| Denali koven. | |
|
+7Thanatos Nymphadora Athendora Twilight_girl Lekača Girl in Edward's arms Clair de Lune 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Denali koven. Fri Mar 19, 2010 4:39 pm | |
| Dakle, ovdje raspravljajte o sestrama Tanyji, Irini i Katrini te o španjolcima Carmen i Elazaru. Kakvim ih zamisljate? Sto mislite o njima? | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Tue Mar 23, 2010 6:18 pm | |
| Mislim da su ok..ali onad kad su i Cullenovi zvali a oni nisu došli zbog vukodlaka to im jedno zamjeram. Jer vukodlaci su stali između njih. | |
|
| |
Lekača Vampire bite you
Broj komentara : 59 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-23 Age : 28 Mjesto : In my dreams,in Hollywood
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Tue Mar 23, 2010 6:36 pm | |
| Ne volim ih....nemama razloga | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Tue Mar 23, 2010 9:11 pm | |
| Ja nisam bas neki njihov veliki ljubitelj. Tanya zamisljam nekako previse lukavu, zavodnicku. Sto se tice Irine, na neki je nacin i opravdavam. Zivot je nije mazio, izgubila je majku radi besmrtnog djeteta. To ju je jako povrijedilo. Cate, Carmen i Eleazar se ne spominju previse u knjizi, tako da nemam nikakvo misljenje o njima. | |
|
| |
Twilight_girl Newborn
Ime: : Vlasta Broj komentara : 124 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 31 Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Tue Mar 30, 2010 11:18 pm | |
| žao mi je Irine... bila je bijesna... Tanya... e za nju mislim da je cool osoba... pa mislim zar vi ne bi pokušali da zavedete Edwarda onako lijepog hihihi.... ostali su mi ok... nemam neko posebno mišljenje... cool su | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Fri Apr 02, 2010 7:59 pm | |
| Onako su mi,ono ne pominju se puno u knjizi pa mi je malo teško odlučivati o njima.. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Sun Apr 04, 2010 2:36 pm | |
| Tanya mi se ne svida,jer sam dobila dojam da je u jednom dijelu knjige htjela rastaviti Edwarda i Bellu.Bilo joj je krivo jer ona nije na Bellinom mjestu.Irine mi je zao.Prvo je izgubila majku zbog besmrtnog djeteta,a onda i Laurenta zbog vukodlaka.I onda kada je vidjela da se Bella igra sa besmrtnim djetetom(ona je mislila da je Nessi besmrtna) i druzi s vukodlakom,pa sto je trebala napraviti?I ja bih napravila isto sto je i ona,ali eto nazalost to ju je kostalo zivota.Za Carmen i Eleazara nemam neko misljenje jer se ne spominju puno u knjizi. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Thu Apr 15, 2010 10:34 pm | |
| - marina/diwlja_djevojchica (citat):
- Tanya mi se ne svida,jer sam dobila dojam da je u jednom dijelu knjige htjela rastaviti Edwarda i Bellu.Bilo joj je krivo jer ona nije na Bellinom mjestu.Irine mi je zao.Prvo je izgubila majku zbog besmrtnog djeteta,a onda i Laurenta zbog vukodlaka.I onda kada je vidjela da se Bella igra sa besmrtnim djetetom(ona je mislila da je Nessi besmrtna) i druzi s vukodlakom,pa sto je trebala napraviti?I ja bih napravila isto sto je i ona,ali eto nazalost to ju je kostalo zivota.Za Carmen i Eleazara nemam neko misljenje jer se ne spominju puno u knjizi.
U svemu se slažem s tobom samo još moram dodati za Carmen i Elezara. Sviđa mi se kako u BD odmah prihvaćaju Nessie i tepaju joj i maz i paze ju...Njima bi dobro došlo dijete... | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Thu Apr 15, 2010 10:40 pm | |
| - Swells (citat):
- marina/diwlja_djevojchica (citat):
- Tanya mi se ne svida,jer sam dobila dojam da je u jednom dijelu knjige htjela rastaviti Edwarda i Bellu.Bilo joj je krivo jer ona nije na Bellinom mjestu.Irine mi je zao.Prvo je izgubila majku zbog besmrtnog djeteta,a onda i Laurenta zbog vukodlaka.I onda kada je vidjela da se Bella igra sa besmrtnim djetetom(ona je mislila da je Nessi besmrtna) i druzi s vukodlakom,pa sto je trebala napraviti?I ja bih napravila isto sto je i ona,ali eto nazalost to ju je kostalo zivota.Za Carmen i Eleazara nemam neko misljenje jer se ne spominju puno u knjizi.
U svemu se slažem s tobom samo još moram dodati za Carmen i Elezara. Sviđa mi se kako u BD odmah prihvaćaju Nessie i tepaju joj i maz i paze ju...Njima bi dobro došlo dijete... Slazem se.Mozda ne bi bilo tako savršeno kao Renesmee,ali eto. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Fri Apr 16, 2010 1:39 pm | |
| Msm neko normalno dijete a ne neko čudovištance...hah | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Mon Jul 26, 2010 8:12 pm | |
| - Swells (citat):
- Msm neko normalno dijete a ne neko čudovištance...hah
Da moram se sloziti sa tobom. | |
|
| |
Andrea Radić Still human
Ime: : Andrea Rathbone Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 37 Mjesto : with Jackson!!, California
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Sun Aug 15, 2010 8:49 pm | |
| sve sam komentirala, pa moram i njih. Bezveze su mi! | |
|
| |
Nymphadora Moderator
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Sat Mar 12, 2011 10:43 pm | |
| Zašto bezveze ? :O Obrazloži. :) | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Mon Apr 04, 2011 9:09 pm | |
| O.K. su mi. Tanya mi djeluje kao neka draga cura, Cate mi ima super dar. Irinu zamišljam kao najosjetljiviju od njih. Da ju je majčina smrt pogodila, a onda još i Laurent... Carmen i Elezar su mi onako... dobri ljudi, sigurno, samo što se ne zna dovoljno o njima da bih mogla ulaziti u dublju raspravu. | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Mon Apr 04, 2011 9:16 pm | |
| Ne dopadaju mi se. Pogotovo u Eclipseu, kada nisu hteli da pomognu Cullenovima i vukodlacima u borbi, jer je Irina bila zaljubljena u Laurenta a vukodlaci su ga ubili. U stvari je Laurent blago rečeno bio jako podmukao. | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Mon Apr 04, 2011 9:19 pm | |
| Pa zamisli da im jesu pomogli? Irina bi se poslije vjerojatno osijećala izdano... | |
|
| |
besoin d'amour.♥ Dizajner
Ime: : Leicaaaaa <3 Broj komentara : 64 Reputacija : 1 Join date : 2011-04-09 Age : 27 Mjesto : In hell,xD
| Naslov komentara: Re: Denali koven. Sat Apr 09, 2011 7:23 pm | |
| Isrekno,ja nisu mi simpaticni,i Tanyu zamisljam kao neku ruznu vampirku,a ne kao lijepu,xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Denali koven. | |
| |
|
| |
| Denali koven. | |
|