Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: EMMA ROBERTS: 'Ja sam u Bellinom timu' Mon Jun 20, 2011 7:55 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Mlada glumica Emma Roberts obožava sagu 'Sumrak', ali pametno se odlučila ne birati između Edwarda i Jacoba. 'Ja sam u Bellinom timu. Previše se pritiska stvara oko Jacoba i Edwarda, tako da sam se odlučila za treću, bezbolniju varijantu. Inače sam velika obožavateljica i pročitala sam odavno sve knjige. Filmove nisam uspjela pogledati sve, ali knjige su savršene', izjavila je Emma. Razlog takvom odabiru nije slučajan; naime, prošle godine je Emma gostovala u emisiji Jaya Lena te je izjavila kako je u Jacobovoj ekipi. Rezultat? Obožavatelji Roberta Pattinsona i Edwarda su joj napali nalog na Twitteru te ga je bila primorana ugasiti. | |
|
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: EMMA ROBERTS: 'Ja sam u Bellinom timu' Tue Jun 21, 2011 12:30 am | |
| Hah. Što se brzo predomislila... Ali ona je u mom timu pa joj opraštam [You must be registered and logged in to see this image.] I NE MISLIM DA JE OVO BEZBOJNA VARIJANTA!!! Koja glupost. | |
|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: EMMA ROBERTS: 'Ja sam u Bellinom timu' Tue Jun 21, 2011 3:03 pm | |
| Hahaha a jadna cura, pa što su ju napali. Ona ima pravo na svoj izbor Joj, fanovi su preludi | |
|
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: EMMA ROBERTS: 'Ja sam u Bellinom timu' Tue Jun 21, 2011 3:05 pm | |
| Ali i ona je barem mogla držati se svojih odluka a ne ovako, 'kako vitar puše'... | |
|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: EMMA ROBERTS: 'Ja sam u Bellinom timu' Thu Jun 23, 2011 12:58 am | |
| Ma ni ona ne zna sta ce :S
| |
|
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: EMMA ROBERTS: 'Ja sam u Bellinom timu' Sat Jun 25, 2011 5:24 pm | |
| EMAAAA, OBAŽAVAM JUUUUU ♥ a to za Belu? | |
|
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: EMMA ROBERTS: 'Ja sam u Bellinom timu' Fri Jul 08, 2011 12:31 am | |
| Inace sve je vec postalo umarajuce oko tih timova -.- Voli koga volis i gotovo.End of story! Al' ako bas moram birati onda je to Edward (u paketu s Bellom) . Nisam ljubitelj Jacoba | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: EMMA ROBERTS: 'Ja sam u Bellinom timu' | |
| |
|