Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Volturi-kraljevska porodica

Go down 
+16
Honey B
Beatrix
Andrea Radić
Freya
Rosalie
NicoleCassiel
**alice**
Nymphadora
Thanatos
StefanaCullenPattinson
Athendora
Twilight_girl
cullen girl
Lekača
Girl in Edward's arms
Clair de Lune
20 posters
Idi na stranicu : 1, 2  Next
AutorPoruka
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

Volturi-kraljevska porodica Empty
KomentarNaslov komentara: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyFri Mar 19, 2010 4:42 pm

U ovoj temi možete raspravljati o drevnoj vampirskoj obitelji Volturima.
Njihove moći, zadaće, nakane i odnosi... Raspisite se.
Na vrh Go down
Girl in Edward's arms
Fighting for life
Fighting for life
Girl in Edward's arms

Ime: : Lana (:
Broj komentara : 1530
Reputacija : 5
Mjesto : London

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyTue Mar 23, 2010 6:13 pm

Oni su mi onak..Fora mi je Aro jer je jako znatiželjan..ko ja je..Ali ostali mi nisu nešto..jane mi je ok zbog dara ko i Alec ali inače ništa posebno.
Na vrh Go down
Lekača
Vampire bite you
Vampire bite you
Lekača

Broj komentara : 59
Reputacija : 0
Mjesto : In my dreams,in Hollywood

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyTue Mar 23, 2010 6:15 pm

Legende......zaista su savršeni
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyWed Mar 24, 2010 6:15 pm

Volturi su meni baš simpa!

Ja za njih ne bi rekla da su bad guysi općenito. (Caius je druga priča)
Oni samo žele mir u vampirskom svijetu ali da održe taj mir će biti opaki koliko god treba.
Za njih bi rekla da su prava kraljevska obitelj, onako otmjeni, elegantni, i meni su osobno jako zanimljivi.
U knjigama sam obožavala dijelove o njima. Aro, Caius i Marcus su zakon.
Htjela sam da ima više o njima i rado čitam fan fictione o njima i jedva ih čekam ponovno vidjeti u filmu
Na vrh Go down
cullen girl
Fighting for life
Fighting for life
cullen girl

Ime: : aDNa
Broj komentara : 1256

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyTue Mar 30, 2010 3:23 pm

voluturi mi se svidjaju ...izgledaju kao iz 18.stoljeca-hocu reci kao da i dalje misle da je 18. stoljece od voluturi ne bih mogla izdvojiti ko mi je najbolji zbog toga sto mi se svi svidjaju
Na vrh Go down
Twilight_girl
Newborn
Newborn
Twilight_girl

Ime: : Vlasta
Broj komentara : 124
Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyTue Mar 30, 2010 11:31 pm

Meni su oni suuuper... pogotovo Aro... jest da mi se malo ne sviđaju ona spletkarenja... to ne volim ni malo... al' kao likovi su mi super... Jane... je auu... moćna pravo..... Caius mi je bezze... glup... ne razmišlja, trči pred rudo.... a Marcus... o njemu i ne znamo ništa kako treba osim da mu je dosadno :D
Na vrh Go down
http://www.biraj.mladi.info/index.php?a=video&status=video_g
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyFri Apr 02, 2010 8:07 pm

Super su .Od njih volim Araoa i Jane zbog njihovih moći
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyFri Apr 02, 2010 9:27 pm

Gossip Girl (citat):
Super su .Od njih volim Araoa i Jane zbog njihovih moći
Bili bi sretniji i zahvalniji kada bi nam dala vise informacija.
Na vrh Go down
StefanaCullenPattinson
Newborn
Newborn
StefanaCullenPattinson

Ime: : Stefana
Broj komentara : 172
Mjesto : Meadow Edward and Me.......

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptySun Apr 04, 2010 2:01 pm

extra su ...obozawam ih ....swi imaju takaw rispekt prema njima...narochito wolim Aro-a Caiusa i Jane!!
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptySun Apr 04, 2010 2:06 pm

Zasto bas njih? Ne mogu te shvatiti dok nam ne das neko objasnjenje. x)
Na vrh Go down
StefanaCullenPattinson
Newborn
Newborn
StefanaCullenPattinson

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptySun Apr 04, 2010 2:07 pm

ahaha xD pa Jane tako mala a tako mocna....swi je se plashe......................Caiusa wolim zato shto je tako hladan...msm ne iskazuje emocije....Aro mi je zanimljiw zbog moci i opushtenosti...
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptySun Apr 04, 2010 2:12 pm

Hmm... Upravo tako. Aro je uvijek opusten i nekako najvise covjek medju njima. Ja uopste nebi osjetila strah koji je Bella osjetila u Volterri! Meni su oni prefora!
A Jane.. Ta ja mala pravi clan Voltura.. Nekako imam osjecaj da Aro ima neku ocevski ljubav prema njoj, ipak je ona jako mlada..
Na vrh Go down
StefanaCullenPattinson
Newborn
Newborn
StefanaCullenPattinson

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptySun Apr 04, 2010 2:12 pm

da tako i ja mislim........................nikada ne bih mogla da zamislim njega i Jane zajedno........
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptySun Apr 04, 2010 2:17 pm

Isto tako mi je fantastican i Janin i Alecov odnos! Zivi dokaz da se mogu voljeti i dvoje vampira koji nisu vegeterijanci, cisti dokaz da se njihova ljubav iz proslog zivota prenijela u vampirski zivot.
Na vrh Go down
StefanaCullenPattinson
Newborn
Newborn
StefanaCullenPattinson

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptySun Apr 04, 2010 2:18 pm

slazem se sa tobom.....................
Na vrh Go down
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyFri Apr 16, 2010 1:43 pm

