Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu

Go down 
4 posters
AutorPoruka
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu Empty
KomentarNaslov komentara: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu   Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu EmptyMon May 24, 2010 9:03 pm

Robert Pattinson, zvijezda sage 'Sumrak', otkrio je da je pomalo ljubomoran na uspješnu karijeru Daniela Radcliffea najpoznatijeg po ulozi Harryja Pottera u tom uspješnom filmskom serijalu
Rob, koji je ovoga mjeseca proslavio 24. rođendan, kaže da se ne može ne osjećati zavist zbog sjajnih uloga mladoga Daniela (20) koji je usporedo s karijerom u filmovima prema knjigama J. K. Rowling nanizao nekoliko odličnih uloga i u kazalištu.

'Sviđa mi se raznolikost njegovih uloga, a Daniel se ne boji izazova. Zbilja mu zavidim, jer je i na kazališnim daskama jednako dobar kao i na filmu. Ima tu mogućnost transformacije pa mu predviđam veliku karijeru', kaže Rob koji je s Radcliffeom imao priliku surađivati i u filmu Harry Potter i plameni pehar iz 2005. godine.

Robert je dodao da bi volio da mu Daniel da i koji savjet po pitanju tereta slave.

'Čini se da Danielu to ide od ruke. Ostao je s obje noge čvrsto na zemlji usprkos hordama obožavatelja', rekao je Rob čija je nova kratka frizura uznemirila njegove brojne fanove koji na forumima već danima raspravljaju o tome je li mu bolja ona stara razbarušena friska ili ova nova, kratka.
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Nymphadora
Moderator
Nymphadora

Ime: : Marina
Broj komentara : 6870
Reputacija : 4
Mjesto : Nomad

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu   Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu EmptyMon May 24, 2010 9:59 pm

Aaa koji krelac -.-
Aaaaa pa ovaj je zgodniji i treutno ima više obožavateljica (Rob)
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz/forum.htm
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu   Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu EmptyMon May 24, 2010 11:33 pm

Eh draga moja postoji puno različitih vrsta ljudi a Rob je jedan među njima...
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu   Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu EmptyWed May 26, 2010 11:41 am

Ma joj.. Mislim da je ovo trac.
Zasto bi on zavidio Danielu?
Obojica su mi nekako slicni na neki nacin.. Bjeze od obozavateljica 100 na sat. Ne postuju sebe. Govore kako su ruzni, kako se ne znaju ljubiti, kako nisu zgodni, a obojica su prelijepi. hearts
Na vrh Go down
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu   Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu EmptyWed May 26, 2010 2:19 pm

Clair De Lune (citat):
Ma joj.. Mislim da je ovo trac.
Zasto bi on zavidio Danielu?
Obojica su mi nekako slicni na neki nacin.. Bjeze od obozavateljica 100 na sat. Ne postuju sebe. Govore kako su ruzni, kako se ne znaju ljubiti, kako nisu zgodni, a obojica su prelijepi. hearts
Čudni su današnji dečki...
Na vrh Go down
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu   Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu EmptyThu May 27, 2010 2:42 pm

Aha
Rob je bolji od Daniela mada su tu negdje :D
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu   Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu EmptyThu May 27, 2010 9:21 pm

Ali ipak mislim da je ovo izmisljanje.. :S
Na vrh Go down
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu   Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu EmptyFri May 28, 2010 2:40 pm

Ja misilm da nije
Rob je nekako popseban na svoj način
ja misilm kad bi vidio mog dedu reko bi mu da mu zavidi :D
lol!
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu   Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu Empty

Na vrh Go down

Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Pattinson sad tvrdi da je solo?
» Robert Pattinson je prezgodan
» Joe Jonas ošišao se kao Pattinson ?
» Moj drugi Robert Pattinson...
» Želim da me Pattinson ugrize!