Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Dakota ne želi biti rock zvijezda Wed Sep 08, 2010 3:15 pm | |
| Dakota Fanning, koja zajedno s Kristen Stewart glumi u filmu o rokericama, 'The Runaways', kaže da ne bi mogla biti rock zvijezda. Dakota u spomenutom filmu glumi Cherie Currie. 'Da, pjevala sam u svoju četku za kosu, ali tko nije? Nikada nisam zvučala kao što zvučim u ovom filmu. Išla sam na satove pjevanja i prvi put snimala u pravom glazbenom studiju. Bilo je zaista divlje!', priča Dakota.
'Ali nikada ne bih mogla ili željela biti rock zvijezda, to je sigurno. Iako je Cherie odrastala uz stalnu medijsku pažnju, a moje djetinjstvo je bilo znatno drugačije od njenoga, ipak se mogu identificirati s njom', zaključila je Dakota čiju izvedbu u filmu The Runaways pjevačica Cherie Currie hvali na sva zvona. | |
|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Dakota ne želi biti rock zvijezda Wed Sep 08, 2010 3:53 pm | |
| Pa ona je filmska zvijezda. :) | |
|
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Dakota ne želi biti rock zvijezda Thu Sep 09, 2010 4:18 pm | |
| dakotaaa ma ti si kraljica xd | |
|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Dakota ne želi biti rock zvijezda Thu Sep 09, 2010 7:32 pm | |
| Bolje joj stoji glumačka karijera, definitivno. :) | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Dakota ne želi biti rock zvijezda | |
| |
|