Oni su meni živa noćna mora...
Ne podnosim ih...
Opčinjavaju me to je istina ali jedino što osjećam za njih je gađenje...Premda imaju super moći pogotovo Marcus...
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Nymphadora
Moderator
Nymphadora

Ime: : Marina
Broj komentara : 6870
Reputacija : 4
Mjesto : Nomad

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptySat Apr 17, 2010 4:13 pm

Zanimljivi.Samo Marus je kao zivi zombi,njemu kao da se neda postojat.Caius je bas neki odvratan lik,htio bi da je sve po njegovome.Imam dojam kao da bi ubio sve one koji mu nisu po volji.Aro je glavni i to mu dobro pristaje.Iako se vidi da najradije ne bi popustio on ipak popusti,kao kad je Bella spasavala Edwarda,ipak ju nije ubio,a imao je toliku zelju.Jane mi je super zbog svog dara.Ali ne voli bas kad nju zapostavljaju zbog drugih.Alec radi sto mora.Sve u svemu,jako zanimljiva kraljevska porodica.
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz/forum.htm
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyMon Apr 19, 2010 9:47 am

Oni su mi jako zanimljiva porodica.SVi su na neki soj način posebmi iz ove porodice najdraža mi je Jane jer ima predobru moč,Arao mi odgovara vođi te porodice jer on izgleda kao potuno smiren u svim okolnostima.
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyWed May 05, 2010 5:00 pm

Swells (citat):
Oni su meni živa noćna mora...
Ne podnosim ih...
Opčinjavaju me to je istina ali jedino što osjećam za njih je gađenje...Premda imaju super moći pogotovo Marcus...

Gle, oni se hrane kao 'normalni' vampiri, tj. njihovim prirodnjim izvorom hrane.
Da li smo mi makar jedan put zazalili radi svake pume koja je ubijena od strane Cullenova? Nismo. A zalimo za svim onim ugrozenim vrstama i svim zivotinjama koje su rijetke i koje se ubijaju.
Tako da ih ne krivim sto se hrane ljudima.
Gadjenje? Ne podnosis ih?
Ne slazem se s tobom. Jer, da nema njih, gdje bi bili svi ti vampiri. Da nema njih, nebi bilo ni zakona ni reda. Ovako je bolje. Makar vampiri moraju postovati neki zakon. Zamisli kako bi bilo Charliju ili bilo kome u knjizi da neko dodje do njega i kaze mu 'ej, ja sam vampir i pijem ljudsku krv. By the way, besmrtan sam'! Pa covjek bi srcani dobio..
Kako je Harry u filmu. Kada je vidio Victoriju.
A to da primaju samo nadarene vampire.. Pa u pravu su! Kako bi inace bilo reda?
Na vrh Go down
**alice**
Still human
Still human
**alice**

Ime: : suzy
Broj komentara : 13
Mjesto : somewhere with Alec xDD

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyWed Jun 16, 2010 11:35 pm

po meni su oni eextra kraljevska porodica u kojoj vlada red i mir......Jane obozavam zbog moci ofc i zbog njenog stava ono digni glavu i kuliraj.....Alec onak bio mi sladak ali prolazno....
Marcus pa o njemu neznam skoro nista ali je ok....Caius trci pred rudu sto se njega tice nebi bilo nikog zivog od vampira sve bi ih ubio zbog sitnice xDD......i Aro on mi je od njih nekako najsmjesniji najbolji dio kada Jane nije mogla da povredi Bellu u NM pa se on odlepio smijati.....

**alice** molim te samo da ubuduće imena pišeš velikim slovima.

marina/diwlja_djevojchica
Na vrh Go down
NicoleCassiel
Still human
Still human
NicoleCassiel

Ime: : Nicole
Broj komentara : 23
Mjesto : zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyTue Jun 29, 2010 5:18 pm

mene fascinira Jane...ona je zapravo još djete, tinejđer, ok-star tinejđer...fascinira me njena moć, njena zloba, oholost i bahatost...
i Marcus..haha...on je potpuno flegma oO..ništa ga ne dira, kao da mu je dosadno..mislim shvaćam ga, kome ne bi bio nakon toliko godina..
Alec...isto kao i Jane..
i sad slijedi Aro...on mi je prirastao srcu...
Na vrh Go down
Rosalie
Kolekcionar
Rosalie

Ime: : Rose; Lana
Broj komentara : 1981
Mjesto : Mystic Falls

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyTue Jun 29, 2010 5:20 pm

Oni su normalni vampiri kao i svaki drugi. Da njih nema, ne bi postojao red i neka osnovna pravila. Samo mi se ne svidja sto piju ljudsku krv umesto zivotinjske.
Na vrh Go down
http://twilight4ever.niceboard.net
NicoleCassiel
Still human
Still human
NicoleCassiel

Ime: : Nicole
Broj komentara : 23
Mjesto : zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyTue Jun 29, 2010 5:24 pm

ne sviđa se ni meni, ali što je tu je, njihov izbor...
da, da nema njih ne bi bilo reda, davno bi se znalo za vampire, javna ubijanja...oni su zakon.
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyTue Jun 29, 2010 5:28 pm

Meni je bas super sto oni postoje; inace bilo bi tu svasta.. huh.. XD
Na vrh Go down
Rosalie
Kolekcionar
Rosalie

Ime: : Rose; Lana
Broj komentara : 1981
Mjesto : Mystic Falls

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica EmptyTue Jun 29, 2010 5:44 pm

Hahahh meni su oni i cool, a pogotovo Markus kad "spava" od dosade xDDDDDDDD
Na vrh Go down
http://twilight4ever.niceboard.net
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica   Volturi-kraljevska porodica Empty

Na vrh Go down

Volturi-kraljevska porodica
Na vrh 
Stranica 1/2Idi na stranicu : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 14. Porodica.