Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
Naslov komentara: Hoće li 'Firelight' zamijeniti 'Sumrak'? Fri Sep 24, 2010 1:58 pm
Čuvajte se, vampiri, dolaze zmajevi! Naime, filmska kuća Mandalay Pictures otkupila je prava za snimanje filmova prema romanima Sophie Jordan pod imenom 'Firelight'
Trenutno je Sophie napisala tri romana Firelight, a u njima se radi o sestrama blizankama tinejdžericama koje pripadaju rasi draki, koja je pak potekla od zmajeva.
Jedna od sestara ima magičnu moć riganja vatre i u središtu je paklenog plana u kojem bi koristila tu svoju moć. Upravo zbog toga majka blizanke dovodi da žive među ljudima.
Prva od tri knjige 'Firelight' Sophie Jordan u prodaji je u SAD-u od 7. rujna. Pogledajte reklamu za knjigu:
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
Naslov komentara: Re: Hoće li 'Firelight' zamijeniti 'Sumrak'? Fri Sep 24, 2010 2:03 pm
Iskreno govoreći ja se ne bojim. Zašto bi? Vampiri su jedno, a zmajevi neš pedeseto. Pitanje da li je to uopće dobro. Isto kao što su govorili (mislim govore) da su anđeli novi vampiri* oni se ne mogu mjeriti. Svako će čitati ono što on želi. Možda jeste to zanimljivo ali vampiri su puno više rasprostranjeni.
*u najavi za knjigu Torment od Lauren Kate najvna rečnica je: Angels are new vampires. što je nemoguće.
*u Luni vampiri (ovi balkanski) su zapravi Zmajevi (vampiri s krilima)
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
Naslov komentara: Re: Hoće li 'Firelight' zamijeniti 'Sumrak'? Fri Sep 24, 2010 7:47 pm
ovo mi zvuci uzbudljivo..ali oni ne mogu zamjeniti twilight !
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Hoće li 'Firelight' zamijeniti 'Sumrak'?