Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna!

Go down 
4 posters
AutorPoruka
Miss Crawford
Moderator
Miss Crawford

Ime: : nessa.
Broj komentara : 2710
Reputacija : 21
Mjesto : In clouds

Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna! Empty
KomentarNaslov komentara: Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna!   Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna! EmptyTue Nov 16, 2010 9:37 pm

Kristen Stewart uhvati depresija svaki put kada pomisli da bi jednom u životu morala da prestane da glumi. Zvezda filmske sage o vampirima “Sumrak” priznaje da je posao koji trenutno radi jedini koji joj ide od ruke. Sa tim se ne bi složili mnogi kritičari koji su kritikovali baš njene glumačke veštine uprkos tome što je zahvaljujući nastavcima “Sumraka” postala prava megazvezda.

Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna! Kristen-stewart-caught-staring-1059-0

“Da prestanem da glumim, postala bih vrlo frustrirana. Imala bih jako puno nepotrošene energije, a i ne znam raditi ništa drugo. Loša sam s rukama, ne znam ništa da napravim”, Kristen je svesna svojih slabih strana. Dodaje kako je njoj gluma izrazito važna. “Kroz glumu doživljavam i samu sebe, a i ljude oko sebe. Mogu puno da naučim o ljudima uživljavanjem u likove i njihove odnose sa drugima. Time ću se nastaviti baviti”, rekla je glumica.

Na vrh Go down
https://twitter.com/Anessaaa
Jessica•Rose
Fighting for life
Fighting for life
Jessica•Rose

Ime: : Rouz ; Irma
Broj komentara : 1333
Reputacija : 19
Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?

KomentarNaslov komentara: Re: Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna!   Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna! EmptyTue Nov 16, 2010 10:17 pm

Citat :
Zvezda filmske sage o vampirima “Sumrak” priznaje da je posao koji trenutno radi jedini koji joj ide od ruke. Sa tim se ne bi složili mnogi kritičari koji su kritikovali baš njene glumačke veštine uprkos tome što je zahvaljujući nastavcima “Sumraka” postala prava megazvezda.

Lijepo nek joj sad i gace skinu sa g***e .. -.-'
Zna da glumi i tacka .
Slazem se da za druge stvari i nije bas talentirana xD al glumiti vala zna :/
Na vrh Go down
Nymphadora
Moderator
Nymphadora

Ime: : Marina
Broj komentara : 6870
Reputacija : 4
Mjesto : Nomad

KomentarNaslov komentara: Re: Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna!   Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna! EmptyWed Nov 17, 2010 1:14 am

Vjerujem joj da je tako. ;D

btw. Kako je cudna na ovoj slici. :S
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz/forum.htm
Miss Crawford
Moderator
Miss Crawford

Ime: : nessa.
Broj komentara : 2710
Reputacija : 21
Mjesto : In clouds

KomentarNaslov komentara: Re: Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna!   Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna! EmptyWed Nov 17, 2010 5:08 pm

Mislis da to nismo znali ?
Na vrh Go down
https://twitter.com/Anessaaa
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

KomentarNaslov komentara: Re: Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna!   Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna! EmptyWed Nov 17, 2010 5:28 pm

HAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAAHHA
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna!   Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna! Empty

Na vrh Go down

Gluma mi je ceo život, u svemu ostalom sam grozna!
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Robert Pattinson nema uzbudljiv život