Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Postani glamurozna vampirica za Noć vještica

Go down 
5 posters
AutorPoruka
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

Postani glamurozna vampirica za Noć vještica Empty
KomentarNaslov komentara: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 3:05 pm

Postani glamurozna vampirica za Noć vještica GetImage
Noć vještica običaj je koji se iz SAD-a sve više širi svijetom pa tako i Lijepom našom. Rezbarenje bundeva uveseljuje mnoge kuće, a sve je više i partija koji se organiziraju na ovu noć, 31. listopada

Ova tradicija ima svoje korijene u keltskim svečanostima te u kršćanskom obilježavanju Svih svetih 1. studenog, no danas je to izrazito svjetovna svečanost koju kršćanska crkva smatra poganskom.

I dok se kod nas Noć vještica obilježava rezbarenjem bundeva i pokojom pitom od bundeva, u SAD-u joj pridaju veliku važnost te ulažu mnogo truda u kostime i šminku koju će nositi samo ove noći.

Želiš li se i ti srediti za ovu 'njastrašniju' od svih noći, možeš pomoću našeg vodiča saznati kako se našminkati poput prave vampirice i nećeš nimalo zasotajati za poznatim vampirima kao što su Robert Pattinson ili Ashley Greene!

Mali vodič

Oči su, dakako, najvažnije za vampirski izgled pa šminkanje treba započeti upravo na tom dijelu lica. Napravi smoky eyes. Dakako, crna je nezaobilazna nijansa za Noć vještica. Crno sjenilo i crna olovka je nešto što morate imati želite li biti in za 'najstrašniju' noć u godini. Naravno, ne treba zaboraviti ni bijelo sjenilo koje ćeš nanijeti između kapaka i obrva, za što glamurozniji izgled. Napomena: umjetne trepavice odlično će ti pristajati za vampirski look.

Nakon što si sredila oči, kreni na uređivanje obraza i ostatka lica. Stavi svjetliji puder (dakako, pravi vampiri su blijedoputi!) te, ako imaš akne, ne zaboravi nanijeti korektor. Bitno je da si blijeda i bez sjaja na koži. Na obraze možeš staviti malo rumenila, ali nikako nešto vrišteće i nikako previše.

Sada su na redu usne. Stavi olovku oko ruba, najbolje crnu ili kakvu drugu tamnu nijansu. Sada četkicom nanesi ruž koji može biti ružičast ili crven. Kada ga naneseš, četkicom lagano razmaži olovku s ruba preko cijelih usana, tako da dobiješ pomalo zamrljan izgled.

Želiš li ostaviti esktra vampirski dojam, možeš staviti lažne velike očnjake i periku s tamnom kosom. Za posebno hrabre – stavite leće koje će vam dati vampirski look.

No kako to sve lako možeš napraviti, pogledaj korak po korak u videu koji slijedi:

Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Melly Cullen
Newborn
Newborn
Melly Cullen

Ime: : Melly Cullen
Broj komentara : 281
Reputacija : 1
Mjesto : negdje u Forksu s Edwardom ♥

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 4:57 pm

heeej, pa ja samo ovo radila prosle godine na twilight party-u koji smo imali :D   stavila zlatne lece, mama mi kupila bijeli puder, ja kupila umjetne trepavice, ljubicastu sjenu (za podocnjake), i jos crnu sjenu (iznad ociju) i bilo nam extra... citav party bio u stilu sumraka :D
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Broj komentara : 7943
Reputacija : 23
Mjesto : St. Vladimir's Academy

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 5:04 pm

Ajme.. cool.

Al meni se to ne bi dalo.. xD
Na vrh Go down
https://twitter.com/Aimee_Liam
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 5:52 pm

Istina komplicirano je..ali na krjau ispadne zakon. Ženska (ova koja je radila tutorijal) nije najljepša ali kada se našminkala ... prava vampirica! (bilo se siplatilo čekati 13 minuta).
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 6:00 pm

Mislim ovo je pravo cool. Baš mi se sviđa. I super se je našminkla.
Al ne bih ja znala ovako.. :(

Super su mi ove leće što ima.. One baš daju poseban dojam.
Na vrh Go down
Melly Cullen
Newborn
Newborn
Melly Cullen

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 6:06 pm

ja sam jedva nasla zlatne :S  i poslje ih izgubila xD
Na vrh Go down
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 6:06 pm

Da. Nekako imaju tu fora boju.

Mislim ja bi to mogla napravtii samo...ne znam gdje nabaviti sve te stvari. :/
Na vrh Go down
Melly Cullen
Newborn
Newborn
Melly Cullen

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 6:22 pm

pa lece mos nabavit u optikama, samo trazi one bez dioptrije. ja sam eclipse sminku kupila u dm-u i cm-u...
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 6:24 pm

Ma ekstra jeeeeee.. :)
Na vrh Go down
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 6:27 pm

Bas cool.
Samo meni bi bilo mrsko traziti sve ovo :D
Na vrh Go down
Melly Cullen
Newborn
Newborn
Melly Cullen

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 7:08 pm

ma i meni je bilo, pa mi mama kupila drugi dio eclipse sminke xD
Na vrh Go down
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 7:51 pm

Imam i ja Eclipse šminku ali to nije to.. -.-
Na vrh Go down
Melly Cullen
Newborn
Newborn
Melly Cullen

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptySat Oct 30, 2010 8:58 pm

al moraces kupit i bijeli puder... moja mama i ja smo obisle citavno sarajevo da ga nadjemo, i na kraju ga mama nasla xD
Na vrh Go down
Miss Crawford
Moderator
Miss Crawford

Ime: : nessa.
Broj komentara : 2710
Reputacija : 21
Mjesto : In clouds

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptyTue Nov 02, 2010 7:35 pm

Awwww.Mogu biti vampiirica Postani glamurozna vampirica za Noć vještica 435905
Na vrh Go down
https://twitter.com/Anessaaa
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica EmptyWed Nov 03, 2010 4:47 pm

A komplikovano je.
Njima u Americi je lakse,kada je sve prelako naci.
A kod nas ovdje se stvarno moras potruditi.
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Postani glamurozna vampirica za Noć vještica   Postani glamurozna vampirica za Noć vještica Empty

Na vrh Go down

Postani glamurozna vampirica za Noć vještica
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Kristen je prava vampirica
» Pattinson organizira skupu proslavu Noći vještica