| Da li biste htjeli postati vukodlak? | |
|
+14Thanatos Honey B Bokssha Lina Emma Cullen Angel_one_♥ Beatrix Athendora eŁŁy Anchyca Girl in Edward's arms StefanaCullenPattinson Reginea Clair de Lune 18 posters |
Da li biste htjeli postati vukodlak? | | Ukupno glasova : 17 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Da li biste htjeli postati vukodlak? Tue Jul 20, 2010 12:02 am | |
| Pa, naslov sve govori. Da li biste željeli biti brzi, jaki, živjeti koliko želite, ali prvenstveno, da li biste željeli mijenjati oblik kao oni?
Da li biste se voljeti-otisnuti? Naći svoju voljenu/svog voljenog i da se čitav svemir okrene prema njoj/njemu?
Da li biste voljeli da možete ubijati vampire?
Očekujemo duže komentare sa raspravljanjem. | |
|
| |
Reginea Vampire bite you
Ime: : Klara Broj komentara : 72 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-15
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Tue Jul 20, 2010 12:23 pm | |
| Daa naravno! Htjela bi biti vukodlak :) xd bila bi brza, jaka, poželjna... haha ma ne zezam se, ali i htjela bi se otisnuti, Jacobu je uspjelo :) voljela bi da mogu ubijati "neke" vampire haha kada bi bila vukodlak, zamišljam si da imam nekakvu srebrnu, sivo-bijelu boju krzna. to mi se sviđa^^ ipak, vukovi su toplokrvni, jaki, brzi, "vruči".. haha sviđaju mi se kao životinje i htjela bi da se mogu pretvoriti u vuka u stvarnom životu kada dođem u situaciju da me netko iznervira :DD haha | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Newborn
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Wed Jul 21, 2010 11:40 pm | |
| ne... nikad ne bih to htela ...team ICE :) | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Thu Jul 22, 2010 12:05 am | |
| Ne ih htjela. Jer, teoretski kada oni mjenjaju oblik oni ne postoje. Malo se razljute i bum! Vukodlak si. To mi je ono fuuj. Mislim lijepo bi bilo da mogu tako brzo trčati i biti slobodna ali mislim da mi je još uvijek draže postojati i ne mjenjati oblik. | |
|
| |
Anchyca Still human
Ime: : Ana-Maria Broj komentara : 34 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-15
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Thu Jul 22, 2010 10:33 pm | |
| ja sam zadowolja što sam čowjek aŁ da mogu birat između vamipira i vukodŁaka definitiwno wukodŁaci <3 misŁim brzi,snažni topŁi.. :) ja bi imaŁa zlatno-smeđu boju krzna.. :) | |
|
| |
eŁŁy Still human
Ime: : Elizabet Broj komentara : 32 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-11 Age : 32
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Thu Jul 22, 2010 11:56 pm | |
| ne bi bila vuk0dlak.. evo nekih razloga: 1. uvjek moras paziti da te neko ne razljuti (ima dana kada bi mogla ubiti nekoga, zamislite da sam vukodlak :/) 2. ostala bih brzo bez svoje odjece (neam para da stalno kupujem hrpu novih stvari, starci bi mi bankrotirali i odrekli me se) 3.zamislite da nemate ni malo privatnosti, jos 5 ljudi osim vas zna vase problema, strahove, pa cak i intimne stvari :lol?: ne hvala, drzim se vampira :) | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Fri Jul 23, 2010 12:09 am | |
| Ja bih voljela biti vukodlakica (: Da budem vruća od mnogih hahaa salim se ovako bila bih brza,i svida mi se to sto mozes da se pretvoris u vuka kada te neko iznervira
| |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Fri Jul 23, 2010 12:17 pm | |
| Ela molim te piši pravopisno točno, bez ubacivanja engleskog u naš jezik, molim te, sad ću ti editovati post ali ne moogu ja za tobom letati po forumu i svaki tvoj post editovati. :/ | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Fri Jul 23, 2010 1:20 pm | |
| Pa ja bih to voljela probati. Ne bih htjela biti vuk zauvijek; samo na kratko da vidim kako je to (isto kao i vampir). Ali meni su vukovi predivne životinje; i voljela bih probati to.. Trčati tako slobodno.. i daleko... I sam pojam toga mi je nekako moćan. Oni su veliki i snažni.. Ne znam, nekaoko su mi fascinantni. Iako sam i ja tim Ice ;D Nemam ništa protiv vukova, dapače, jako su mi dragi.
| |
|
| |
Angel_one_♥ Still human
Broj komentara : 20 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-30
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Fri Jul 30, 2010 8:10 pm | |
| Da,vodila bi normalniji zivot,u svakom slucaju bolje nego vampirski zivot | |
|
| |
Emma Cullen Still human
Ime: : Ivana - Ive Broj komentara : 44 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04 Age : 35 Mjesto : U glupom Kragujevcu... :-(
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Tue Aug 24, 2010 2:22 am | |
| Pu, pu daleko bilo...Nikad... | |
|
| |
Lina Vampire bite you
Ime: : Katalina Broj komentara : 71 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 29 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Tue Aug 24, 2010 2:41 am | |
| ne bi voljela biti vukodlak. htijela bi osjecai slobode ali ako je cijena toga da mi drugi zaviruju u misli sigurno ne. misli su nesto sto trebamo zadrzati za sebe i sta god da mi se ponudi da mi zaviri u misli definitivno bih odbila | |
|
| |
Bokssha Newborn
Ime: : Bojana Broj komentara : 136 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-24 Age : 36 Mjesto : Beograd
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Tue Aug 24, 2010 2:45 am | |
| | |
|
| |
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Wed Sep 29, 2010 11:25 pm | |
| ne ne bih voljela biti vukodlak...nervira me njihov nacin preobrazbe odnosno..kad se pretvore u vukodlake..i to..sto se ne mogu kontrolisati..msm ono ...nidje vezze stoji ispred tebe covjek nesto te iznervira i ti odmah BUM ! ii svi onda saznaju da si vukodlak i da si drugaciji...ii naravno Ice Team FOREVER ! | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Sat Oct 02, 2010 4:40 pm | |
| E sad to ovisi kakav vukodlak. Ak ovakvi iz Sumraka da...Ali ako ovi pravi a ne shape shiftersi onda ne.
Ali kako su ovi iz Sumrak ne bi. Zato što sam uvijek bila Team vampires. :) | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| |
| |
AliceOCDCullenFeuerbach Still human
Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-10-31 Age : 28 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Tue Nov 02, 2010 8:58 pm | |
| ne želim bit pseto ijuuuu | |
|
| |
roberta_bg Vampire bite you
Broj komentara : 97 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Mon Apr 09, 2012 1:20 am | |
| Ne,nikada ih nisam volela niti cu. Sva ta stvar oko otiskivanja mi je uzasna. Ne bih mogla nikad da posvetim ceo zivot jednoj osbi.Takodje mi ne bi pruzalo sadisfakciju ubijanje vampira xD | |
|
| |
kriss Still human
Broj komentara : 1 Reputacija : 0 Join date : 2013-12-01
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? Sun Dec 01, 2013 7:37 pm | |
| Jako bih volela biti vukodlak,bila bih jaca,brza i sa vise hrabrosti i samopouzdanja.Oduvek sam verovala u nadprirodne stvari pa cak i sada.Kada bih bila vukodlak to bi bilo SJAJNO | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Da li biste htjeli postati vukodlak? | |
| |
|
| |
| Da li biste htjeli postati vukodlak? | |
|