| Twilight-trailer | |
|
+3Athendora Lady Moonlight Thanatos 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| |
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| |
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Twilight-trailer Tue May 25, 2010 8:21 pm | |
| I bili su mlađi..Tako da su meni ovdje (u SUmraku) bili najljepši. Možda Catherine nije 'pratila' knjigu ali je dobre glumce izabrala i dobro ih je opremila. Savršeni su. Kose su im na mjestu, leće su savršene zlatne boje i jednostavno su taman 'vampirski' po mome ukusu...Čak i Kristen. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Twilight-trailer Tue May 25, 2010 9:28 pm | |
| Extra su traileri.Glumci u Sumraku su naljepši jer su nekako.....neopisivo baš su lijepi.I ja Amyna imam neki čudan osječaj kada gledam trailer od nekog filma.:* | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Twilight-trailer Thu May 27, 2010 9:19 am | |
| Vec sam se izjasnila sto se trailera tice. (: Ovo sad kad gledam, imam osjecaj kao da sam se vratila u neki prosli zivot.. Sve izgleda tako nevino.. Sve pocinje.. Puno stvari je izbaceno, ali ipak je tema ista.. Nema jos ljubavnog trokuta, nema jos Victorie da trazi Bellu... Glumci jesu mladji nego danas.. Ovo je bilo 2008. jel' tako? I ljepsi su. Kristen ovdje nema periku (koliko ja znam) a Robert ima manje pudera. Ustvari, svi vampiri imaju manje pudera nego u NM-u. To mi se svidja. Stvarno se jedva primjeti (barem ja) da imaju i malo pudera.. A sad su taaaako neprirodni.. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
| Naslov komentara: Re: Twilight-trailer Thu May 27, 2010 6:23 pm | |
| Bio je manjebuđetni film tako da su neke stvari bile pošteđene..A Kristen je tada imala prirodnu smeđu kosu i bila prekrasna..A Rob- božanstvo *s manjom količinom pudera* | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Twilight-trailer Fri May 28, 2010 6:32 pm | |
| Trailer mi se sviđa više nego film. Sjećam se kada sam prvi put gledala trailer i da su mi se svidjele one šume. Prikaz Belle i Edwarda na drveću. I cijela atmosfera je bila nekako mistična, plavkasto je sve bilo.. Svidjeo mi se Forks sam. :) | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Twilight-trailer Fri May 28, 2010 8:49 pm | |
| I meni se ovaj Forks u filmu nekako svidio.. Bas je onako kako sam zamisljala.. I ocekivala sam vise od filma. Upravo zbog trailera. Trailer mi je ono bio WOOOOOOOW! ali kad je film dosao.. :/ | |
|
| |
Bella Newborn
Ime: : Bella Swan Broj komentara : 250 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-31 Age : 32 Mjesto : in Vampireland
| Naslov komentara: Re: Twilight-trailer Mon Aug 02, 2010 9:04 pm | |
| Trailer je slozila bih se dosta bolji od filma,malo je zastrasujuci sa ovom pesmom u pozadini na pocetku,ali ovo je prica o vampirima.Ma meni je Tvilight najbolji film definitivno,svi su dosta prirodniji tad bili nego sto su sad... | |
|
| |
besoin d'amour.♥ Dizajner
Ime: : Leicaaaaa <3 Broj komentara : 64 Reputacija : 1 Join date : 2011-04-09 Age : 27 Mjesto : In hell,xD
| Naslov komentara: Re: Twilight-trailer Sun Apr 10, 2011 10:35 am | |
| Svidja mi se kako ih odrade,bas nekako te privuku da pogledas film :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Twilight-trailer | |
| |
|
| |
| Twilight-trailer | |
|