| Musko-zenska prijateljstva | |
|
+16Lina Bokssha Jessica•Rose StefanaCullenPattinson Chubica Naida .Incident. Ecstasy Girl in Edward's arms Anamaria Thanatos Nymphadora Rosalie cullen girl Athendora Clair de Lune 20 posters |
Autor | Poruka |
---|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Musko-zenska prijateljstva Sat Apr 24, 2010 11:50 am | |
| Pa, da li vjerujete da postoje? Jesu li moguca? Jeste li ikada imali isto? Sto mislite o tome? Rasprava o ovakvom tipu prijateljstva. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Sat Apr 24, 2010 2:58 pm | |
| Evo ja prva :) U muško-ženska prijateljstav vjerujem ali se kasnije iz tog prijateljstva javlja ljubav u večini slučajeva.Ja imam jednog priajtelja znamo se od obdaništa i nismo se nikada posvađali.Takva prijateljstva su normalna ali kad-tad dođe vrijeme kada te on povrjedi :) | |
|
| |
cullen girl Fighting for life
Ime: : aDNa Broj komentara : 1256 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 27
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Sat Apr 24, 2010 6:46 pm | |
| haha ela da je ovo procitala anesa mogu zamisliti koliko bi se smijala e ovako musko-zenska prijateljstva postoje cak neka musko-zenska prijateljstva bolja od prijateljstva sa istim polom da neka zavrse ljubavnom vezom ali ima nekih koja traju zauvjek ja imam mnogo prijatelja a imam i neke koje bih mogla izdvojiti kao svoje najbolje prijatelje koji su bolji od nekih mojih prijateljica | |
|
| |
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Sat Apr 24, 2010 11:14 pm | |
| Meni je ovo malo cudno, ali ja imam prijatelja s kojim mogu o bilo cemu pricati, a da nam nikome nije nimalo neugodno. Isprva mi to nije predtsavljalo nikakav problem, kada smo se poceli druziti nikad nisam ni pomislila da bih se mozda mogla zaljubiti u njega, jer sam tada bila mladja i maltene nisam znala sto je ljubav, ili zaljubljenost, svejedno. Uvijek nam je super kad smo skupa, zezamo se, i na neki cudan nacin nadupunjujemo jedno drugo. Jer, razlicit smo spol, i nekako smo bas suprotni jedno drugome, i nekako se nadupunjujemo, savjetujemo, ja sam tu za njega u bilo koje doba, kao i on za mene. Nikad ni sa kojom prijateljicom nisam bila dobra kao sto sam s njim. Da li se iz prijateljstva radja ljubav? Svjedok sam da se radja. Meni se poceo svidjati frend, i upravo zbog toga nam je propalo ne bas veliko i najbolje prijateljstvo. I dan danas zalim zbog toga, ali sto, ide se dalje, i to niposto nije razlog da odustanem od mog frenda, dapace, samo je produbilo nasu 'vezu' i naucila sam nesto iz toga. Moram biti puuuno oprezna da mi se ne ponovi ista greska. Jer, nikad sebi ne bih mogla oprostiti da takvo nesto uradim. A nekako mi to i zvuci cudno, ne mogu zamisliti sebe i njega kao par. Doduse, u nekim situacijama se i ponasamo kao par. Kad on ima djevojku, ja sam uzaaasno ljubomorna. Ali nikad mu to ne bih priznala. Srecom, to nikad ne potraje. I da, uvijek se grlimo, ljubimo, i svi misle da smo par. Meni svejedno sto misle. Ne znam sto ce vrijeme donijeti, ali znam da sam spremna sve rizikovati radi njega. | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Thu Apr 29, 2010 7:55 pm | |
| Musko- zensko prijateljstvo ne mora da preraste u ljubav. Nije ispravno tvrditi da je nemoguce da se osobe suprotnog pola ne privlace,i ne mogu da budu prijatelji. Sta ako se devojci ne svidja decko sa kojim se druzi da taj nacin? To je moje misljenje. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Thu Apr 29, 2010 11:57 pm | |
| Slažem se s Rosalie Cullen. Zašto muško-ženska prijateljstva moraju uvijek prerasti u nešto više? Ja imam prijatelja koji mi je super, mogu mu sve reći i vjerujem da ne bi nikome rekao. On je stvarno super osoba, ali uopće me ne privlači na ''onaj'' način. Samo mi je super prijatelj. Iz ovoga se može zaključiti da vjerujem da postoje muško-ženska prijateljstva, i vjerujem. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Fri Apr 30, 2010 10:24 am | |
| Koliko dugo si ti prijateljica sa tim deckom? Ja sam sa jednim deckom bila prijateljica preko pola godine, dok se nisam zaljubila u njega. Ali imam prijatelja koji mi je vec prijatelj dvije godine. I ono, nista ne osjecam prema njemu. Vjerujem u ovakva prijateljstva, samo su JAKO rijetka. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Fri Apr 30, 2010 3:45 pm | |
| - Clair De Lune (citat):
- Koliko dugo si ti prijateljica sa tim deckom?
