Autor | Poruka |
---|
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Tue Jun 29, 2010 6:09 pm | |
| Meni su oni bas super.Da nije nih ne bi bilo rekda.Oni su kao neki precjednici u vampirskom svijetu. | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Tue Jun 29, 2010 8:25 pm | |
| Je li tko znao da je Marcus bio oženjen Arovom sestrom?
Nju je Aro ubio kada su Marcus i ona razmišljali o napuštanju volutura :S
| |
|
| |
Freya Still human
Ime: : Freya Broj komentara : 7 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-28 Age : 28 Mjesto : ZGD
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Tue Jun 29, 2010 8:31 pm | |
| meni su oni rpresuper..ja ih obozavam.ali obozavam i ove iz olimpijskog kovena..ali ne tolko ko volture..onako su bas slatki sa onim crvenim ookicama i jane mie fenomenalna.. iako su mi ovi enki tak jadni xD | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Tue Jun 29, 2010 9:54 pm | |
| - Clair De Lune (citat):
- Je li tko znao da je Marcus bio oženjen Arovom sestrom?
Nju je Aro ubio kada su Marcus i ona razmišljali o napuštanju volutura :S
Pa da.. ne sjecam se tocno u kojoj knjizi pise. | |
|
| |
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Tue Jun 29, 2010 9:56 pm | |
| Ne, nije. Procitala sam na Twilight Wikipediji. Arova sestra i Marcus su htjeli pobjeci iz Volterre, ali Aro to nije podrzavao pa ju je ubio; da zadrzi Marcusa. Hmm, ko zna, mozda je upravo zbog toga i Marucusu uvijek tako dosadno? Mozda je u depresiji? | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Tue Jun 29, 2010 10:18 pm | |
| Ne. Mislim većinom je ali on može da raspozna osjećaje. Nešto kao Jazz.
| |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Tue Jun 29, 2010 10:21 pm | |
| - Clair De Lune (citat):
- Ne, nije. Procitala sam na Twilight Wikipediji.
Arova sestra i Marcus su htjeli pobjeci iz Volterre, ali Aro to nije podrzavao pa ju je ubio; da zadrzi Marcusa. Hmm, ko zna, mozda je upravo zbog toga i Marucusu uvijek tako dosadno? Mozda je u depresiji? Mozel link od te Twi wikipedije To nisam znala.Arao je super ali nekada zna bas grozno postupiti.Marcasu mi je nekako zao,ja misilm da je njega ostavio da bbi mu dao doznanja da mora biti u njihovom klanu do kraja zivota....dok ga neko ne ubije preciznije. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| |
| |
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Wed Jun 30, 2010 11:37 am | |
| - marina/diwlja_djevojchica (citat):
- Clair De Lune (citat):
- Ne, nije. Procitala sam na Twilight Wikipediji.
Arova sestra i Marcus su htjeli pobjeci iz Volterre, ali Aro to nije podrzavao pa ju je ubio; da zadrzi Marcusa. Hmm, ko zna, mozda je upravo zbog toga i Marucusu uvijek tako dosadno? Mozda je u depresiji?
Joj da.. sada se sjecam.. ima o svim likovima.. sve pise... Pa da zato on i je u depresiji. Zvala se Didyme, a Aro ju je ubio kako bi zadržao Marcusa da ne ode iz Voltura. Ubiti vlastitu sestru. Dokaz da je Aru stalo samo do moci, ni do koga drugog. Iako je to mozda ucinio i za 'opce dobro'; jer da je Marcus otisao od njih, njihova moc bi oslabila.. Zato Marcus se uvijek njemu inati (mozda?) zato sto je uvijek na neki nacin dobar, eto, kad su vijecali on je rekao da Cullenovi nisu prekrsili nikakav zakon, da ne bude borbe. Smijesna teorija, ali tko zna? | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Wed Jun 30, 2010 1:01 pm | |
| Ima smisla. A i sliči mi to na Ara. Stalo mu je do moći. A Marcus on mi je uvijek bio predobar za Voltura. To onda (valjda) obnjašnjava zašto. | |
|
| |
Athendora Moderator
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Mon Jul 26, 2010 8:18 pm | |
| Da Emira dobra teorija.Njemu je samo stalo do moci i da ne budu otkriveni,dok je ostalim nesto petnesto najbitnije.Jane ima tih njegovih "korjenova" | |
|
| |
Andrea Radić Still human
Ime: : Andrea Rathbone Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 37 Mjesto : with Jackson!!, California
