Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: CTRL + V. :D Mon Mar 21, 2011 8:30 pm | |
| | |
|
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: CTRL + V. :D Fri Mar 25, 2011 9:51 pm | |
| | |
|
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: CTRL + V. :D Fri Mar 25, 2011 11:22 pm | |
| Naida KapetanovićNEČU SUTRA SA JOCOM ! JASNO JASNO ! Prije 54 minuta · Sviđa mi seNe sviđa mi se · · Pretplati seNe primaj obavijesti
- Komentiraj...
Pritisnite SHIFT+ENTER kako bi prešli u novi red.
Semir SmailbegovićIdel se u to kino??? Prije 10 sata/i · Sviđa mi seNe sviđa mi se · · Pretplati seNe primaj obavijesti
Naida Kapetanović se ovo sviđa.
Naida Kapetanović jesi mozaak ! Čuj idel se ?! HAHA :PPPPrije 55 minuta · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Komentiraj...
Naida KapetanovićNarode , o ovome NIKOM NI RIJEČI ! Daaanas smo ja i Ilma i Amina , sredile da imamo disko ! Ne zna se tačno kad,jer trebamo imat' nake rukovodioce šta več :* u utorak · Ne sviđa mi seSviđa mi se · · Ne primaj obavijestiPretplati se
Ti i Semir Smailbegović ste rekli da vam se ovo sviđa.
Semir Smailbegović Ei Dushoo moja kad smo mi to rijesili samo jos trazimo nastavnike niko nece!!22. ožujka u 23:13 · Sviđa mi seNe sviđa mi se · 1 osobaUčitavanje...
Naida Kapetanović Ejs ! Neće niko ? Vraš se Ima ima boga mi :)22. ožujka u 23:20 · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Naida Kapetanović Beisa,Nejra,Zineta,onaj nakav nastavnik ne znm kako se zove,i još nam treba jedan nastavnik muški22. ožujka u 23:21 · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Semir Smailbegović muskiPrije 10 sata/i · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Semir Smailbegović Emin-DarkoPrije 10 sata/i · Sviđa mi seNe sviđa mi se · 1 osobaNaida Kapetanović se ovo sviđa.
'Anessa Williams ON?! HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA.prije otprilike minutu · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Komentiraj...
Naida KapetanovićHOOOČČČČČČU MOMKAAAAAAAAAAAAAAAA u utorak · Ne sviđa mi seSviđa mi se · · Ne primaj obavijestiPretplati se
Semir Smailbegović OS CICU ? četvrtak u 2:00 · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Naida Kapetanović Ima cica mica curu Ionako ne hvaal četvrtak u 2:00 · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Komentiraj...
Naida Kapetanović! OLIB ORBOD TSEJ prošle subote · Ne sviđa mi seSviđa mi se · · Pretplati seNe primaj obavijesti
Semir Smailbegović Jest dobro bilo! XD20. ožujka u 14:02 · Ne sviđa mi seSviđa mi se · 2 ljudiUčitavanje...
Naida Kapetanović Jest OLOHOMI ! :p20. ožujka u 21:32 · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Komentiraj...
Naida KapetanovićAnesa , u 13: 00 h javi Amili da dođe po mene :* prošle subote · Ne sviđa mi seSviđa mi se · · Pretplati seNe primaj obavijesti
Sviđa ti se ovo.
Naida Kapetanović Trebale bit sa jednom odnosno dvije cure, međutim izradile nas i et xDDDDDD20. ožujka u 1:38 · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Semir Smailbegović HAHAHAHHAHAHAHA20. ožujka u 2:08 · Sviđa mi seNe sviđa mi se · 1 osobaUčitavanje...
Komentiraj...
Semir SmailbegovićA ASTO NIKOG NEMA???!!!! prije otprilike tjedan dana · Ne sviđa mi seSviđa mi se · · Pretplati seNe primaj obavijesti
Sviđa ti se ovo.
Komentiraj...
Naida KapetanovićPiiiiiiiiiiiiiiiiiiing ! BLOOOOOOOOOOM ! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAH Cutest baby giggle in the world www.youtube.comIt is almost too much to handle.
prije otprilike tjedan dana · Ne sviđa mi seSviđa mi se · · Pretplati seNe primaj obavijesti
Naida Kapetanović xD14. ožujka u 3:16 · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Naida Kapetanović Hhaahhahahahahhaha14. ožujka u 3:16 · Sviđa mi seNe sviđa mi se
Komentiraj...
Semir SmailbegovićOvo se trazi prije otprilike 2 tjed(a)na · Ne sviđa mi seSviđa mi se · · Pretplati seNe primaj obavijesti
Ti i Naida Kapetanović ste rekli da vam se ovo sviđa.
Naida Kapetanović JA,TO JEST,AL TEBE NIKAD NEMA XD11. ožujka u 3:03 · Sviđa mi seNe sviđa mi se · 1 osobaUčitavanje...
Komentiraj...
Naida KapetanovićJarane ništa od diska ... Jebem ti selo -.- Uf ! Poslat' ćemo molbu ovim našim policajcima da dežuraju -.- prije otprilike 2 tjed(a)na · Ne sviđa mi seSviđa mi se · · Ne primaj obavijestiPretplati se
Ti i Naida Kapetanović ste rekli da vam se ovo sviđa.
'Anessa Williams aha, dežuraće. Ma stoka bona, ne može ispunit' ni ovo što treba a kamo li prekovremeno.11. ožujka u 2:56 · Sviđa mi seNe sviđa mi se · 1 osobaUčitavanje...
Komentiraj...
Naida Kapetanović u grupu dodaje osobe Semir Smailbegović, 'Anessa Williams i Amila Nefic. Semir Smailbegović 'Anessa Williams Amila Nefic prije otprilike 2 tjed(a)na · Sviđa mi seNe sviđa mi se · · Ne primaj obavijestiPretplati se
- Komentiraj...
Naida Kapetanović created the group.prije otprilike 2 tjed(a)na · Sviđa mi seNe sviđa mi se · · Pretplati se
| |
|
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: CTRL + V. :D Sat Mar 26, 2011 4:38 pm | |
| Ovo je scenario virtualne internetske vježbe koju organizira Centar za istraživanja Univerziteta San Dijego iz Kalifornije. Vježba će početi 28. marta i cijeli ovaj projekt izazvao je ogromnu pažnju, a Centru se već prijavilo hiljade ljudi iz svih krajeva svijeta koji hoće da učestvuju u vježbi. | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: CTRL + V. :D | |
| |
|