Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Usamljeni Robert Pattinson nabavio psa Tue Mar 08, 2011 12:40 am | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Robert Pattinson usvojio je kučence iz skloništa za napuštene životinje kako bi mu pravio društvo na snimanju novog nastavka “Sumraka”. Glumac se žali kako mu je grozno da bude sam na setu, a niko od prijatelja ne želi da mu pravi društvo. “Znam da je to tužno. Puno glumaca ima gomilu ljudi koji im prave društvo. Ali moji prijatelji za to imaju preveliki ego, kažu da ne žele biti deo mog prtljaga. U redu im je da dođu u besplatni hotel u Njujorku ili LA-u na nekoliko dana, ali ne žele biti ovako daleko”, kaže Robert, koji snima “Praskozorje” u Vancouveru. Glumac se šali kako će pseto nazvati Robert pa se nada da će mu uz životinju biti lepše na poslu. “Zato sam ga i uzeo. bio je u skloništu i planirali su da ga uspavaju. Imam privatni avion i poslao sam ga po psića. Nešto kao u “Lunji i Mazi”, smeje se glumac. A o svojoj vezi s Kristen Stewart, koju nikada nije javno potvrdio, samo nezvanično kaže: “Uvek postoje nekakvi problemi kada si u nekoga zaljubljen. Naročito u filmskom svetu”. | |
|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Usamljeni Robert Pattinson nabavio psa Tue Mar 08, 2011 12:49 pm | |
| | |
|
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Usamljeni Robert Pattinson nabavio psa Sun Mar 13, 2011 3:29 pm | |
| | |
|
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Usamljeni Robert Pattinson nabavio psa Tue Mar 22, 2011 4:14 pm | |
| što se tiče usamljenosti, ja mogu to promijeniti | |
|
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Usamljeni Robert Pattinson nabavio psa Sun Apr 03, 2011 11:35 am | |
| Čula sam da se pas zove Bear (Meda). :) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Usamljeni Robert Pattinson nabavio psa | |
| |
|