| Rachelle ili Bryce | |
|
+20Bokssha e.c. can we panic now? Nymphadora Asteria Lost_in_Stereo Linou Veronica Sawyer Mary Immortal pixie Rosalie Scarlet Beatrix Girl in Edward's arms Emma Cullen Thanatos Clair de Lune RobSten 4ever Lady Moonlight Athendora 24 posters |
Može li Bryce zamjeniti Rachel | Da | | 11% | [ 3 ] | Ne | | 89% | [ 25 ] |
| Ukupno glasova : 28 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Rachelle ili Bryce Wed May 19, 2010 9:07 pm | |
| Može li Bryce zamjeniti Rachel u ulozi Victorie | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Wed May 19, 2010 9:10 pm | |
| Ne nikad. Rachelle ima ono nesto, nesto sto ima i Victoria. Njen stav, pogled, smijeh, ponasanje sve mi to lezi. jednostavno je rodjena za ulogu Victorie. Bryce je takodjer dobra, ali nije ona V. kakvom sam je ja zamisljala. tako da NE ! huge no ! | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Wed May 19, 2010 9:13 pm | |
| Rachel mi je bila savršena Victori,baš onakva kavu sam je ja zamišljala.Ali se odjenom pojavi neka koščata cura ka kosom boje hrđe po imenu Bryce.Ne može niko da zamjeni našu Rachel,ja želim da gledam Rachel i u Pomrčini i Praskozorju. | |
|
| |
RobSten 4ever Eclipse has begun
Ime: : Marina Broj komentara : 878 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-23 Age : 27
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Wed May 19, 2010 11:57 pm | |
| Glasala sam za ne.. jer NE MOŽE.. Rachel je bila savršena za ulogu Victorie.. - Citat :
- "Rachelle ima ono nesto, nesto sto ima i Victoria.Njen stav, pogled, smijeh, ponasanje sve mi to lezi. jednostavno je rodjena za ulogu Victorie."
ono što je Amina napisala... u potpunosti se slažem s njom.. Mislim da u Pomrčini Bryce neće dobro odglumiti Victoriu, jer nju može jedino odlumiti Rachel.. | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Thu May 20, 2010 12:15 pm | |
| Ne, Bryce nikako ne moze zamijeniti Rachel. Ja sam se nekako i navikla na nju i ocekivala sam da ce glumiti Victoriu do njene smrti u Pomrcini. Uostalom, jos je ovaj film ostao, zasto su je morali mijenjati? Mislim, nije ona sad glavni lik da se ono puno primjeti sad sto su zamijeniti, ali ce se primjetiti. I to mi je stvarno glupo sto su je tako smijenili. To je jedan njihov postupak koji mi se ne svidja. Bryce nije toliko ruzna, ali po meni nije ni do koljena Rachel. Navikla sam se na nju, ponavljam, i upravo sam takvu Victoriu zamisljala. Sa onom njenom kosom je dojam potpun. A Bryceina kosa izgleda tako bezivotna, nema te vatre koju Victoria treba da ima. A Rachel je imala savrsenu kosu Victorie. Dobroo, dok se ona jos malo sredila. U traileru... Nemam rijeci koliko sam se razocrala Bryce. Mislila sam ispocetka da nije veliki gubitak, da su nijanse u pitanju izmedju nje i Rachel. Ali sam se prevarila. Jednostavno, nema ono nesto sto je imala Rachel. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Fri May 21, 2010 7:18 pm | |
| Rachelle nam je prirasla srci i sada kada su je zamjenjili meni se uopće to ne sviđa. Bryce je niska sva nekako jadna i kada reži u E izgleda kao da ju je bjesnoća uhvatila. Rachelle je bila posebna jedna jedina i ja sam ju odmah zavolila u Sumraku...Falit će mi... | |
|
| |
Emma Cullen Still human
Ime: : Ivana - Ive Broj komentara : 44 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04 Age : 35 Mjesto : U glupom Kragujevcu... :-(
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Mon Jun 07, 2010 1:23 am | |
| Ne...Jer ona je nekako smirena i nije lepa ko Bryce... | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Wed Jun 09, 2010 8:47 pm | |
| Ne. Bryce nema ni dužinu kose, ni oštrinu, ni nešto mačkaso u licu. A to je sve Rachel imala. Možda je to zato što sam se navikla na nju ali jednostavno Bryce mi ne paše kao Victoria. Nije mi to to. Mislim ka da nije mogla odvojit tjedan dana da snimi Pomrčinu i ond je to ovako i onako kraj Victorie. Bit će čudno. Nije ona glavni lika pa da neznam šta. Stvarno mogla je to snimit i onda nastavit snima dalje ostale svoje filmove. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| |
| |
Scarlet Newborn
Ime: : Nawi Broj komentara : 100 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09 Mjesto : NY
| |
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Fri Jun 11, 2010 4:05 pm | |
| Glasala sam NE. Ona je sasvim obicna, nema nista posebno na licu. Nije mi ni sipmaicna kao sto je bila Rachelle. Ona je jednostavno odgovarala opisima u knjizi, ona necime zraci, za razliku od Bryce. | |
|
| |
Immortal pixie Vampire bite you
Ime: : just call me Di Broj komentara : 58 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-13 Age : 31 Mjesto : lost in words...
