Djed Mraz Still human
Broj komentara : 9 Reputacija : 1 Join date : 2010-12-19
| Naslov komentara: Ured Djeda Mraza Sun Dec 19, 2010 9:48 pm | |
| Ured Djeda Mraza Dragi moji TSF-ovci, ovih dana prilično putujem pa sam tako stigao i do vašeg foruma donijeti vam brojne lijepe želje i pozdrave za ovogodišnje Božićne i Novogodišnje blagdane. A to neće proći niti bez poklona, jer vidim da ste svi bili jako dobri ove godine, niste li? Pa ovako, od sada pa sve do Badnjaka možete mi napisati i poslati pismo, u kojem ćete napisati što želite kao poklon pod borom, a tu će biti i specijalni poklon iznenađenja. Budite kreativni u vašim željama darova, kutije ćemo začarati jednom finom prostornom čarolijom tako da u njih mogu stati i zapakirati se i poveće stvari, pa tu nema ograničenja, a ja i moji vilenjaci ćemo nastojati biti kreativni u pronalaženju onoga što najbolje odgovara vašoj želji. Izaberite samo jedan poklon (jednu stvar koju najviše priželjkujete, što god vam padne na pamet)! Pisma sa željom šaljite na moj PM!Veliki pozdrav svima! Djed Mraz ps. imate li kakvo pitanjce ili komentar o ovome možete ga postati tu. (; | |
|
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Ured Djeda Mraza Thu Dec 23, 2010 10:46 pm | |
| djede jesi ti pravi djed mraz? | |
|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Ured Djeda Mraza Thu Dec 23, 2010 10:47 pm | |
| naravno da jest, šta si ti mislila? | |
|
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Ured Djeda Mraza Thu Dec 23, 2010 10:47 pm | |
| pih vv ! ja ne vjerujem jel te smijem povući za bradu? | |
|
Djed Mraz Still human
| Naslov komentara: Re: Ured Djeda Mraza Fri Dec 24, 2010 10:24 pm | |
| | |
|
Djed Mraz Still human
| |
Sponsored content