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Sun Aug 15, 2010 8:14 pm | |
| Super su.. Ali jedino što mi se ne sviđa je to što nisu u dobrim odnosima sa Cullenovima.. Alec, Caius i Jane su mi najljepši od Voltura.. ok su oni svi! | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Sun Aug 15, 2010 11:13 pm | |
| Meni je baš drago što nisu u dobrim odnosima s Cullenovima. Ne volim Volture, i ne bih htjela da i Cullenovi budu kao oni. Neka oni samo idu po svom. Nek se drže dalje od Voltura, i drago mi je što su na vrijeme shvatili kakvi su zapravo.! | |
|
| |
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Mon Aug 16, 2010 1:47 pm | |
| Da ..slazem se Beatrix..neka bar neko postoji ko ne zeli ubijati ljude..neka postoji neko ko im zeli pomoci..druziti se sa njima ali da je drugaciji kao sto su Cullenovi..uostalom znamo kakvi su volturi njima je bitna samo moc..zato su zeljeli da im se pridruzi alice i edward..jer bi im mogli dobro posluziti ... | |
|
| |
Bella Newborn
Ime: : Bella Swan Broj komentara : 250 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-31 Age : 32 Mjesto : in Vampireland
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Mon Aug 16, 2010 2:32 pm | |
| Ne sviđaju mi se zato sto samo zele MOC!Hteli su da uzmu Alice i Edwarda.Zasto? Zbog talenta, zbog moci....Nznm ne sviđaju mi se ni malo zbog toga tako su posesivni,ali verovatno to i ide uz njihovih 3000 godina zivota,kraljevsku porodicu,i time da su GLAVNI! | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| |
| |
Nymphadora Moderator
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Sat Mar 12, 2011 11:11 pm | |
| Ma super su. Posebni. Opasni. Zanimljivi. Bilo bi baš super kad bi SM napisala jednu knjigu samo o njima, bez Cullenova i Co. | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Sun Apr 03, 2011 4:58 pm | |
| Meni je od svih njih nekako najbolji Marcus. Voljela bih da SM napiše nešto više o njemu, jer iz Bellinog stajališta možemo samo zaključiti da mu je dosadno. Ja baš ne mislim tako. On mi je onako uvijek po strani, kao da žudi biti negdje drugo i zato mislim da je Clairina teorija točna. A to mi je i prekrasno i žalosno - neprežaljena ljubav... Aro mi je O.K. Tip uvijek u euforiji, i vrlo dobar glumac, jer mu je stalo da nema niti najmanjeg trača u vezi Voltura. Pravi vođa, u čemu nekada zna pretjerati. Caiusa mrzim. On je opak i zloban, i mislim da uživa u ubijanju. Ne bi oprostio nikome, a to je užasno. Njih trojica tvore savršenu ravnotežu. Jane mi je precool. Onako mala i opaka, s predobrom moći, a puna ljubomore. Alec mi je O.K. jer niti ne znam puno o njemu. Ima dobru moć. A Renata mi je nekako cijela bojažljiva, uopće je ne mogu smjestiti u Volture. Kako ona nekome pije krv? Čini mi se kao slika i prilika vegeterijanca. Ne osuđujem ih što piju ljudsku krv. Jest da je to nama očajno, ali i mi jedemo životinje. To mi djeluje kao nekakva prirodna ravnoteža. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Mon Apr 04, 2011 5:18 pm | |
| Dijelimo slično mišljenje, i ja bi tako žarko željela da Steph napiše nešto više o njima. Možda od početka, od njihovog okupljanja, preko puta do moći.. Ah. | |
|
| |
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Mon Apr 04, 2011 5:19 pm | |
| da, to bi bilo cool. baš me zanima kako su se okupili. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Mon Apr 04, 2011 5:20 pm | |
| Još jedna ideja za fikciju, haha. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Mon Apr 04, 2011 6:24 pm | |
| mislim da ti inspiracija nikad neće presušit | |
|
| |
besoin d'amour.♥ Dizajner
Ime: : Leicaaaaa <3 Broj komentara : 64 Reputacija : 1 Join date : 2011-04-09 Age : 27 Mjesto : In hell,xD
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica Sat Apr 09, 2011 7:26 pm | |
| Ja ih obozavam,divim im se,savrseni su | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Volturi-kraljevska porodica | |
| |
|
| |
| Volturi-kraljevska porodica | |
|