| Emmett Cullen | |
|
+34Melly Cullen .The.Cold.One. Jessica•Rose Bokssha Rosalie Lilian Hale Lina Andrea Radić Kaca Black Em Kaća1243 BB fashion Naida Chubica e.c. Twilight12 Anchyca Asteria Honey B eŁŁy Donnythevamp Rosalie Beatrix Miss Crawford Athendora Nymphadora Thanatos StefanaCullenPattinson RobSten 4ever cullen girl Twilight_girl Rey Allen Lekača Girl in Edward's arms Clair de Lune 38 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Emmett Cullen Fri Mar 19, 2010 1:45 pm | |
| Sto mislite u velikom zaigranom medi Emmettu? Da li vam se svidjaju njegovi postupci? Zasto? | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Tue Mar 23, 2010 6:23 pm | |
| Velik medo...tako sam zamišljala starijeg brata...obožavam ga. uvijek sve gleda sa vedre strane. Mali vražičak | |
|
| |
Lekača Vampire bite you
Broj komentara : 59 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-23 Age : 28 Mjesto : In my dreams,in Hollywood
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Tue Mar 23, 2010 6:34 pm | |
| Obožavam ga,smiešan simpa,baš veliki buraz | |
|
| |
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Tue Mar 23, 2010 9:29 pm | |
| On je meni presmijesan i presimpatican. Uvijek u svemu gleda pozitivnu stranu. Bas onakav kakvog sam brata uvijek htjela. Nekako mi nije par sa Rosalie, on tako jednostavan, a ona tako komplikovana. Ali, kao sto se kaze, suprotnosti se privlace. Najvise mi se svidja kod njega je taj njegov pa-sto? stav. Edwardu je uvijek savjetovao da se ne grize oko toga ako Bellu ubije. Govorio bi mi da nije kraj svijeta ako se to desi. To mi se jako svidjelo. | |
|
| |
Rey Allen Forks
Broj komentara : 310 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-22
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Wed Mar 24, 2010 12:32 pm | |
| haha definitivno moj omiljeni lik :) najbolji mi je u new moon-u (film) emmett "sta sada se druzis sa starijom od sebe jel?" hahahah uvek vidi pozitivnu stranu svega | |
|
| |
Twilight_girl Newborn
Ime: : Vlasta Broj komentara : 124 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 31 Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Tue Mar 30, 2010 11:20 pm | |
| hahahahahahahahahahahahahahahah.... on je budala, ali u pozitivnom smislu.... samo se smije... haha .. takve osobe volim spreman na akciju i sve to... hahah a i kad zeza Bellu... svaka mu čast | |
|
| |
cullen girl Fighting for life
Ime: : aDNa Broj komentara : 1256 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 27
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Fri Apr 02, 2010 7:07 pm | |
| emmet-uvijek sam ga zamisljala kao nekakvog medvjeda,super,saljiv,zabavan | |
|
| |
RobSten 4ever Eclipse has begun
Ime: : Marina Broj komentara : 878 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-23 Age : 27
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Fri Apr 02, 2010 7:47 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Sun Apr 04, 2010 1:31 pm | |
| Da, i ja sam uvijek htjela takvog brata. Ima jos jedna stvar koja mi se kod njega svidja, taj njegov bas-me-briga-za-sve-zivot-ide-dalje stav. Eeh, to je zbog toga sto se nije grizao oko toga sto je ubio onu zenu, znao je da je pogrijesio, ali jhe znao da se ne moze zauvijek gristi oko toga. To mi je fkt super. On i Rosalie-ciste suprotnosti, ali se suprotnosti privlace x) | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Newborn
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Sun Apr 04, 2010 2:00 pm | |
| hahahah Emmett je lik xD hahahaha kako bih wolela da imam takwog brata! | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Sun Apr 04, 2010 2:05 pm | |
| Zasto ti se bas on svidja? Mozda da upotpunis misljenje argumentima? | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Newborn
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Sun Apr 04, 2010 2:06 pm | |
| heheh xD pa tako ima neke izwale da umresh od smeha xD hahahahahaha zato shto je tako blesaw i zna da nasmeje.. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Thu Apr 15, 2010 10:32 pm | |
| Super tip. Kao da uopće nije vampir.Tako pozitivan,drag,simpatičan...Mislim takvi tipovi mene održavaju na životu...i kako se sprda sa svima i sve zabavlja... Veliki braco-da li ima takvog gdje naručitit??- | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Sun Apr 18, 2010 2:33 pm | |
| Presuper je.Uvijek je za salu.Kako je samo zezo Bellu.Simpatican skroz.Rosalie bi trebala bti presretna sto ga je dobila. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Mon Apr 19, 2010 9:42 am | |
| Emm pravo mi je drag lik i totalno lud ali u pozitivnoom smislu.Uvijek je spreman za šalu pa čak i u najozbiljnijim situacijaama.Ja bih voljela brata kao što je on | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Wed May 05, 2010 5:07 pm | |
| Da, ali ne mislite li da covjek ponekad treba biti ozbiljan? Treba ozbiljno prihvatati probleme? Niko te nebi shvatao ozbiljno.. Kada bi znala nekoga kao sto je Emmett, bio bi mi sipatican neko vrijeme, a poslije tog kratkog perioda bi ga dozivljavala kao nekoga djetinjastog. Emmett treba neku bolju curu od Rosalie. Sigurna sam da on nikad nebi bio s njom da nije vampir.. Ne znam, imam osjecaj da je on sa njom samo zato sto ga je ona spasila. Kao iz nekog duga. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Wed May 05, 2010 5:16 pm | |
| - Clair De Lune (citat):
- Da, ali ne mislite li da covjek ponekad treba biti ozbiljan?
