| Gianna ^^ | |
|
+9Honey B BB fashion Thanatos Twilight_girl Beatrix Lekača Girl in Edward's arms Clair de Lune Lady Moonlight 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Gianna ^^ Sun Mar 21, 2010 12:55 pm | |
| Gianna
Gianna Physical description Species Human Gender Female Hair color Brown Eye color green Affiliation Occupation Secretary Loyalty Volturi . Gianna is a human woman who works for the Volturi, knowing exactly what they do, and hoping one day to join them and be a vampire. She is described as being beautiful in a human way but nowhere close to being as beautiful as the vampires she worked with. She is described as having green eyes and dark skin and is thought to be an idiot by Edward, & Alice in New Moon. It seemed like Alice didn't like her, because she shot a dark look at her. Behind the Scenes It was revealed by Stephenie Meyer in an interview that Gianna did not survive to join the Volturi as a member of their guard, but instead was killed and used to sustain them. It is unknown whether or not the Volturi have chosen a new secretary (vampire or human).
Sta mislite o njoj????? | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Mon Mar 22, 2010 4:10 pm | |
| Ona mi nije najdraza cisto iz razloga sto zeli biti s Volturima. Inace mi takvi ljudi nisu jasni. Gianna zeli biti cudoviste, i zbog toga ju ne volim. Glupo mi je i to sto ona zna da je Volturi mozda cak i nece pretvoriti u vampire. Ja sam sebi u glavi stvorila neku kao pricu. Zamislila sam da je ona bila jedna od onih jadnih ljudi koji su dosli Volturima kao oni ljudi koje je Heidi u NM dovela, pa je ona zamolila Volture da nju sacuvaju. Da je tako, vjerovatno bi mi bila draza, jer bi cak bila i cudoviste da ne umre. | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Mon Mar 22, 2010 5:18 pm | |
| O njoj nemam neko specijalno misljenje. Mislim jednom se i spominje i to samo na kratko. Sto se tice te njene zelje da postane jedna od njih, pa mozda ona zeli da je ne ubiju, da je pretvore u vampira. Mozda se nada da ce ju pustiti da ide kuda zeli.
Paa, Emira, ti ne bi volila da te ubiju radije nego da postanes cudoviste. Kada postanes vampir to ti je potreba, i tesko da si svjestan sta radis.. Tek kasnije ti neke stvari budu jasne.. | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Tue Mar 23, 2010 6:30 pm | |
| Ne volim ju..želi postati totalno čudovište...odvratno.. | |
|
| |
Lekača Vampire bite you
Broj komentara : 59 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-23 Age : 28 Mjesto : In my dreams,in Hollywood
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Tue Mar 23, 2010 6:30 pm | |
| Oke je,ne spominje se previše... | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Sat Mar 27, 2010 2:42 pm | |
| Uff, ne sviđa mi se ona. Baš iz tog što želi biti s Volturima. I još je čovjek. Ajd da je vampirica i hoće im se pridružiti, ali to nije! I svjesno, nije kao da ju na to prisiljavaju. | |
|
| |
Twilight_girl Newborn
Ime: : Vlasta Broj komentara : 124 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 31 Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Wed Mar 31, 2010 2:51 pm | |
| ona nije normalna... ja bi danima plakala da znam šta se to tamo dešava... i neka me ubiju ako hoće samo da ne budem dole... ona je pukla... | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Thu Apr 15, 2010 9:22 pm | |
| Ona sasvim mirno (čak mirnije nego Bella) prihvaća što se događa oko nje.Zato mi je ljigava... Msm ko bi htio ubijati nedužne ljude??? I samo zašto hoće biti s Volturrima već mi se diže želudac...
Nije baš mi najomiljenija... | |
|
| |
BB fashion Dizajner
Ime: : Bojana Germanotta Bass Broj komentara : 130 Reputacija : 6 Join date : 2010-08-04 Age : 28 Mjesto : Upper East Side, NY
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Thu Aug 05, 2010 5:27 pm | |
| Uxxx...Grozan je put koji je ona odabrala...Ne shvaćam kako iko moze zeljeti da se pridruzi Volturijevima, a zna da ima sanse da je ubiju...Bespotrebno rizikuje zivot.. | |
|
| |
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Thu Aug 05, 2010 10:16 pm | |
| meni se ne svidja zbg toga sto se zeli pridruziti volturima :( i zbg toga sto zeli postati cudoviste :/ | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Thu Aug 05, 2010 11:37 pm | |
| Iskreno nije mi jasno postojanje ove teme. Gianna nije čak ni sporedni lik, ona se pojavljuje u jednoj rečenici i to je to. O njoj nemam neko posebno mišljenje, nema ništa po čemu bi mi se sviđala a nema nista po čemu ne bi. Nije mi jasno sto neodobravate to što ona radi za Volture. Ja bi to isto učinila, služiš im dok te ne pretvore, onda budeš s njima, nema ti sigurnijeg mjesta na svijetu. Ako se ne odluće pojesti te prije. I ovako i onako da sam vampir pila bi ljudsku krv. Ako već moram ubiti i piti krv, piti ću onu od koje cu imati više koristi | |
|
| |
Norah Still human
Ime: : Nora Broj komentara : 22 Reputacija : 1 Join date : 2010-08-30 Age : 29 Mjesto : Zenica
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Tue Aug 31, 2010 7:28 pm | |
| Ja bih se prije sama ubila nego služila Volturima. Još ona k'o nešto očekuje da je pretvore u vampira...ma, bježi tamo. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Sat Mar 12, 2011 11:23 pm | |
| Hahaha. Da baš bi nju Volturi sada pustili da ode kada zna toliko. (lol) Pa oni su izmislili to pravilo da nitko ne smije znati za vampire. Vjerojatno je slučajno saznala za njih pa je sada tamo kako ju ne bi ubili. | |
|
| |
besoin d'amour.♥ Dizajner
Ime: : Leicaaaaa <3 Broj komentara : 64 Reputacija : 1 Join date : 2011-04-09 Age : 27 Mjesto : In hell,xD
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ Sat Apr 09, 2011 7:40 pm | |
| Obozavam je 1. razlog jer zeli biti Voltur a volim Volturijeve 2. Jer sam vise od pola godine bila ona u igrica na Twilight Saga Fansu :DD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Gianna ^^ | |
| |
|
| |
| Gianna ^^ | |
|