Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!

Go down 
+2
Jessica•Rose
Miss Crawford
6 posters
AutorPoruka
Miss Crawford
Moderator
Miss Crawford

Ime: : nessa.
Broj komentara : 2710
Reputacija : 21
Mjesto : In clouds

Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! Empty
KomentarNaslov komentara: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!   Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! EmptyTue Nov 16, 2010 9:18 pm

Robert Pattinson, glumac koji se proslavio ulogom vampira u serijalu filmova “Sumrak”, rado se bavi i muzikom. U intervjuu je priznao kako je opsednut preminulim pevačem grunge benda Nirvane iz devedesetih godina prošlog veka. Njegov idol Kurt Cobain počinio je samoubistvo iz sačmarice 1994. godine. Robert je priznao kako je ipak razlika između njega i Kurta to što on još nije napisao nijednu svoju pesmu, ali je ipak siguran kako će postati i slavni muzičar, a ne samo glumac nakon što umre. Smatra da će njegova muzika živeti zauvek.

Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! Robert-pattinson-rapero-

“Siguran sam da ću biti jedan od onih autora kojima ljudi uopšte ne poklanjaju pažnju dok su živi, ali nakon što umrem ljudi će reći: `Čoveče, to je umetničko delo`”, uveren je Robert. Dodao je i kako mu je gitara dođe poput najboljeg prijatelja, ali ne namerava još ništa snimati u studiju tako da je odbio i nekoliko izdavačkih kuća.

“Vidim sebe kako sviram u blues baru dok me sluša troje ljudi koji utapaju svoju tugu. Sviram akorde prema svom raspoloženju, a ponekad to može postati veoma depresivna muzičar”, pojasnio je Robert te dodao kako misli da se njegova muzika zasad može svideti samo njemu te se ne bi svidela širokom krugu ljudi.
Na vrh Go down
https://twitter.com/Anessaaa
Jessica•Rose
Fighting for life
Fighting for life
Jessica•Rose

Ime: : Rouz ; Irma
Broj komentara : 1333
Reputacija : 19
Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!   Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! EmptyTue Nov 16, 2010 9:31 pm

Kretena majko mila ^^ <3
Dje ce on da umre .. Pu pu gluho bilo
Obecavam da cu te slusati dok si ziv samo mi nemoj umrijeti taki mald :P <3
Na vrh Go down
Miss Crawford
Moderator
Miss Crawford

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!   Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! EmptyTue Nov 16, 2010 9:33 pm

Necu da te slusam dok si ziv, a kamo li kad; umres . Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! 49593

Miss Crawford: komentar modifikovan dana: Wed Nov 24, 2010 8:50 pm; prepravljeno ukupno 2 puta
Na vrh Go down
Nymphadora
Moderator
Nymphadora

Ime: : Marina
Broj komentara : 6870
Reputacija : 4
Mjesto : Nomad

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!   Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! EmptyWed Nov 17, 2010 1:26 am

Šta tim zvijezdama svašta pada na pamet, Bože sačuvaj.
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz/forum.htm
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!   Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! EmptyWed Nov 17, 2010 4:24 pm

OMD
Rob tek si u 20-tim.
:O
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!   Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! EmptyWed Nov 17, 2010 5:32 pm

Ma.. Ne znaqm više ni šta da kažem. Very Happy
Na vrh Go down
Miss Crawford
Moderator
Miss Crawford

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!   Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! EmptyThu Dec 30, 2010 5:28 pm

Nymphadora (citat):
Šta tim zvijezdama svašta pada na pamet, Bože sačuvaj.

Sve i svašta.. Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! 659416
Na vrh Go down
Honey B
Vedad's Honey. 4Eva. <3
Honey B

Ime: : Emma
Broj komentara : 2420
Reputacija : 1
Mjesto : Nowhere

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!   Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! EmptySat Jan 01, 2011 7:20 pm

ja ću te slušatii pa i da sviraš turbo folk xD ! <3
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!   Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem! Empty

Na vrh Go down

Pattinson: I ja ću biti slavni muzičar kao Cobain nakon što umrem!
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Pattinson kao Kurt Cobain?
» Kristen se osjećala preosjetljivo nakon uloge
»  Uskoro će biti srušena škola iz 'Sumraka'
» Rob će biti nominiran za Oscara?
» Seksi scene iz 'Praskozorja' možda će biti cenzurirane !