| Robert Pattinson nema uzbudljiv život | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Sun May 23, 2010 10:25 pm | |
| U novom izdanju talijanskog Vanity Faira na naslovnici je svima dobro znan Robert Pattinson. No to nije tako neobično, već je šokantna njegova izjava u intervjuu za taj časopis
Naime, na pitanje o vezi s kolegicom iz filma Kristen Stewart, Robert je rekao da je još uvijek single te dodao: 'Gotovo sve što se piše o mom privatnom životu je netočno.' O tome da je viđen s Kristen kako se ljube u Vancouveru, rekao je da se sve bazira na spekulacijama jer se treba o nečemu pisati, prenosi tportal. Na kraju je glumac dodao: 'Dok snimamo film, uglavnom radim, a slobodno vrijeme provodim u hotelu. No prema napisima u novinama, ispada da imam jako uzbudljiv život, što uopće nije točno!' | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Sun May 23, 2010 10:29 pm | |
| Ma joj.. glupost. Cuuj, nema uzbudljiv zivot? Hahah, dal' je on onaj kojeg je taxi udario jer je bjezao od obozavateljica? I njemu to nije uzbudljivo? Ma daj. -.-' | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Sun May 23, 2010 10:30 pm | |
| Joj samo da se ne umisli od silnih tračerija... | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Sun May 23, 2010 11:54 pm | |
| Joj Robert je .... prvo kaže da nije sexy pa onda kaže da mu život nije uzbudljiv | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Mon May 24, 2010 2:56 pm | |
| Mislim da on ima jako uzbudljiv život, samo bi on volio da nema. Jer su mu fanovi preko glave i malo bi da odmori. Pa se tješi da nema uzbudljiv život, jer misli da fanovi će tako ga putiti na miru. Ali neće. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Mon May 24, 2010 3:01 pm | |
| Rob ima baš uzbudljiv život.Njega je taxi udario kada je bježao od obožavateljki a ne mene :) Život mu je akcija non-stop | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Mon May 24, 2010 3:59 pm | |
| - Beatrix (citat):
- Mislim da on ima jako uzbudljiv život, samo bi on volio da nema. Jer su mu fanovi preko glave i malo bi da odmori.
Pa se tješi da nema uzbudljiv život, jer misli da fanovi će tako ga putiti na miru. Ali neće. Ja mislim da će ga još više napadati... | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Mon May 24, 2010 8:51 pm | |
| Pa uvijek će ga napadati. Ne može to izbjeći. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Mon May 24, 2010 9:07 pm | |
| Slavan je. Svi smo se uvjerili u to. Na njemu je kako će se odnositi i podnositi to.. | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Mon May 24, 2010 9:13 pm | |
| Haha, mozda ga radi ovoga jos vise budu napadali.. xD Da mu ubace u glavu da ima uzbudljiv zivot.. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život Mon May 24, 2010 9:56 pm | |
| Ughhh nema uzbudljiv život??? Šta je onda moj?? Joj ona nekad stvarno pretjeruje. Kao da želi privući oažnju s tavim izjavama...nisam zgodan,nisam sexy,nemam uzbudljiv život... Kuš!! -.-'' | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Robert Pattinson nema uzbudljiv život | |
| |
|
| |
| Robert Pattinson nema uzbudljiv život | |
|