Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Rob glatko odbio ugovor od milijun funti

Go down 
+2
Beatrix
Thanatos
6 posters
AutorPoruka
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

Rob glatko odbio ugovor od milijun funti Empty
KomentarNaslov komentara: Rob glatko odbio ugovor od milijun funti   Rob glatko odbio ugovor od milijun funti EmptyMon Nov 08, 2010 4:46 pm

Rob glatko odbio ugovor od milijun funti GetImage

Robert Pattinson odbio je postati novo zaštitno lice modne linije Burberry i tako mnoge ostavio kiselog izraza lica jer je glatko odbio ugovor s ovom kućom vrijedan čak milijun funti

Burberry je Robertu ponudio vrijedan ugovor prema kojem bi se Robertovo lice pojavilo u svim Burberry trgovinama na svijetu. No, čini se da glumcu ovo nije nimalo imponiralo, te je ponudu odbio.

'Kad smo došli do Roberta i rekli mu ponudu, on ju je iz istih stopa, ali jako ljubazno - odbio. On sve to vidi iz svog kuta, odnosno smatra da je glumac i prodaja nije dio njegovog posla. Jednostavno ne želi postati nekakav brand', rekao je neimenovani izvor nakon šoka zbog odbijanja ugovora.

U kompaniji su rekli da su željeli baš Roberta jer im njegova figura savršeno dogovara za modele koje stvaraju, a osim toga, on je nekoliko puta snimljen u odjeći ove modne marke.

S Burberryjem su ugovor imale i Emma Watson, Kate Moss te Agyness Dean.
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Beatrix
Administrator
Beatrix

Broj komentara : 7943
Reputacija : 23
Mjesto : St. Vladimir's Academy

KomentarNaslov komentara: Re: Rob glatko odbio ugovor od milijun funti   Rob glatko odbio ugovor od milijun funti EmptyMon Nov 08, 2010 5:20 pm

Jaoooooo Rob glatko odbio ugovor od milijun funti 281291
Baš nek je to uradio.
U pravu je! :)
Na vrh Go down
https://twitter.com/Aimee_Liam
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Rob glatko odbio ugovor od milijun funti   Rob glatko odbio ugovor od milijun funti EmptyMon Nov 08, 2010 7:50 pm

A da upravu je.Ne zeli da postane brend-kao mnogi drugi.
Na vrh Go down
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

KomentarNaslov komentara: Re: Rob glatko odbio ugovor od milijun funti   Rob glatko odbio ugovor od milijun funti EmptyMon Nov 08, 2010 8:48 pm

Da...
Sigurno su ga htjeli 'jer njegovo tijelo savršeno odgovara njihovim modelima odjeće'. -.-
Ja i dalje mislim da je pametno da. Zamislite... ono dođete u Burberry-jev dućan i tras! njegova reklama.
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Jessica•Rose
Fighting for life
Fighting for life
Jessica•Rose

Ime: : Rouz ; Irma
Broj komentara : 1333
Reputacija : 19
Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?

KomentarNaslov komentara: Re: Rob glatko odbio ugovor od milijun funti   Rob glatko odbio ugovor od milijun funti EmptyMon Nov 08, 2010 10:11 pm

Slazem se sa gore navedenim :)
Msm da je ispravno postupio jer kako je i sam kazao ''On je glumac'' i mislim da od svoje glume moze da zaradi vise nego bilo kakvom reklamom :)
Na vrh Go down
Melly Cullen
Newborn
Newborn
Melly Cullen

Ime: : Melly Cullen
Broj komentara : 281
Reputacija : 1
Mjesto : negdje u Forksu s Edwardom ♥

KomentarNaslov komentara: Re: Rob glatko odbio ugovor od milijun funti   Rob glatko odbio ugovor od milijun funti EmptyMon Nov 08, 2010 11:24 pm

Thanatos (citat):
Da...
Sigurno su ga htjeli 'jer njegovo tijelo savršeno odgovara njihovim modelima odjeće'. -.-
Ja i dalje mislim da je pametno da. Zamislite... ono dođete u Burberry-jev dućan i tras! njegova reklama.
 ja bi se zalijepila u reklamu, jer nebi gledala kuda hodam xD
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

KomentarNaslov komentara: Re: Rob glatko odbio ugovor od milijun funti   Rob glatko odbio ugovor od milijun funti EmptyWed Nov 17, 2010 5:33 pm

O MOJ BOŽE KOJI JE OVO DEBIL!-.-
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Rob glatko odbio ugovor od milijun funti   Rob glatko odbio ugovor od milijun funti Empty

Na vrh Go down

Rob glatko odbio ugovor od milijun funti
Na vrh 
Stranica 1/1