| Kim Connweller | |
|
+5Beatrix Lekača Girl in Edward's arms Clair de Lune Lady Moonlight 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Kim Connweller Sun Mar 21, 2010 12:54 pm | |
| Kim Connweller Kim Connweller Biographical information Physical description Species Human Gender Female Hair color black Family information Family members Jared (eventual husband) Affiliation Loyalty Sam Uley's pack . Kim Connweller is a Quileute girl on whom Jared, one of the pack members, imprints. History When Bella Swan first sees Kim in Eclipse, they are at a Quileute bonfire. While there, Bella learns that Jared had imprinted on Kim. She also learns that Kim had a crush on Jared for a while, and was thrilled to find that he returned her affections.[1] Physical Appearance and Personality When Bella first sees Kim, she describes her as being, "a nice girl, a little shy, and a little plain. She had a wide face, mostly cheekbones, with eyes too small to balance them out. Her nose and mouth were both too broad for traditional beauty. Her flat black hair was "thin and wispy in the wind". After watching Jared looking at her, Bella notices how she is truly beautiful, and not plain at all. She notices her smooth skin that 'looked like russet-colored silk in the firelight', the perfect shape of her lips and 'how white her teeth were against them' and how her long eyelashes brushed her cheek when she looked down. Watching them, she realizes just how strongly imprinting affects people.
Sta mislite o njoj????? | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Kim Connweller Mon Mar 22, 2010 4:31 pm | |
| Meni je Kim jako drag lik. Nekako me podsjeca na mene, ne znam zasto. Stidna sam, sva se uvijek zacrvenim kada mi netko kaze nesto lijepo, svi mi govore da sam lijepa, posebna, da odgovaram opisu Kim. Njena i Jaredova ljubav mi je tako simpaticna, oboje u pubertetu, bas su slatki oboje. | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Kim Connweller Mon Mar 22, 2010 5:29 pm | |
| Nemam misljenje, uopste. To je skroz sporedni lik koji se jako, jako malo pominje u knjizi. I ja sam takva, kad mi neko nesto lijepo kaze odmah se zacrvenim xD | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Kim Connweller Tue Mar 23, 2010 6:29 pm | |
| Nemam neko mišljenje o njoj...ali onoliko koliko se ona spominje u kjnizi čini se jako ljepom i drago curom. | |
|
| |
Lekača Vampire bite you
Broj komentara : 59 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-23 Age : 28 Mjesto : In my dreams,in Hollywood
| Naslov komentara: Re: Kim Connweller Tue Mar 23, 2010 6:31 pm | |
| Neznam....oke je,ne spominje se previše | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| |
| |
Twilight_girl Newborn
Ime: : Vlasta Broj komentara : 124 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 31 Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)
| Naslov komentara: Re: Kim Connweller Wed Mar 31, 2010 2:52 pm | |
| Šta ja znam.... super... dobila je onoga kojeg je htjela | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Kim Connweller Thu Apr 15, 2010 8:08 pm | |
| Ne spominje se punoo,ali ok je lik...Drago mi je što je Quil uopće obratio pozornost na nju.... | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Kim Connweller Sat Mar 12, 2011 11:42 pm | |
| Hahaha. Ja sam bila i zaboravila tko je ona. :$ | |
|
| |
besoin d'amour.♥ Dizajner
Ime: : Leicaaaaa <3 Broj komentara : 64 Reputacija : 1 Join date : 2011-04-09 Age : 27 Mjesto : In hell,xD
| Naslov komentara: Re: Kim Connweller Sat Apr 09, 2011 7:32 pm | |
| Tko je ona? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kim Connweller | |
| |
|
| |
| Kim Connweller | |
|