the mother-in-law of Edward Cullen as well the grandmother of Renesmee Cullen.
History
Renée and Charlie married young and had Bella in September of 1987. They divorced in March of 1988. Renée moved to Riverside, California, where she and Bella lived until Bella was five years old. Bella and Renée moved to Phoenix, Arizona where they remained until Bella was 17. Renée fell in love with minor league baseball player Phil Dwyer. Because Bella was attending school in Phoenix, Renée couldn't spend very much time with Phil. Bella decided to live with her father, Charlie Swan, in Forks, Washington so Renée and Phil could have more time together.
During this course of the Twilight series, Bella falls in love with a vampire named Edward Cullen. Bella and Edward eventually marry and Renée, despite her wish that they wait a few more years, accepts it completely.
Renée has a granddaughter named Renesmee Carlie Cullen. It is unknown if she knows about her grandchild, since Charlie and Bella both agree that Renée should not be told of the child's existence. Renée also does not know about the existence of vampires.
[1]
Romantic Relationships
Charlie Swan
Charlie was Renée's first husband. They married when they were very young. Renée had Bella with Charlie, and shortly thereafter realized that she did not love Charlie at all and she had rushed into marriage. She decided to divorce Charlie, although Charlie remained somewhat in love with Renée.[1]
Phil Dwyer
Phil is Renée's second husband who is a minor league baseball player. They fell in love around 2004 and married soon after. They had planned on marrying on a beach in Mexico but the plans didn't go that way.[1]
Personality and Appearance
Renée is described by Bella as being very eccentric, an experimental chef, forgetful, and very perceptive. Renée is described as looking a lot like Bella. She has short brown hair, innocent, childish blue eyes and a round face full of laugh lines. Bella says that she is more like the mother and Renee is like the child. [1] In the film, she is portrayed by Sarah Clarke.
Renée has very negative views of early marriage, the result of her marrying Charlie right out of high school. This is something Bella feared when she became engaged to Edward. But Renée revealed that those views of marriage only apply to her. Bella describes Renée as being her loving, erratic, hare-brained mother. Edward says that her thoughts are childish, but sees the world very clearly.

Sta mislite o njoj????
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz
Girl in Edward's arms
Fighting for life
Fighting for life
Girl in Edward's arms

Ime: : Lana (:
Broj komentara : 1530
Reputacija : 5
Mjesto : London

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptyTue Mar 23, 2010 6:33 pm

Ona mi je super..sve gleda na svoj način..neodgovorna je..kao malo djete..uvijek vesela...ona ko da unosi ono sunce koje fali u knjizi..sviđa mi se jako..
Na vrh Go down
Lekača
Vampire bite you
Vampire bite you
Lekača

Broj komentara : 59
Reputacija : 0
Mjesto : In my dreams,in Hollywood

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptyTue Mar 23, 2010 6:35 pm

Luckasta mama,nepromišljena,zakon
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptyWed Mar 24, 2010 5:57 pm

Renee je uvijek tako nekako... hmm... zanesena? da ponekad vidi samo sebe, i onda shvati da ima Bellu i da treba da se brine za nju. Citala sam razne komentare o tome kako ona nije dobra majka Belli, ali ja bas mislis suprotno. Obozavam njen lik, jako dobro opisan na stranicama.
Na vrh Go down
Twilight_girl
Newborn
Newborn
Twilight_girl

Ime: : Vlasta
Broj komentara : 124
Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptyWed Mar 31, 2010 2:45 pm

lijepo je imat djetinjastu mamu.. faktički se nikad ne svađaš, nego ona razumije sve što ti radiš i još te zeza zbog svega toga :) a kad je trebaš... tu je :D savršeno :D
Na vrh Go down
http://www.biraj.mladi.info/index.php?a=video&status=video_g
cullen girl
Fighting for life
Fighting for life
cullen girl

