| 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' Fri Mar 19, 2010 12:57 pm | |
| Kristen Stewart, 19-godišnja zvijezda sage 'Sumrak', otkrila je u svom intervjuu za magazin Parade da može razumjeti fanatizam obožavatelja popularnog vampirskog serijala 'Mogu razumjeti koliko fanovima znači saga Sumrak. I sama sam, kad sam bila mlađa, bila strastvena obožavateljica nekih bendova i filmova, pa mi je sve to vrlo blisko', kaže Kristen dodajući da je super stvar što sad svi nestrpljivo iščekuju nove nastavke sage.
Dodala je i da se njezin lik Bella razvija iz filma u film te da i ona kao osoba i glumica odrasta paralelno sa svojim likom.
'Nije bilo lako glumiti književni lik, posebno kad je riječ o liku poput Belle o kojem su svi imali predodžbu kako bi trebala izgledati', rekla je. | |
|
| |
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' Fri Mar 19, 2010 1:15 pm | |
| U ovoj bajci se govori o savsenim bicima-vampirima. Barem ih je Stephenie opisala kao savrsena bica. I ja mislim da svako ko pricota ove knjige ne moze da ne voli Edwardovu i Bellinu ljubav, jer bi svako volio takvu ljubav. Savrsenu vjecnu ljubav. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' Fri Mar 26, 2010 3:43 pm | |
| - Clair De Lune (citat):
'Mogu razumjeti koliko fanovima znači saga Sumrak. Hvala!! :)
Pa drago mi je da razumije. Jer nama fkt znači.. | |
|
| |
Twilight_girl Newborn
Ime: : Vlasta Broj komentara : 124 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 31 Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)
| Naslov komentara: Re: 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' Tue Mar 30, 2010 10:56 pm | |
| hvala BOgu... kooonačno neko razumije i treba nas razumijeti | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' Wed Mar 31, 2010 10:28 am | |
| Da, hvala joj sto nas razumije. A u potpunosti se slazem s tim da joj nije lako Bellu glumiti, jer svako od nas je Bellu drugacije zamisljao. | |
|
| |
Twilight_girl Newborn
Ime: : Vlasta Broj komentara : 124 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 31 Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)
| Naslov komentara: Re: 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' Wed Mar 31, 2010 2:28 pm | |
| da... ali ipak je ona odradila dobar posao | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' Wed Mar 31, 2010 6:47 pm | |
| To je istina.Mislim i njoj je teško ali toliko je nama.Ona se mora potruditi da bolje odglumi i da se bolje postavi i upozna lik... | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' Sat Apr 17, 2010 11:03 am | |
| Ajde barem da neko razumije nas | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' | |
| |
|
| |
| 'Razumijem opcinjenost Sumrak Sagom!' | |
|