| Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! | |
|
+2Jessica•Rose Miss Crawford 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! Tue Nov 16, 2010 9:18 pm | |
| Robert Pattinson, glumac koji se proslavio ulogom vampira u serijalu filmova “Sumrak”, rado se bavi i muzikom. U intervjuu je priznao kako je opsednut preminulim pevačem grunge benda Nirvane iz devedesetih godina prošlog veka. Njegov idol Kurt Cobain počinio je samoubistvo iz sačmarice 1994. godine. Robert je priznao kako je ipak razlika između njega i Kurta to što on još nije napisao nijednu svoju pesmu, ali je ipak siguran kako će postati i slavni muzičar, a ne samo glumac nakon što umre. Smatra da će njegova muzika živeti zauvek. “Siguran sam da ću biti jedan od onih autora kojima ljudi uopšte ne poklanjaju pažnju dok su živi, ali nakon što umrem ljudi će reći: `Čoveče, to je umetničko delo`”, uveren je Robert. Dodao je i kako mu je gitara dođe poput najboljeg prijatelja, ali ne namerava još ništa snimati u studiju tako da je odbio i nekoliko izdavačkih kuća. “Vidim sebe kako sviram u blues baru dok me sluša troje ljudi koji utapaju svoju tugu. Sviram akorde prema svom raspoloženju, a ponekad to može postati veoma depresivna muzičar”, pojasnio je Robert te dodao kako misli da se njegova muzika zasad može svideti samo njemu te se ne bi svidela širokom krugu ljudi. | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| |
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| |
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! Wed Nov 17, 2010 1:26 am | |
| Šta tim zvijezdama svašta pada na pamet, Bože sačuvaj. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! Wed Nov 17, 2010 4:24 pm | |
| OMD Rob tek si u 20-tim. :O | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! Wed Nov 17, 2010 5:32 pm | |
| Ma.. Ne znaqm više ni šta da kažem. | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
| |
| |
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! Sat Jan 01, 2011 7:20 pm | |
| ja ću te slušatii pa i da sviraš turbo folk xD ! <3 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! | |
| |
|
| |
| Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! | |
|