Ime: : aDNa
Broj komentara : 1256

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 03, 2010 8:12 am

rene-djetinjasta,ali vise mi se svidja da je bila sa charlie,njen zivot bella nije mogla razumjeti,ali je barem sretna
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 03, 2010 3:21 pm

Zasto mislis da je djetinjasta? Iz kojih njenih postupaka? Ona meni niposto nije djetinjasta, ona je samo u svom svijetu, svijetu ludarija i mastanja. Dobro, dobro, to mozda i jeste za njene godine previse, ali ona je meni bas fora. Ono, zena ima svoj svijet, bez obzira na godine.
Jos jedna zanimljiva stvar kod nje mi je taj njen um. Mislim, nikad je nisam cula kak misli, ali po Edwardovom dozivljaju nje, fkt mi je njen um super.
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Broj komentara : 7943
Reputacija : 23
Mjesto : St. Vladimir's Academy

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 10, 2010 6:05 pm

Ne mogu reći da mi je Renee baš omiljeni lik.
Shvaćam kako ju je Steph zamislila, i kakav je odnos Belle i nje imala na umu, ali sama izvedba mi nije baš najbolja.
Super mi je zamisao, i sviđa mi se. Renee kao otkačena mama, ali ne znam.
Bella kao Bella mi ne paše uz takvu mamu.
Te, ona i Charlie - nikako ne pašu zajedno. Uopće mi nisu par. Potpuno su različiti, tako da, kako je ona uopće i mogla biti s njim, na početku? Hmm...

Super mi je ono u Pomrčini; kad ju Bella i Edward posjećuju.
Ali kako nije i ostale stvari skužila?
Te stvarno glupo; vlastitoj kćeri nije mogla doći na maturu. Zbog toga što je Phil slomio nogu.
To Belli nije smetalo, ok, ali ipak...

Sve u svemu- dobar mi je lik. Ali ja svoju mamu ne bih voljela da je kao Renee.
Na vrh Go down
https://twitter.com/Aimee_Liam
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 10, 2010 6:08 pm

Renne mi nije baš omiljeni lik.Dobro je odgojila Bellu sa obzirom da je ona odrastala sam sa njom.Renne mi je nekako djetinjasta ali mi je super kada je u Pomrčini Bella i Edward posječuju.
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 10, 2010 6:46 pm

Meni se sviđa njihov odnos. Sviđa mi se to što je Renée iskrena prema Belli. Priznala joj je da ne shvaća njenu vezu s Edwardom, što recimo moja mama nikad ne bi. Mislim da bi večina mama probala sama skužiti u cemu je stvar, zašto je njihova veza tako čudna. Sumnjam da bi došle svojim kćerima i rekle im to što misle.
Renée je nekako luckasta, djetinjasta. Izgubljena u svome svijetu no primjećuje stvari koje ne primjećuju ni oni što s obje noge stoje na zemlji. Razmišljajući o njihovom odnosu shvaćam zašto je zapravo Bella uvijek tako odgovorna, brižna. Kada imaš nekoga o kome se moraš uvijek brinuti, odrastaš brže nego tvoji vršnjaci, psihički naravno.
Uvjerena sam da su Renée i Bella jako bliske, te da im je teško biti tako daleko jedna od druge, ali kada si zaokupljen nekim drugim stvarima ne razmišljaš cijelo vrijeme o svojoj mami, ne da ti nedostaje, već jednostavno to zanemariš na neko vrijeme.

Mislim da Renee nije toliko neozbiljna i djetinjasta koliko se to izvlači iz konteksta, nego smatram da je naučila Bellu samostalnosti. Ne preugodne okolnosti, dijete rastavljenih roditelja i ostalo. Iako je Bella provela s njom više vremena nego sa Charliem, to ne mora značiti da nekog više voli. Sviđa mi se njihov prijateljski odnos. To je ono kakve bi majke trebale biti. Izgleda kao da Renee ne brine previše za Bellu, ali to je ta posebnost i vjerujem da ju ne voli ništa manje nego normalne majke svoju djecu. Zanimljivo.

