Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Robert Pattinson je najseksi vampir svih vremena Thu Oct 21, 2010 4:18 pm | |
| Prema izboru časopisa Glamour, Robert Pattinson je najseksi vampir svih vremena. Pritom je iza sebe ostavio velike face poput Brada Pitta U Glamouru su napisali: 'Robert je dao novo značenje riječima 'blijed' i 'interesantan'. Poput svih vampira, Edward, kojeg igra Robert Pattinson, ima istančan osjećaj za krv, ali sve ćete to zaboraviti kad ugledate njegov goli torzo i izražajne oči.'Robert je tako prvi na listi 31 najseksi vampira svih vremena.Na drugom mjestu je Ian Somerhalder iz Vampirskih dnevnika, na trećem David Boreanaz iz serije Buffy - ubojica vampira, na četvrtom Kellan Lutz iz Sumraka, na petom Brad Pitt iz filma Intervju s vampirom, na šestom Alexander Skarsgard iz serije Okus krvi, na sedmom Jason Patric iz kultnog filma Izgubljeni dječaci iz 1987. godine, na osmom James Marsters iz Buffy - ubojica vampira, na devetom Stephen Moyer iz serije Okus krvi te na desetom Xavier Samuel iz Sumraka. Cijelu listu najseksi vampira možete pogledati ovdje.. | |
|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson je najseksi vampir svih vremena Thu Oct 21, 2010 4:31 pm | |
| Fino, fino.. Malo mi je krivo što je Jackson tako nisko, ali nema veze, meni je on prvi. I Stephen Moyer (Tj. Bill) je meni tako ružan!! I star. Fuj!!! | |
|
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson je najseksi vampir svih vremena Thu Oct 21, 2010 4:41 pm | |
| Rob je def najseksi vampir... cuj brad pitt..on mi uopste nije lijep nesto posebno kao vampir..:/ ljepsi su mi jackson i xavier 10 puta xD | |
|
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson je najseksi vampir svih vremena | |
| |
|