Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Kristen je prelijepa u sceni vjenčanja Mon Jun 20, 2011 7:57 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Robert Pattinson (25) otkrio je par zanimljivih stvarčica vezano uz nadolazeće 'Praskozorje', koje je, kako svi fanovi već dobro znaju, podijeljeno u dva dijela. Rob je ispričao da će se scena vjenčanja Belle i Edwarda jako svidjeti svim 'fanpirima' 'Najzaslužnija za scenu vjenčanja je Kristen. Prekrasno je izgledala. Njezina vjenčanica je senzacionalna. Kristen je zbilja izgledala savršeno dok je koračala prema oltaru. Ja sam samo stajao i smješkao se, a Kris je odradila najveći dio posla. Mislim da će obožavatelji biti oduševljeni', rekao je Rob za MTV News. Nakon vjenčanja,Edward i Bella odlaze na medeni mjesec u Brazil, a ono što smo vidjeli u prvom foršpanu 'Praskozorja' obećava jako puno uzbuđenja. | |
|
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Kristen je prelijepa u sceni vjenčanja Tue Jun 21, 2011 12:31 am | |
| A to će bit zanimljivo vidjeti - Kristen koja zapravo dobro izgleda... Ali to kaže Rob koji hoda s njom (barem tako govore), tako da ga ne držim za riječ. | |
|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Kristen je prelijepa u sceni vjenčanja Tue Jun 21, 2011 3:00 pm | |
| Hahah a dobro naravno da će on to reći kad mu je cura | |
|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Kristen je prelijepa u sceni vjenčanja Thu Jun 23, 2011 1:01 am | |
| haha pa logicno da ce on reci da je prelijepa -.- pobogu. Mislim da cemo mi fanovi realnije ocjeniti vv | |
|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Kristen je prelijepa u sceni vjenčanja Thu Jun 23, 2011 1:57 pm | |
| Heheh tako je | |
|
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Kristen je prelijepa u sceni vjenčanja Fri Jul 08, 2011 12:32 am | |
| Slazem se sa ovom Robertovom konstatacijom.Ono malo sto sam vidjela iz trailera mnogo obecava. Honestly I can't wait ! | |
|
roberta_bg Vampire bite you
Broj komentara : 97 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09
| Naslov komentara: Re: Kristen je prelijepa u sceni vjenčanja Mon Apr 09, 2012 12:20 am | |
| da , bili smo odusevljeni svi i zadivljeni *_* | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kristen je prelijepa u sceni vjenčanja | |
| |
|