Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Kristen Stewart dva tjedna plesala oko šipke Wed Oct 20, 2010 4:12 pm | |
| Dok je istraživala za novu ulogu, 'sumračnoj' zvijezdi Kristen Stewart ponuđen je posao striptizeteIstraživački put vezan uz film Welcome to the Riley's, u kojemu će 20-godišnja Kristen Stewart glumiti 16-godišnju striptizetu, poznatu glumicu odveo je do striptiz-kluba gdje je satima plesala oko šipke, u funkciji vježbe, jasno. Nakon očito odlično obavljenog posla, vlasnik kluba je Kristen, ne znajući da je filmska zvijezda, ponudio gažu. 'Jednog popodneva otišla sam s redateljem filma i kostimografom u striptiz-klub, gdje sam i zaplesala, te mi je vlasnik kluba, čim sam počela plesati, ponudio posao', izjavila je Stewart, a prenijeli svjetski mediji.Istraživanje za ulogu, odnosno po naški ples oko šipke, za Kristen nije prošlo bez rana. 'Plesala sam oko šipke dva tjedna. Imala sam masnice po nogama i stvarno je boljelo!' | |
|
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Kristen Stewart dva tjedna plesala oko šipke Wed Oct 20, 2010 4:39 pm | |
| Znaci ona je to radila i prije pa nije ni cudno sto samo takav tip zena i glumi xD | |
|
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Kristen Stewart dva tjedna plesala oko šipke Wed Oct 20, 2010 10:23 pm | |
| hahahah Kristen rodjena si za striptizete | |
|
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Kristen Stewart dva tjedna plesala oko šipke Wed Oct 20, 2010 11:02 pm | |
| Mah. Ona zna plesat. :S Da mi je to vidit Bolje ja plešem oko štange :$ ;P | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kristen Stewart dva tjedna plesala oko šipke | |
| |
|