Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Kristen je ljubomorna na Ashley Mon Aug 30, 2010 6:18 pm | |
| Iako se na prvi pogled čini kako su Kristen Stewart i Ashley Greene najbolje prijateljice, prava istina je ta da je Kristen ljubomorna na svoju kolegicu.
U medijima se sve češće može pročitati kako je Kristen dosta kritika na njezin račun, a s druge strane Ashley dobiva smo pohvale. Koliko god se trudila, javnost Kristen vidi kao tešku osobu.
Po nekim istraživanjima, čak bi i obožavatelji stali na stranu Ashley kada bi morali birati koja im je glumica draža.
'Ashley je jako popularna među obožavateljima 'Sumraka'. A kao što znamo, Kristen nije baš jako omiljena. I to je smeta i pogađa', izjavio je neimenovani izvor.
Zbog svega toga, Kristen je pozvala kolegu/dečka Roberta Pattinsona da je dođe utješiti u Montreal, gdje trenutačno snima film. Čini se da ju je sve to prilično jako pogodilo pa se čak odlučila pritajiti od javnosti i medija koliko god je moguće. | |
|
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Kristen je ljubomorna na Ashley Mon Aug 30, 2010 6:19 pm | |
| To je živa istina! Ashley je i meni puno,puno draža od Kris. No to sve ide na koje ljude volite i kakve.
| |
|
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Kristen je ljubomorna na Ashley Mon Aug 30, 2010 6:34 pm | |
| A ljudi jednostavno vise vole Ash. I ja je vise volim... | |
|
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Kristen je ljubomorna na Ashley Mon Aug 30, 2010 8:52 pm | |
| meni je su obe drage..aa mozda je ovo ..jos jedan trac u nizuu ...:/ | |
|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Kristen je ljubomorna na Ashley Mon Aug 30, 2010 9:57 pm | |
| Ja ne vjerujem u ovo. Meni se Kristen uopće ne čini kao tip koji vili medijsku pažnju. :S | |
|
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Kristen je ljubomorna na Ashley Mon Sep 20, 2010 9:50 pm | |
| Bas me cudi. Ashley je pismena a Kristen treba godisnji odmor da izgovori recenicu -.-' Bas je glupa :S | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kristen je ljubomorna na Ashley | |
| |
|