| Da li vam se sviđa izgled ženskog dijela Denali kovena? | |
|
|
Da li vam se sviđaju? | | Ukupno glasova : 4 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Da li vam se sviđa izgled ženskog dijela Denali kovena? Thu Apr 28, 2011 10:45 pm | |
| Kao što znate, izašle su nove slike s Breaking dawn seta filma koje možete pronaći [You must be registered and logged in to see this link.], i tako su pokazane svijetu izgledi ženskog dijela Denali kovena, znači Irina, Kate i Tanya.
Da li vam se sviđaju?
Slika: Sa lijeve nadesno: Esme, Irina, Kate, Tanya. | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Da li vam se sviđa izgled ženskog dijela Denali kovena? Thu Apr 28, 2011 11:06 pm | |
| O.K. su. Kate mi malo čudno stoje ove zlatne oči, a Tanyu sam zamišljala skroz drugačije. Koliko znam ona bi trebala imati malo crvenog pigmenta u kosi? Irinu su po meni još najbolje izabrali. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Da li vam se sviđa izgled ženskog dijela Denali kovena? Thu Apr 28, 2011 11:34 pm | |
| Ne znam, stvarno. Prije mnogo vremena sam čitala BD (trebala bih to refrešati), pa se ni ne sjećam točnog opisa, ali ih sigurno nisam sve zamišljala plavima. Mislim Kate i Irina, mogu i proći, ali u Tanyi mi nečega fali, malo zvrckastoga. | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Da li vam se sviđa izgled ženskog dijela Denali kovena? Thu Apr 28, 2011 11:45 pm | |
| Da, baš to, malo razigranosti i euforije. Sijećam se točno onog dijela eclipsea kad je edward opisuje, zamislila sam je kao plavušu s pomalo crvenkastom nijansom kose, plavim očima (?), visoku i totalno otkačenu. | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Da li vam se sviđa izgled ženskog dijela Denali kovena? Fri Apr 29, 2011 10:40 am | |
| Ove dvije su mi okej, ali Irinu nisam ovakvu zamišljala... | |
|
| |
roberta_bg Vampire bite you
Broj komentara : 97 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09
| Naslov komentara: Re: Da li vam se sviđa izgled ženskog dijela Denali kovena? Mon Apr 09, 2012 12:47 am | |
| Svidjaju mi se :) Oke su , nisam ni nesto odusevljena... xP | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Da li vam se sviđa izgled ženskog dijela Denali kovena? | |
| |
|
| |
| Da li vam se sviđa izgled ženskog dijela Denali kovena? | |
|