| Breaking Dawn Soundtrack | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Breaking Dawn Soundtrack Tue May 25, 2010 7:25 pm | |
| Book One Billy Idol — "White Wedding" Beach Boys — "Wouldn't It Be Nice" Muse — "Can't Take My Eyes Off of You" Blue October — "Congratulations" Plain White T's — "Take Me Away" Jack's Mannequin — "Dark Blue" Coldplay — "No More Keeping My Feet on the Ground" Fuel — "Hemorrhage"
Book Two Nine Inch Nails — "Down In It" Aerosmith — "What it Takes" Incubus — "Earth to Bella (part 1)" Interpol — "No I in Threesome" Korn — "Twisted Transistor" My Chemical Romance — "The Sharpest Lives" Motion City Soundtrack — "Point of Extinction" TV on the Radio — "Wolf Like Me" R.E.M. — "Accelerate" Jimmy Gnecco — "Someone to Die For"
Book Three Smashing Pumpkins — "Today" Right Said Fred — "I'm Too Sexy" The Temper Trap — "Sweet Disposition Linkin Park — "Pts. Of Athrty" 3 Doors Down — "Duck and Run" Simon and Garfunkel — "Hazy Shade of Winter" Death Cab for Cutie — "I Will Follow You Into the Dark" Muse — "Intro [Absolution]" Muse — "Take A Bow" Muse — "Assassin" Ok Go — "Invincible" Travis — "Safe" Elbow — "One Day Like This" | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Tue May 25, 2010 8:52 pm | |
| Primjetila sam da ima jako puno Muse i Coldplaya i pno rock-punk-emo bendova..Knjiga nije nešto ono hipi ali pjesme jesu malo tužne... Stvarno SM ima obar ukus! | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Tue May 25, 2010 11:03 pm | |
| Knjiga je hepi, zar ne? Barem je meni.. Sve se zavrsi, kraj, end, konac.. Kako zelite. A svi ti rock bendovi.. Ja bih tu radije stavila nesto veselije Neke pjesme sto asociraju na budjenje, proljece, kao sto cvijece se budi u proljece, tako se i Bella probudila Jooj, za pola ovih bendova nisam ni cula.. Mozda su novi bendovi. Makar ce se proslaviti, ako nista drugo. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Wed May 26, 2010 5:05 pm | |
| Bendovi su super. Coldpay,Muse,3 doors down ma sve je supper SM ima ukusa | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Fri May 28, 2010 6:29 pm | |
| Ovdje ima pjesama koje NIKAKO ne odgovaraju BD! I ima ih previše, jeli ovo uopće i službena lista? Jer tek su nedavno i redatelja odabrali, a već znaju soundtrack čitav. ST se bira poslije. | |
|
| |
RobSten 4ever Eclipse has begun
Ime: : Marina Broj komentara : 878 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-23 Age : 27
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Fri May 28, 2010 6:33 pm | |
| - Beatrix (citat):
- Ovdje ima pjesama koje NIKAKO ne odgovaraju BD!
I ima ih previše, jeli ovo uopće i službena lista? Jer tek su nedavno i redatelja odabrali, a već znaju soundtrack čitav. ST se bira poslije. Slažem se s Beatrix.. ove pjesme nikako nepašu u BD-u.. zar se ne odabiraju pjesme nakon što se snimi film??? | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Fri May 28, 2010 6:53 pm | |
| - Beatrix (citat):
- Ovdje ima pjesama koje NIKAKO ne odgovaraju BD!
I ima ih previše, jeli ovo uopće i službena lista? Jer tek su nedavno i redatelja odabrali, a već znaju soundtrack čitav. ST se bira poslije. Ja mislim da je to playlista uz koju je SM pisala BD... Prvo se snima filma a onda se tek pjesme biraju.. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Sun May 30, 2010 1:12 pm | |
| Pa soundtrack su pjesme koje idu u film. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Sun May 30, 2010 1:18 pm | |
| Da, ali ne mogu sve ove pjesme biti u filmu.. | |
|
| |
Beatrix Administrator
| |
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Sun May 30, 2010 8:21 pm | |
| Prerano je za sluzbenu.. Barem za mene. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Sun May 30, 2010 8:39 pm | |
| I za mene je isto prerano..Mislim on tek rade soundtrack teka nakon snimanja filma...Ali da moj post gore objašnjava što mislim da je to.. | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack Mon Sep 06, 2010 6:02 pm | |
| Ja mislim da je ovo soundtrack za knjigu. Prerano je za ST za film :S | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Breaking Dawn Soundtrack | |
| |
|
| |
| Breaking Dawn Soundtrack | |
|