| Lose strane Sumraka. | |
|
+4Lady Moonlight Lekača Girl in Edward's arms Clair de Lune 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Lose strane Sumraka. Mon Mar 22, 2010 10:35 pm | |
| Robert Pattinson nedavno je izjavio da se brine oko toga kako će publika prihvatiti njegov novi film 'Remmember Me'. Naime, strahuje da će ga uspoređivati sa 'Sumrakom' i da će očekivanja biti prevelika 'Kada su u pitanju filmovi koji su pod povećalom javnosti, mislim da automatski i publika ima veća očekivanja. A s obzirom na to da je veliki dio te publike upoznat sa 'Sumrakom' i mojom ulogom Edwarda, bojim se da bi mogao ostati razočaran. Nadam se da ne misle da se u ovom filmu radi o sretnoj ljubavnoj drami', iznio je svoje strahove Robert u nedavnom intervjuu.
Kada je 'Hvala ti za ljubav' u pitanju, Rob je izjavio i da je uživao u snimanju strastvenih scena s mladom glumicom Emilie De Ravin: 'Da, uživao sam, bilo je izvrsno. Mislim da je to uvijek nekako stresnije za glumicu, ali Emilie je bila potpuno opuštena i sigurna u sebe te je tako i meni olakšala posao.' | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Lose strane Sumraka. Mon Mar 22, 2010 10:36 pm | |
| Pa, mislim da je njegova briga uzaludna. Mislim da ce film biti super. Stvarno treba da poradi na svom samopouzdanju. :s | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Lose strane Sumraka. Wed Mar 24, 2010 5:56 pm | |
| Mislm da je film izvrstan...a idem ga gledat u subotu...pa jedva čeka da vidim kak izgleda sve.. | |
|
| |
Lekača Vampire bite you
Broj komentara : 59 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-23 Age : 28 Mjesto : In my dreams,in Hollywood
| Naslov komentara: Re: Lose strane Sumraka. Thu Mar 25, 2010 1:52 pm | |
| Bezveze
EDIT made by Lady Moonlight. Molim te nemoj ubuduce pisati ovako kratke postove. Upotpuni misljenje argumentima. post ce ljepse izgledati. Hvala! | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Lose strane Sumraka. Thu Mar 25, 2010 2:41 pm | |
| Whatt ? - Citat :
- Kada je 'Hvala ti za ljubav' u pitanju, Rob je izjavio i da je uživao u snimanju strastvenih scena s mladom glumicom Emilie De Ravin: 'Da, uživao sam, bilo je izvrsno. Mislim da je to uvijek nekako stresnije za glumicu, ali Emilie je bila potpuno opuštena i sigurna u sebe te je tako i meni olakšala posao.'
Zar nedavno nije izjavio da mu je bilo neugodno ?! HAHAHAHAHAAH' xD omg -.-" No, sto se tice filma, pa naravno da ovo nema nikakve veze sa Smurak serijalom. Ovo je drug film, druga stvar. samo ce bolesni ocekivati nesto takvo xD | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Lose strane Sumraka. Fri Mar 26, 2010 3:48 pm | |
| Mene baš veseli jer je drukčije od Sumraka. Želim ga vidjeti i u drugom izdanju, osim kao Edwarda! | |
|
| |
Twilight_girl Newborn
Ime: : Vlasta Broj komentara : 124 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 31 Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)
| Naslov komentara: Re: Lose strane Sumraka. Tue Mar 30, 2010 10:55 pm | |
| joj ... ja više ne vjerujem ničemu što napišu novinari... ccc | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Lose strane Sumraka. Thu Apr 15, 2010 2:20 pm | |
| Mašta wtf Sumrak je supač | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Lose strane Sumraka. Thu Apr 15, 2010 7:14 pm | |
| Ja jedva čekam!!! Ma snaći će se on!!!! | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Lose strane Sumraka. Wed Apr 21, 2010 11:37 am | |
| Mora se snači | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Lose strane Sumraka. | |
| |
|
| |
| Lose strane Sumraka. | |
|