Ja sam sa jednim deckom bila prijateljica preko pola godine, dok se nisam zaljubila u njega. Ali imam prijatelja koji mi je vec prijatelj dvije godine. I ono, nista ne osjecam prema njemu. Vjerujem u ovakva prijateljstva, samo su JAKO rijetka. S tim sam dečkom super već 9 godina. Uvijek mi je bio najbolji prijatelj (muški, ne naj od svih). Dečko je super i nikada nisam osjetila nista više od prijateljstva. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Fri Apr 30, 2010 7:59 pm | |
| Divan je osjecaj znati da si jedna od rijetkih koji tako nesto dozive. Ja sam zahvalna Bogu sto imam tako divnog prijatelja kao sto je Marko. Ne znam sto ce biti s vremenom, ne znam da li ce se pojaviti nesto vise od prijateljstva, ali sam spremna riskirati. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Fri Apr 30, 2010 8:59 pm | |
| Ja jednostavno ne vjerujem u njih. Mislim da možeš biti prijatelj s nekim dečkom/curom ali po mom mišljenju to mora biti plutonsko.To s vremeno izraste u nešto više;jer kako se mi mjenjamo tako se mjenjaju i prijateljstva... Cura imaju jače osjećaje i dečki to nekad ne shvaćaju. Naravno uvijek postoju iznimke a njih treba uočiti. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Fri May 28, 2010 7:32 pm | |
| Evo ja imam priajtelja znamo se već 10 godina.Uvijek me sasluša uvijek je tu kada ga trebam.Znam da su ova prijateljstva vrlo rijetka ali baš zbog toga ih treba cijeniti i čuvati. | |
|
| |
Anamaria Newborn
Ime: : Anabells Broj komentara : 112 Reputacija : -1 Join date : 2010-06-22 Age : 27 Mjesto : U wc-u,jedem cokoladu :D
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Sun Jun 27, 2010 4:26 pm | |
| Musko-zenska prijateljstva nemogu biti iskrena osim ako on nije gay.Ja bar tako mislim ili ti nisi gay.Uvijek ce neko u nekog biti zaljubljen ili ce mu se svidat,ako ne sad za 5 godina.Nevjerujem ni u samo zenska prijateljstva,a ne u musko zenska . | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Tue Jun 29, 2010 1:25 pm | |
| Postoje. Iako su jako rijetka. Postoje. I to znam ztp što imam jednog prijetelja s kojim sam se ovo super. Sve mu govorim i on sve meni govori. I to prijeteljstvo mi je jako jako dragocjeni i pazim na njega. Mislim da mužko-ženska prijeteljstva prestaju onda kada se jedna strana zaljubi. i to najčešče ne završi dobro. | |
|
| |
Ecstasy Vampire bite you
Ime: : Ecstasy xD Broj komentara : 91 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-02
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Wed Jul 14, 2010 12:49 pm | |
| Wtf? Pa imam vise frendica nego frendova. Naravno da postoje, cak mi je ponekad zao sto imam vise frendica nego frendova xD | |
|
| |
.Incident. Still human
Broj komentara : 24 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Sun Jul 18, 2010 4:01 pm | |
| | |
|
| |
Naida Still human
Ime: : Naida Broj komentara : 37 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-30 Age : 26 Mjesto : Breza
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Mon Jul 19, 2010 5:34 pm | |
| Postoje muško ženska prijateljstva,moguća su,iako u nekim slučajevima iz te vrste prijateljstva se rađa ljubav.Imam puno prijatelja (muških :) ) i nikada mi se nije nešto slično dogodilo(da se zaljubim u Best frenda itd ) | |
|
| |
Chubica Eclipse has begun
Ime: : Matea Broj komentara : 738 Reputacija : 1 Join date : 2010-06-28 Age : 29
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Wed Jul 21, 2010 2:40 pm | |
| Po meni su moguća...ja sam ih doživjela... | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Newborn
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Wed Jul 21, 2010 11:15 pm | |
| postoje ... imam dosta prijatelja koji su suprotnog pola .. | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Sat Aug 14, 2010 11:45 pm | |
| naravno .. inace opcenito vjerujem u musko-zenska prijateljstva za mene zensko-zenska prijateljstva ili musko-muska ne postoje dobro malo da ali ipak sve je to na granici minimuma | |
|
| |
Bokssha Newborn
Ime: : Bojana Broj komentara : 136 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-24 Age : 36 Mjesto : Beograd
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Wed Aug 25, 2010 2:39 am | |
|
Naravno da postoje.
