Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Početna 'cijena' za Pattinsona – 30 tisuća dolara !!! Tue Nov 30, 2010 3:25 pm | |
| Popularni glumac iz sage 'Sumrak' odazvao se prikupljanju novca u humanitarne svrhe, a njegova je početna 'cijena' na toj aukciji - 30 tisuća dolara Aukciju je pokrenula GO Campaign za pomoć djeci cijeloga svijeta, a na web stranici www.charitybuzz.com početna cijena za Roba je 30 tisuća dolara.
Tko bude pobijedio u aukciji za Pattinsona, moći će provesti cijeli dan na setu Praskozorja u Vancouveru, a imat će priliku upoznati i ostatak ekipe sa seta - Kristen Stewart, Taylora LautneraDakotu Fanning. i Osim toga, onaj tko pobijedi u toj aukciji moći će provesti dvije noći u lukusuznom hotelu u Vancouveru te dobiva prijevoz limuzinom do seta Praskozorja.Američki mediji se pitaju hoće li se u toj aukciji za neodoljivog Britanca natjecati i Jennifer Aniston (41), koja je navodno jako zagrijana za Pattinsona (24). | |
|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Početna 'cijena' za Pattinsona – 30 tisuća dolara !!! Tue Nov 30, 2010 3:42 pm | |
| Ajmeee čula sam za ovo. A gle, kad bih imala para.. možda. ;D (Iako bih ja radije platila za nekog drugog ) | |
|
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Početna 'cijena' za Pattinsona – 30 tisuća dolara !!! Tue Nov 30, 2010 4:45 pm | |
| Nebi ja za to dala ni dinara . Gledati cu film , to mi je sasvim dosta . | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Početna 'cijena' za Pattinsona – 30 tisuća dolara !!! | |
| |
|