Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta

Go down 
5 posters
AutorPoruka
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta Empty
KomentarNaslov komentara: 'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta   'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta EmptyFri Aug 27, 2010 1:49 pm

Premda su očekivanja bila velika i činilo se da je ljubav prema vampirima zarazila svijet, treći dio sage 'Sumrak' – 'Pomrčina' ovoga je ljeta zaradio 650 milijuna dolara i tako zasjeo na treće mjesto po zaradi, piše Forbes.com.

Ovako je ostao iza svog prethodnika, Mladog mjeseca, koji je prošle jeseni zaradio 710 milijuna dolara. Podsjetimo, Praskozorje, četvrti dio ove sage koji će biti sniman u dva dijela pojavit će se u kinima u studenom 2011. (prvi dio) i studenom 2012. (drugi dio).

Na prvom je mjestu po zaradi animirani film

Priča o igračkama 3 koji je zaradio vrtoglavih 895 milijuna dolara ovog ljeta, a na drugom je mjestu Shrek zauvijek koji je zaradio 663 milijuna dolara.

Na četvrtom je mjestu po ljetnoj zaradi

Iron Man 2 sa 622 milijuna dolara, a na petom Inception s Leonardom DiCapriom koji je zaradio 478 milijuna dolara.
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: 'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta   'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta EmptyFri Aug 27, 2010 2:09 pm

Treca suprise
A ipak je dobro mogli su biti 6-7 :D
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Broj komentara : 7943
Reputacija : 23
Mjesto : St. Vladimir's Academy

KomentarNaslov komentara: Re: 'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta   'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta EmptySat Aug 28, 2010 8:59 am

Ovo je baš loše.. :/

A valjda su ljudi skontali da i filmovi nisu nešto.. :|
Na vrh Go down
https://twitter.com/Aimee_Liam
Bella
Newborn
Newborn
Bella

Ime: : Bella Swan
Broj komentara : 250
Reputacija : 0
Mjesto : in Vampireland

KomentarNaslov komentara: Re: 'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta   'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta EmptyMon Aug 30, 2010 12:57 pm

E cuj Toy story prva...ili Shrek...meni je Shrek Srecan zauvjek tako glup film... :( da je to haos...bolji mi je treci deo 10 puta...Ojjj meni
Na vrh Go down
Asteria
Vampire attack
Vampire attack
Asteria

Ime: : Asteria
Broj komentara : 526
Reputacija : 0
Mjesto : On the other side of the rainbow

KomentarNaslov komentara: Re: 'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta   'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta EmptyMon Aug 30, 2010 2:23 pm

Cool, pa rekla sam ja da nije tako super film, NM je bio puno bolji, hahahah
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: 'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta   'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta Empty

Na vrh Go down

'Pomrčina' treća po zaradi ovoga ljeta
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Rob i Kristen su kralj i kraljica ljeta 2010.
» Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje?