| Šta mislite o situaciji u kojoj se Jake našao, prvo voli Bellu, a kasnije i njenu kćerku? | |
|
|
Jakeova situacija? | Sve ovo mi je fora | | 20% | [ 1 ] | Mislim da je ovo totalna glupost, mama pa kcerka :/ | | 60% | [ 3 ] | Zao mi je Jakea, nije on birao, srce je. | | 20% | [ 1 ] |
| Ukupno glasova : 5 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Šta mislite o situaciji u kojoj se Jake našao, prvo voli Bellu, a kasnije i njenu kćerku? Sat Nov 20, 2010 6:42 pm | |
| Je li po vama ovo u redu? i da li biste mu bili u kozi kada to jednog dana bude morao reci Renesmee? | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Šta mislite o situaciji u kojoj se Jake našao, prvo voli Bellu, a kasnije i njenu kćerku? Sun Nov 21, 2010 12:53 am | |
| Mislim da je ovo totalna glupost, mama pa kcerka!
Pa prvo mislim gdje postoji to da volis nekoga tako puuno i kasnije se zaljubis u kcerku iste te osobe .. Pa msm strasno :/ I ne definitvno mu ne bi bila u kozi ://
| |
|
| |
The Moon Goddess Vampire bite you
Broj komentara : 80 Reputacija : 3 Join date : 2010-12-20 Age : 29 Mjesto : BG =)
| Naslov komentara: Re: Šta mislite o situaciji u kojoj se Jake našao, prvo voli Bellu, a kasnije i njenu kćerku? Thu Jan 06, 2011 12:00 am | |
| Pedofil - eto sta mislim -.- | |
|
| |
Bell Still human
Ime: : Milica Broj komentara : 13 Reputacija : 1 Join date : 2011-01-08 Age : 28
| Naslov komentara: Re: Šta mislite o situaciji u kojoj se Jake našao, prvo voli Bellu, a kasnije i njenu kćerku? Sat Jan 08, 2011 2:55 am | |
| Sve ovo mi je fora. Mislim realno jeste glupo,jadno itd.Ali ako se uzme u obzir da je to film-tipično. Drago mi je što se otkačio od Belle,u celoj toj priči.I na kraju što se tiče toga ako on i bude rekao Renessme,mislim da neće ispasti ništa dramatično.:) | |
|
| |
roberta_bg Vampire bite you
Broj komentara : 97 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09
| Naslov komentara: Re: Šta mislite o situaciji u kojoj se Jake našao, prvo voli Bellu, a kasnije i njenu kćerku? Mon Apr 09, 2012 1:05 am | |
| Zao mi je Jakea, nije on birao, srce je. Nije u redu ovo nipremakome, ne bi nikako volela da se nadjem u njegovoj situaciji o:) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Šta mislite o situaciji u kojoj se Jake našao, prvo voli Bellu, a kasnije i njenu kćerku? | |
| |
|
| |
| Šta mislite o situaciji u kojoj se Jake našao, prvo voli Bellu, a kasnije i njenu kćerku? | |
|