I da, Ela, samo da znas, nije bitan broj postova nego njegova kvaliteta. Tako da, djaba tebi 1000 kratkih postova. Napises malo, i ne mozemo ovdje raspravljati. A mi smo zato ovdje :D
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 10, 2010 6:55 pm

Clair De Lune (citat):
To je ono kakve bi majke trebale biti*.
Izgleda kao da Renee ne brine previše za Bellu, ali to je ta posebnost i vjerujem da ju ne voli ništa manje nego normalne majke svoju djecu. Zanimljivo.

* Da, ali da su sva djeca kao Bella.
Ali nisu, i mnogima takvo što ne bi odgovaralo. Nisu svi tako odgovorni i ozbiljni kao Bella, ne mogu sve mame biti takve prema svojoj djeci.
Mislim da je Renee ovdje ta koja je sretnica. Zato što ima takvu kćer kojoj očito ne treba previše pažnje.
Jer to joj dobro dođe, i može se onda posvetiti tom ''svom svijetu''.

Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 10, 2010 7:05 pm

Beatrix (citat):

Mislim da je Renee ovdje ta koja je sretnica. Zato što ima takvu kćer kojoj očito ne treba previše pažnje.
Jer to joj dobro dođe, i može se onda posvetiti tom ''svom svijetu''.

Eeee, tu se slazem s tobom! Da je Bella zahtjevna... Hm, pitam se kako bi to izgledalo. Ja Renee vidim kroz Belline oci, nikako ne mogu da zamislim moju verziju Renee, nikako ne mogu da shvatim kao kakvu osobu je dozivljavam. Ili imam isto misljenje kao Bella. (ne bih mogla da vjerujem xD) Ali mislim da je Bella jednim dijelom tako ozbiljna zato sto je citav zivot gledala Renee kako se ludira, kako gluposti pravi. Pa mozda nije htjela da bude kao ona, jer kad vidi kako to izgleda sa strane..

Iako, ponekad mi nije jasna. Nije je valjda samo oblacno vrijeme u Forksu istjeralo iz njega? Tako rano stupiti u brak, pa poslije nekoliko mjeseci otici 'samo jer je bilo hladno'(!)? Vjerovatno ima jos nesto tu.
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 10, 2010 7:11 pm

Clair De Lune (citat):
Iako, ponekad mi nije jasna. Nije je valjda samo oblacno vrijeme u Forksu istjeralo iz njega? Tako rano stupiti u brak, pa poslije nekoliko mjeseci otici 'samo jer je bilo hladno'(!)? Vjerovatno ima jos nesto tu.

Steph je očito htjela da nekako Bella, kao ''na silu'' mora doći u Forks, ali da ima i majku, da je još živa.. Mislim da nije znala kako to potpuno realizirati, pa joj nije preostalo drugo nego da ovako stavi.
A meni ovakva situaciuja ne ide baš uz Reneein karakter.
Baš to što si ti rekla.
I ona i Charlie mi nikako nisu par.
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 10, 2010 7:19 pm

Moguće je da Charlie žali za tim vremenima, ali što je s Renee i Philom? Renee je sama odabrala odlazak i sama odabrala Phila.
Mislim sve je to divno i krasno ali užasno nerealno. Za početak - Reene je jednom otišla - svojevoljno - što se od tad promjenilo da bi se sad vratila pa da onda sve funkcionira?
Zašto bi se vratila ako se udala za Phila?
Uostalom, oboje su od tad prošli dalek put i sumnjam da je ijednome od njih ozbiljno pada na pamet mogućnost vraćanja na staro.

Također mislim da je od te trojke Bella još najrazumnija i da se pomirila s time - uostalom ona se ni ne sjeća nešto zajedničkog života ako se dobro sjećam.
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 10, 2010 8:38 pm

Aha, mislim da je najbolje ovako kako je sad.
Na vrh Go down
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySun Apr 11, 2010 5:15 pm

Otkačena je.
Ali to nije dobro kada majka nije odlučna ni odgovorna.Pa ipak ima dijete! Koje ima puuuuno problema.

