TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Scene u filmu. Tue Aug 02, 2011 2:08 pm | |
| - Jessica•Rose (citat):
- Ja msm da bi trebali ubaciti onu kamenu kolibu sto je Bella dobila za rodjendan od Esme. Ti su mi dijelovi predivni.
Kao i onaj kad Bella na kraju govori Reneesme da ce je morati napustiti i njihov oprostaj.I u satoru i na cistini kad Volturi vijecaju.
Vidila sam sliku kolibe na internetu, tako da mislim da će to ubacit, a ovo ostalo moraju, jer je prevažno za razvoj događaja da to izbace... | |
|
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Scene u filmu. Tue Aug 02, 2011 8:28 pm | |
| - TeamSwitzerland (citat):
- Jessica•Rose (citat):
- Ja msm da bi trebali ubaciti onu kamenu kolibu sto je Bella dobila za rodjendan od Esme. Ti su mi dijelovi predivni.
Kao i onaj kad Bella na kraju govori Reneesme da ce je morati napustiti i njihov oprostaj.I u satoru i na cistini kad Volturi vijecaju.
Vidila sam sliku kolibe na internetu, tako da mislim da će to ubacit, a ovo ostalo moraju, jer je prevažno za razvoj događaja da to izbace... A jel znas gdje si vidjela tu sliku da mi posaljes link. Voljela bih vidjeti kako izgleda | |
|
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Scene u filmu. Tue Aug 02, 2011 11:54 pm | |
| Vidjela sam tu, na forumu, negdje... EDIT: Evo, naška sam ih ** | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Scene u filmu. | |
| |
|