| Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea | |
|
+4TeamSwitzerland Jessica•Rose Nymphadora Miss Crawford 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Tue Jan 18, 2011 9:11 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Iako je znamo kao smeđokosu Bellu iz sage 'Sumrak', Kristen je zbog uloge Marylou u filmu 'Na cesti', ekranizaciji romana Jacka Kerouacka, postala vrckava plavuša, a 20-godišnja glumica je svoj novi imidž pokazala spremno pozirajući i za najnoviji VogueAmerikanki neobične ljepote, koja već neko vrijeme nije pretjerano draga svim obožavateljicama Roberta Pattinsona (iako nitko od njih nikada nije javno izrekao jesu li u vezi ili nisu), složit će se svi, izvrsno pristaje i svjetlija kosa, a naslovnicu potpisuje slavni Mario Testino. Mlada glumica je otkrila i da je privlače uloge koje nisu lake za odglumiti.
'Volim kad se moram iznova dokazivati. Biram dosta teške i ambiciozne uloge. Takva je i uloga Marylou, ona je mlada žena koja traži svoje mjesto pod suncem i radi puno krivih poteza zbog svoje impulzivnosti', kaže Stewart.
O ulozi Belle koja ju je i proslavila Kristen kaže je vrlo kompleksna te da njezin filmski lik odrasta u svakom filmu. 'Bella je lik koji svi vole i o kojem svi imaju svoje predožbe. Nastojim da fanovi ne budu razočarani. Unijela sam puno sebe u tu ulogu', rekla je.
Inače, prvi dio 'Praskozorja', prema četvrtoj knjizi sage 'Sumrak' spisateljice Stephenie Meyer, stiže u kina širom svijeta u studenome ove godine. [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]|[You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Sat Jan 22, 2011 2:45 am | |
| | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Tue Jan 25, 2011 7:54 pm | |
| WoW *__* Nije lose uopste! | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Tue Apr 19, 2011 8:39 pm | |
| Lijepa i ovako i onako. Kako odrasta, sve je lijepša! | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Sun Apr 24, 2011 11:08 pm | |
| Ljepša mi je puno kao brineta... Ovdje izgleda baš umjetno. Ne liči mi na sebe. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Mon Apr 25, 2011 12:49 pm | |
| Slažem se. I meni je ljepša kao brineta. | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Thu May 26, 2011 8:36 pm | |
| mislite da izgleda odraslije? :) | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Fri May 27, 2011 1:35 am | |
| Meni se ovdje ne sviđa. Ljepsa je kao brineta. | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Fri May 27, 2011 10:34 am | |
| Izgleda mi totalno čudno s ovakvom kosom, nekako bolesno i blijedo... Baš neprirodno. | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Fri May 27, 2011 11:56 am | |
| Nije loše, al' smeđe joj bolje stoji. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Wed Jun 01, 2011 3:10 pm | |
| Slažem se s vama.
Ljepša je kao brineta | |
|
| |
roberta_bg Vampire bite you
Broj komentara : 97 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea Mon Apr 09, 2012 12:24 am | |
| Ne stoji joj lose plavo, cak sa vise dopada mi se | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea | |
| |
|
| |
| Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea | |
|