Ali da je previše zaštićnička to ne bi bilo dobro....
Sve u svemu dobar lik...
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySun Apr 11, 2010 9:05 pm

Kao što je Bella navela kako joj je majka jako pronicljiva iako je sva kao djete, sva smušena, ona je jako dobro shvatila u Pomrčini odnos između nje i Edwarda za vrijeme njihovog posjeta njoj - kao da se ona prema njemu odnosi kao satelit, a i sama je priznala kako ne shvaća njihov odnos, kao da vidi da je tu neka tajna, koju da bi otkrila odmah sve shvatila.Isto tako i u Sumraku kada je odmah shvatila svu tu brižnost Edwarda kada je Bella bila u bolnici i shvatila je da se tu radi o zaljubljenosti, o jačim osjećajima....
Ma tu pronicljivost sam povezala sa svojom majkom, jer svaki put kada nešto zeznem ili vidi da me nešto muči ona to shvati i pita me o tome. Cesto me to živcira. Kao da se ona bavi više mojim životom nego svojim, usprkos tome što mi je majka. često mi kaže da me "čita kao otvorenu knjigu". Da ona postane vampiricom vjerojatno bi mogla još više procjenjivati ljude oko sebe, no ipak ne bi to bilo čitanje misli.
Reene shvaća da ima tu nešto još, dok Charlie ne. On tu "čudnost" i Bellino izbivanje pripisuje lošem Edwardovom ponašanju, kao "tinjeđerski hirovi" No ipak, on nije žena, nema šesto čulo.
Na vrh Go down
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat May 08, 2010 3:11 pm

Clair De Lune (citat):
Kao što je Bella navela kako joj je majka jako pronicljiva iako je sva kao djete, sva smušena, ona je jako dobro shvatila u Pomrčini odnos između nje i Edwarda za vrijeme njihovog posjeta njoj - kao da se ona prema njemu odnosi kao satelit, a i sama je priznala kako ne shvaća njihov odnos, kao da vidi da je tu neka tajna, koju da bi otkrila odmah sve shvatila.Isto tako i u Sumraku kada je odmah shvatila svu tu brižnost Edwarda kada je Bella bila u bolnici i shvatila je da se tu radi o zaljubljenosti, o jačim osjećajima....
Ma tu pronicljivost sam povezala sa svojom majkom, jer svaki put kada nešto zeznem ili vidi da me nešto muči ona to shvati i pita me o tome. Cesto me to živcira. Kao da se ona bavi više mojim životom nego svojim, usprkos tome što mi je majka. često mi kaže da me "čita kao otvorenu knjigu". Da ona postane vampiricom vjerojatno bi mogla još više procjenjivati ljude oko sebe, no ipak ne bi to bilo čitanje misli.
Reene shvaća da ima tu nešto još, dok Charlie ne. On tu "čudnost" i Bellino izbivanje pripisuje lošem Edwardovom ponašanju, kao "tinjeđerski hirovi" No ipak, on nije žena, nema šesto čulo.
Potpisujem...
Imaš pravo. Mene sve ovo podsjeća na ovu pjesmu!
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Nymphadora
Moderator
Nymphadora

Ime: : Marina
Broj komentara : 6870
Reputacija : 4
Mjesto : Nomad

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Mar 12, 2011 11:37 pm

Ma super je ona. Stalo joj je do Belle. :)
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz/forum.htm
besoin d'amour.♥
Dizajner
besoin d'amour.♥

Ime: : Leicaaaaa <3
Broj komentara : 64
Reputacija : 1
Mjesto : In hell,xD

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer EmptySat Apr 09, 2011 7:35 pm

Nepromisljena,simpaticna i bas vrckasta^^
Na vrh Go down
Sponsored content

Renée Dwyer Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Renée Dwyer   Renée Dwyer Empty

Na vrh Go down

Renée Dwyer
Na vrh 
Stranica 1/1