| Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu Mon May 24, 2010 9:03 pm | |
| Robert Pattinson, zvijezda sage 'Sumrak', otkrio je da je pomalo ljubomoran na uspješnu karijeru Daniela Radcliffea najpoznatijeg po ulozi Harryja Pottera u tom uspješnom filmskom serijalu Rob, koji je ovoga mjeseca proslavio 24. rođendan, kaže da se ne može ne osjećati zavist zbog sjajnih uloga mladoga Daniela (20) koji je usporedo s karijerom u filmovima prema knjigama J. K. Rowling nanizao nekoliko odličnih uloga i u kazalištu.
'Sviđa mi se raznolikost njegovih uloga, a Daniel se ne boji izazova. Zbilja mu zavidim, jer je i na kazališnim daskama jednako dobar kao i na filmu. Ima tu mogućnost transformacije pa mu predviđam veliku karijeru', kaže Rob koji je s Radcliffeom imao priliku surađivati i u filmu Harry Potter i plameni pehar iz 2005. godine.
Robert je dodao da bi volio da mu Daniel da i koji savjet po pitanju tereta slave.
'Čini se da Danielu to ide od ruke. Ostao je s obje noge čvrsto na zemlji usprkos hordama obožavatelja', rekao je Rob čija je nova kratka frizura uznemirila njegove brojne fanove koji na forumima već danima raspravljaju o tome je li mu bolja ona stara razbarušena friska ili ova nova, kratka. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu Mon May 24, 2010 9:59 pm | |
| Aaa koji krelac -.- Aaaaa pa ovaj je zgodniji i treutno ima više obožavateljica (Rob) | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu Mon May 24, 2010 11:33 pm | |
| Eh draga moja postoji puno različitih vrsta ljudi a Rob je jedan među njima... | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| |
| |
Thanatos Kolekcionar
| |
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu Thu May 27, 2010 2:42 pm | |
| Aha Rob je bolji od Daniela mada su tu negdje | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu Thu May 27, 2010 9:21 pm | |
| Ali ipak mislim da je ovo izmisljanje.. :S | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu Fri May 28, 2010 2:40 pm | |
| Ja misilm da nije Rob je nekako popseban na svoj način ja misilm kad bi vidio mog dedu reko bi mu da mu zavidi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu | |
| |
|
| |
| Pattinson zavidi Danielu Radcliffeu | |
|