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Sun Jun 13, 2010 10:35 pm | |
| Glasala za ne jer nikada niko neće moći da zameni Rach jer je savršeno odgovarala ulozi. | |
|
| |
Mary Still human
Broj komentara : 11 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-20
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Wed Jun 23, 2010 3:09 pm | |
| Sumnjam da će ju moći zamijeniti. Rachelle ima ono nešto drsko. opasno i vragolasto u svom držanju. Bryce mi djeluje nekako fino a ne opasno kako bi Victoria trebala izgledati. | |
|
| |
Veronica Sawyer Still human
Broj komentara : 49 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-16
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Fri Jul 16, 2010 5:07 pm | |
| | |
|
| |
Linou Still human
Broj komentara : 15 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-16 Age : 28
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Fri Jul 16, 2010 5:09 pm | |
| Nikada...Ja sam navikla na Rachelle... | |
|
| |
Lost_in_Stereo Still human
Broj komentara : 22 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-16
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Fri Jul 16, 2010 5:10 pm | |
| | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Sat Jul 31, 2010 12:26 pm | |
| Ne, ne i nikako ne.. Rachel je bila posebna, ona je imala takvu kosu i mačkasto lice, bila je apsolutno savršena, nikada se nisam susrela s osobom koja je potpuno utjelovila lik koji sam zamislila, jer je to veoma teška kada u obzir uzmete raspon moje mašte, ali Rachel je apsolutno savršena Victoria, a Bryce izgleda umjetno, kosa, sve, izgleda odvratno. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Sat Jul 31, 2010 2:07 pm | |
| Ne moze. Rachelle je posebna, i ima ''ono'' nesto, a Bryce to nema. Tako da ne moze. | |
|
| |
can we panic now? Vampire bite you
Broj komentara : 59 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-17 Age : 29
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Tue Aug 17, 2010 11:57 pm | |
| Ne može.. to mislim od trenutka kad sam čula da će je zamijeniti, i još se slažem s time.
Rachelle je, barem meni, prva i prava Victoria. I ne mogu taj lik nikako drugačije zamisliti od onoga kako ga je ona odglumila. | |
|
| |
e.c. Newborn
Ime: : e.c. Broj komentara : 153 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-28
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Wed Aug 18, 2010 2:31 pm | |
| Ne, nikako... Rachelle ja bila jako lijepa, bas je odgovarala ulozi... Imala je ono nesto... Pravi stav i sve ostalo... Bila je savrsena za Victoriu... | |
|
| |
Bokssha Newborn
Ime: : Bojana Broj komentara : 136 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-24 Age : 36 Mjesto : Beograd
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Tue Aug 24, 2010 4:16 am | |
|
Mnogo sam se razocarala kad sam videla to...
Rejcel je bila extra... prelepa , atraktivna... ova druga ne...
| |
|
| |
Lina Vampire bite you
Ime: : Katalina Broj komentara : 71 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 29 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Tue Aug 24, 2010 2:11 pm | |
| naravno da ne.. jako rijetko se glumci mogu promjenit nabolje. a R. mi je bila pre savrsena | |
|
| |
UdaćuSe ZaRobija Newborn
Ime: : Jelena :) Broj komentara : 109 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-23 Age : 28 Mjesto : Bgd..:)
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Tue Aug 24, 2010 3:10 pm | |
| nikako! Rachel je bila savrsena..Navikla sam na nju..Smorila sam se kad sam cula da ce je Bryce zameniti -.- | |
|
| |
AliceOCDCullenFeuerbach Still human
Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-10-31 Age : 28 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Tue Nov 02, 2010 9:05 pm | |
| dok sam čitala knjigu Victoriu sam zamišljala baš kao Rachel i bila sam tako razočarana kad su je zamjenili | |
|
| |
roberta_bg Vampire bite you
Broj komentara : 97 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce Mon Apr 09, 2012 1:18 am | |
| Ne, deff mi je bila bolja Rachelle :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Rachelle ili Bryce | |
| |
|