| Pretpremijera filma Crvenkapa! | |
|
+3Rosalie Clair de Lune Twifan. 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Twifan. Still human
Broj komentara : 28 Reputacija : 0 Join date : 2010-10-09
| Naslov komentara: Pretpremijera filma Crvenkapa! Sun Apr 03, 2011 2:12 am | |
| VERUJ U LEGENDU. ČUVAJ SE VUKA.CRVENKAPAPRETPREMIJERA ZA ČLANOVE TWIFANA - 26. ILI 27. APRILA 2011.
CENA KARTE: SAMO 240 DINARA!!! (20 % POPUSTA NA REDOVNE CENE!) [/center] Dragi članovi, Vaš TWIFAN IMA SJAJNU VEST ZA VAS! Imate priliku da pre svih u Srbiji pogledate film CRVENKAPA! U saradnji sa kompanijom TUCK, organizujemo pretpremijeru novog filmskog hita rediteljke Catherine Hardwicke (režirala prvi deo Twilight-a), i to 26. ili 27. aprila u Beogradu! Tačan datum i mesto premijere treba da se odredete, ali ne brinite - svi ćete na vreme biti obavešteni. Cena karte je 20 % niža u odnosu na cenu redovne bioskopske projekcije, i iznosi 240 dinara po osobi. Sad nema mesta ustručavanju - treba nam što više ljudi, pa obavezno pitajte simpatiju, dečka ili devojku, prijatelje, komšije, vaše daleke rođake i ostalu mnogobrojnu rodbinu da krenu sa Vama! Šalimo se naravno. :) Ali je poželjno da povedete što veće društvo! Dakle, vreme je da vidimo okvirno koliko ljudi bi došlo na pretpremijeru. U ovoj temi napišite ako ste otprilike sigurni da biste mogli da dođete na premijeru, kao i koliko biste ljudi poveli sa sobom. OVO NISU PRIJAVE ZA KARTE!!! Dakle, ova tema za sada služi samo da vidimo koliko će ljudi otprilike da dođe, kako bismo znali u kojoj sali ćemo da održimo projekciju filma. Zvanične prijave počinju u sledeći petak. Ukoliko Vaši roditelji nisu sigurni da li smeju da Vas puste, možete im preneti da će se organizatori potruditi da svakoga upute tačno gde se bioskop nalazi (ukoliko dolazite iz drugog grada), kao i da je ovo zvanična pretpremijera. Ukoliko i dalje nisu sigurni, možete od nas zatražiti da im pošaljemo uverenje od nas kako ovo nije nikakva prevara, niti bilo šta slično na mail. Dakle, da za kraj sumiramo. Pretpremijera će biti ili 26. ili 27. aprila. Cena karte je 240 dinara. Povedite što više ljudi, a ovde napišite otprilike koliko bi Vas došlo. Zvanične prijave počinju u sledeći petak, a ukoliko Vam treba uverenje za roditelje (zvanični press release sa sve kopijom lk) stići će na Vaš mail ako to ovde zatražite. Molimo Vas sve da se prijavite u što većem broju, jer ako nam ovo uspe, postoji i mogućnost za organizovanje pretpremijere filma BREAKING DAWN! Da pogledate trejler filma, kliknite OVDE. | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Pretpremijera filma Crvenkapa! Mon Apr 04, 2011 4:55 pm | |
| Prije svega, da pohvalim organizatore ovoga, jako mi se sviđa i veoma je originalna ideja. Svaka čast, skidam vam kapu. Ja nažalost nisam u mogućnosti da dođem jer nisam iz Srbije. Baš mi je žao, vjerujem da će ovo biti jedinstven i baš originalan projekat kakav nitko do sada nije vidio. Film mi se čini zanimljiv, a sve i da nije tako, došla bih. Joj, baš mi je žao što sam tako daleko. Prvenstveno radi druženja koje će tu biti. Govorim iz iskustva kako su divna ta forumska okupljanja i ne sumnjam da će se svi dobro zabaviti i lijepo se provesti. Ovo za dozvolu roditelja je također super, većini su roditelji zabrinuti (znam ja kako bude mojoj mami kad idem da se upoznam s nekim koga znam preko neta), tako da nemam nijednu primjedbu za ovo. E da, pretpremijera BD-a?! Ajme, želim na to! | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Pretpremijera filma Crvenkapa! Mon Apr 04, 2011 5:24 pm | |
| Ja sam našla film na netu xD | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Pretpremijera filma Crvenkapa! Mon Apr 04, 2011 6:40 pm | |
| Joj kako mi je žao što živim daleko -.- Baš orginalan projekat, vjerujem će svi članovi kojima je bilzu doći i uživati. | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Pretpremijera filma Crvenkapa! Mon Apr 04, 2011 6:51 pm | |
| Super projekt. Imate li kakvu organizaciju u Hrvatskoj? Baš mi je žao što neću moći sudjelovati... | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| |
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Pretpremijera filma Crvenkapa! Mon Apr 04, 2011 8:41 pm | |
| Potpisujem sve što je Emira rekla. Projekt je jako originalan i dobro organizovan tako da ja ne sumnjam da će zaživjeti i da će se odazvati veliki broj članova. Međutim, koliko ja znam, ovdje nas je jako malo iz Srbije tako da će nažalost biti mali odziv. :( Ni ja, kao ni ostale adminke nisam iz Srbije i neću moći doći. Ali svi vi koji možete, nemojte to propustiti.
Ja vam od srca želim lijep provod. :) | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| |
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Pretpremijera filma Crvenkapa! Mon Apr 04, 2011 10:23 pm | |
| - Beatrix (citat):
- Clair de Lune (citat):
- (znam ja kako bude mojoj mami kad idem da se upoznam s nekim koga znam preko neta)
Jel ovako bilo kad smo se mi upoznavale? ihihi
Vi ste drugačije, o vama sam pričala svaki dan. :) | |
|
| |
Twifan. Still human
| Naslov komentara: Re: Pretpremijera filma Crvenkapa! Tue Apr 05, 2011 12:25 am | |
| Ja cu Vas ipak sve zamoliti da ovde manje koristite spam, i pisete samo ako dolazite :) Hvala Vam. | |
|
| |
Twifan. Still human
| Naslov komentara: Re: Pretpremijera filma Crvenkapa! Tue Apr 12, 2011 1:13 pm | |
| Zvanične prijave su počele. Oni koji su već napisali da dolaze, ne moraju opet da se prijavljuju.
Ovde napišite imena i prezimena ljudi koji dolaze sa Vama. MOLIMO VAS DA DOĐETE U ŠTO VEĆEM BROJU - OVO NAM JE DO SADA NAJVAŽNIJI PROJEKAT DO SADA KOJI ĆE TWIFANU OTVORITI MNOGA VRATA!!!
Pretpremijera je 27. aprila u 18.00 časova, u Beogradu. Tačan bioskop i mesto znaće se do kraja nedelje.
VAŠ TWIFAN | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Pretpremijera filma Crvenkapa! | |
| |
|
| |
| Pretpremijera filma Crvenkapa! | |
|