Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Lautner voli kad ga Kristen baca po drveću. Tue Apr 19, 2011 9:31 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]
Na pitanje koja mu je najdraža scena iz 'Praskozorja', Taylor Lautner odgovorio je da se radi o onoj kada dolazi u fizički sukob s Bellom, likom koji igra Kristen Stewart
'Napravili smo scenu koja se događa u dvorištu Cullenove kuće, kada se Bella na mene jako naljuti. Doslovno me baca posvuda. Bilo je jako zabavno vidjeti Kristen kako to glumi, baca me preko cijelog dvorišta, po drveću, posvuda!' rekao je Taylor Lautner. Naime, Bella nije sretna što se Jacob petlja s Renesmee, njezinom kćerkom pa zbog toga poludi i tako se ponaša prema Jacobu. Prvi dio 'Praskozorja' u kinima će se naći u studenom ove godine. | |
|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Lautner voli kad ga Kristen baca po drveću. Wed Apr 20, 2011 4:39 pm | |
| Hahhahahaahahahahhaha, ljudi koji nalsov; samo pročitajte naslov. - Citat :
- Lautner voli kad ga Kristen baca po drveću.
[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Lautner voli kad ga Kristen baca po drveću. Sun Apr 24, 2011 11:03 pm | |
| - Beatrix (citat):
- Hahhahahaahahahahhaha, ljudi koji nalsov; samo pročitajte naslov.
- Citat :
- Lautner voli kad ga Kristen baca po drveću.
[You must be registered and logged in to see this image.] Hah, naslov je ono... [You must be registered and logged in to see this image.]Baš me zanima kako će to Kristen izvesti... Ona je inače onako, malo melankolična... | |
|
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Lautner voli kad ga Kristen baca po drveću. Thu May 26, 2011 8:37 pm | |
| | |
|
Fenixis Newborn
Ime: : Sara Broj komentara : 144 Reputacija : 2 Join date : 2010-08-16 Age : 28 Mjesto : Forks
| Naslov komentara: Re: Lautner voli kad ga Kristen baca po drveću. Mon May 30, 2011 1:17 pm | |
| hahahahah...jedva čekam vidjeti to :) | |
|
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Lautner voli kad ga Kristen baca po drveću. Fri Jul 08, 2011 1:00 am | |
| Haha odlicno.Cak sam se pribojavala da ce izbaciti tu scenu Ali hvala Bogu eto nece | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Lautner voli kad ga Kristen baca po drveću. | |
| |
|