Treba ozbiljno prihvatati probleme? Niko te nebi shvatao ozbiljno.. Kada bi znala nekoga kao sto je Emmett, bio bi mi sipatican neko vrijeme, a poslije tog kratkog perioda bi ga dozivljavala kao nekoga djetinjastog. Emmett treba neku bolju curu od Rosalie. Sigurna sam da on nikad nebi bio s njom da nije vampir.. Ne znam, imam osjecaj da je on sa njom samo zato sto ga je ona spasila. Kao iz nekog duga. Slažem se. Nekada je bio malo previše rasimptičan i nekad nešto nije htio shvaćati za pravo. Ja mislim da mu super pristaje Rosalie.Oni su suprotnosti i zato si pašu....Pa onu nu po Bogu voli!!!! | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Wed May 05, 2010 9:53 pm | |
| Ja mislim da Emmetu treba neka smješna cura poput Alice a neko kao Roslie,ona mi je previše smirena za njega. | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Thu May 06, 2010 12:47 pm | |
| Paa kod njega se svodi na šalu. Lijep je i zgodan. i slažem se sa elom njemu treba neka cura... Da baš poput alice Njegove šale su smiješne i vesele ali kad-kad i neslane. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Thu May 06, 2010 3:31 pm | |
| - Gossip Girl (citat):
- Ja mislim da Emmetu treba neka smješna cura poput Alice a neko kao Roslie,ona mi je previše smirena za njega.
Ja mislim da ne treba. Baš su super uspareni; Emm i Rose; i Jazz i Alice. Suprotnosti. I nzato su mi svi tako dobri parovi. Doduše, ne bi u stvarnosti tako bilo, ali ovdje mi je to super. | |
|
| |
Athendora Moderator
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Fri May 07, 2010 11:38 pm | |
| Da Fil ali je Emm nekako "ovisan " o Rosalie samo zato što mu je spasila život,ali da mu nije spasila život ja mislim da bi se on spanđao sa Alice :) | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Sat May 08, 2010 2:39 pm | |
| - Gossip Girl (citat):
- Da Fil ali je Emm nekako "ovisan " o Rosalie samo zato što mu je spasila život,ali da mu nije spasila život ja mislim da bi se on spanđao sa Alice :)
Pa ne znam. To se nigdje ne spominje. A Alice je došla sa Jasperom, nisu se mogli spanđati, kad je ona zaljubljena u Jazza. i sama je rekla da joj je on prvo čega se sjeća. Da je Jasperovo lice vidjela u svojim mislima, i tako znala da ga treba tražiti, i nije više bila izgubljena. To mi je predivno. (No to nije tema ovdje.) A Rosalie je pronašla Emetta i spasila ga. I na neki način spasila sebe. Tko zna koliko bi gora još i bila da nema Emmeta. Ona je tako ''opaka'' i on ju na neki način opušta.
| |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Sat May 08, 2010 2:54 pm | |
| Alice i Jasper su srodne duše, i koliko god ovo zvaučili jesu i Emmet i Rosalie... Ona je bahata, arogantna i svadljiva dok je on suprotnost svega toga... | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Mon May 31, 2010 4:48 pm | |
| Aaaaa.... Emmett! On je tako duhovit, pozitivan, simpatican i zabavan! Uvek me nasmeje svojim salama. Mnogo mi se svidja, sve naj, naj o Emmu!! | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen Mon May 31, 2010 5:06 pm | |
| Aaa on je presuper!! Pozitivan i uvjek nasmijan kako je i Lana rekla. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Emmett Cullen | |
| |
|
| |
| Emmett Cullen | |
|