| TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu | |
|
+3TeamSwitzerland Girl in Edward's arms Lady Moonlight 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu Mon Jun 20, 2011 7:53 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Taylor Lautner, najpoznatiji kao Jacob Black iz filmske sage 'Sumrak', priznao je da ga je Lily Collins oborila s nogu svojim glumačkim sposobnostima
' Nisam je dobro znao, sreo sam je samo nekoliko puta prije nego što smo počeli sa snimanjem, ali zaista me oduševila. Jako je talentirana glumica i kada god se moj lik Nathan u filmu 'Abduction' slomi, ona ga mora podupirati i izvrsno to čini', rekao je Taylor. O romantici između njegovog i Lilyinog lika u filmu je rekao: 'Sve to ovisi o mnogo stvari. Ovisi o vašoj zajedničkoj vibri. Nekada može biti zaista čudno, ali ako se ufurate u trenutak i ako zapravo osjećate lik koji glumite, zaboravite na sve oko sebe i sve ispadne dobro. I nama je bilo tako dobro.' Šuška se da su Lautner i Collins u vezi još od studenog prošle godine, ali nijedno to još nije i službeno potvrdilo. | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu Mon Jun 20, 2011 11:14 pm | |
| Joj kad tu tekstu vidim riječ šuška se meni se smrači. Čovječ ko da nemogu živjet ak' ne znaju tko s kim hoda. -.- | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu Tue Jun 21, 2011 12:20 am | |
| Baš. A čekaj, gdje ta Lily glumi? Ma nije ni bitno, pustite čovjeka na miru... | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu Wed Jun 22, 2011 9:31 pm | |
| Ak' se na varam neki novi film s Taylorom snima nešto sa a (abduciton ili tako nekako ?) | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu Thu Jun 23, 2011 1:59 pm | |
| Ma nikad čula | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| |
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu Sat Jun 25, 2011 5:27 pm | |
| - Girl in Edward's arms (citat):
- Čovječe ko da ne mogu živjet ak' ne znaju tko s kim hoda. -.-
tačno tako! Peopleee, get a life! | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu Fri Jul 08, 2011 12:43 am | |
| - Miss Crawford (citat):
- Girl in Edward's arms (citat):
- Čovječe ko da ne mogu živjet ak' ne znaju tko s kim hoda. -.-
tačno tako! Peopleee, get a life! Gori su fanovi koji traze da se sve zna o njima. :S Anyway slatka je cura ali do sada nikad nisam cula za nju. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
roberta_bg Vampire bite you
Broj komentara : 97 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09
| Naslov komentara: Re: TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu Mon Apr 09, 2012 12:13 am | |
| Lep je film, slatki su zajedno :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu | |
| |
|
| |
| TAYLOR LAUTNER: Lily Collins oborila me s nogu | |
|