| Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima | |
|
+3Lady Moonlight Honey B Thanatos 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima Wed Sep 22, 2010 8:20 pm | |
| Poznato je da Robert Pattinson, zvijezda sage 'Sumrak', ima glazbene ambicije, no čini se da to nije toliko ozbiljno shvatio
Prema nekim izvorima, Rob je u studiju u Hollywoodu gdje je trebao snimiti pjesme više tulumario i pio s frendovima nego što je radio na pjesmama.
Isti izvor kaže da Robert nije snimio nijednu pjesmu jer se, umjesto glazbom, bavio drugom 'aktivnosti' - ubijao se u alkoholu s prijateljima.
'Umjesto da snima s glazbenicima, Rob se zezao i pio s prijateljima. Ukoliko se želi posvetiti radu na albumu, morat će to ozbiljnije shvatiti', rekao je taj izvor.
Pattinson je izjavio da želi snimiti album do kraja godine, no da mu je teško balansirati između glazbe i glume.
'Ali ne mogu raditi dvije stvari odjednom. Ne znam kako ljudi poput Jennifer Lopez mogu glumiti i pjevati', kaže Rob. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima Wed Sep 22, 2010 8:21 pm | |
| Još tu sada izvlači J.Lo. Urgh.
No nadajmo se da je ovo samo trač. | |
|
| |
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima Fri Sep 24, 2010 8:00 pm | |
| pfff...ovo je treč na kvadrat xD | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima Sat Sep 25, 2010 12:14 am | |
| Mogao me je zvati da mu pravim društvo. hahahahahaha
Šalim se, radije bih ja bila s Kellanom u sauni. xD
Ne mora znaciti da je trac. Rob je ovakav, to vec znamo. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima Sat Sep 25, 2010 10:57 am | |
| Tako treba Rob Party | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima Sun Oct 03, 2010 1:30 am | |
| - Lady Moonlight (citat):
- Mogao me je zvati da mu pravim društvo. hahahahahaha
Šalim se, radije bih ja bila s Kellanom u sauni. xD
Ne mora znaciti da je trac. Rob je ovakav, to vec znamo. Hahahahahaha. xD To Lady ! Ah te zvijezde. Radite nešto korisno ! | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima Sun Oct 03, 2010 10:53 am | |
| Wtf?
Joj, i on me nekad tako živcira. | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima Sun Oct 03, 2010 6:37 pm | |
| Buahah xD Nide veze,nebi me cudilo da se opija,samo zvuci malo cudno :s | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima | |
| |
|
| |
| Pattinson se opijao u studiju umjesto da snima | |
|