Ne znam zasto i kako je doslo do potrebe da se postavlja to pitanje drustvu?
Ja se druzim samo sa muskarcima...Imam dve drugarice i to je to. Ali ni sa jednim od njih nemam neki drugaciji odnos niti je ikome to palo na pamet...
| |
|
| |
Lina Vampire bite you
Ime: : Katalina Broj komentara : 71 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 29 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Wed Aug 25, 2010 2:37 pm | |
| ja sam kao i Bokssha.. vecinom sam s deckima, zabavnije mi je sa njima a imam dva bas naibolja frenda i prema nijednom ne osjecam nista.. naravno da ih volim ali kao naibolje prijatelje i sigurna sam da medu nama nikad nece biti niceg vise | |
|
| |
UdaćuSe ZaRobija Newborn
Ime: : Jelena :) Broj komentara : 109 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-23 Age : 28 Mjesto : Bgd..:)
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Thu Aug 26, 2010 6:08 pm | |
| Naravno da postoje.. Nekada su cak i bolja nego samo zenska prijateljstva jer su mnoge devojke pune predrasuda,ljubomore ili losih misljenja o bliskim osobama. Ja imam samo dve prave prijateljice,ostalo je sve vrlo povrsno..:/ Ali zato imam pregrst muskih prijatelja..I izmedju nas nema nista vise od prijateljstva.. A i [po meni] decki su iskreniji i bolje cuvaju tajne..I nisu tracare.. | |
|
| |
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Thu Sep 09, 2010 9:13 pm | |
| Msm da ne vjerujem u ta prijateljstva jer uvijek ili muskarac ili djevojka kad-tad osjeti vise ..i zeli vise :/ i onda se sve pokvari :/ | |
|
| |
ElenaGilbert Newborn
Ime: : Teuta Broj komentara : 220 Reputacija : 1 Join date : 2010-06-30 Age : 28 Mjesto : Croatia
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Mon Oct 04, 2010 4:11 pm | |
| Ja vjerujem u muško - ženska prijateljstva. Ja imam 2 muška prijatelja i to najbolja već 8 godina. Stvarno su super i zabavni....imam i dvije najbolje frendice koje me razumiju u potpunosti a oni su zabavni stalno su tu po kvartu zabavljamo se razgovaramo o svemu i svačemu....ja vjerujem u muško - ženska prijateljstva a kad se iz pravog prijateljstva rodi ljubav to je savršeno jer se poznajete, već se volite no sad još više, znate sve jedan o drugomu....no prijatelji su ipak prijatelji, a prijateljstvo je najjača veza poslje ljubavi.... | |
|
| |
Melly Cullen Newborn
Ime: : Melly Cullen Broj komentara : 281 Reputacija : 1 Join date : 2010-10-17 Age : 27 Mjesto : negdje u Forksu s Edwardom ♥
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva Sat Nov 27, 2010 4:34 pm | |
| i ja vjerujem u njih imam best frenda, i sa njim sam ono best, best... malo sam i zaljubljena u njeg, a i on je u mene i svi nas nastavnici zezaju da smo u vezi jer smo stalno zajedno :S :S | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Musko-zenska prijateljstva | |
| |
|
| |
| Musko-zenska prijateljstva | |
|