| S Kristen nema zezancije | |
|
+3Miss Crawford Beatrix Rosalie 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: S Kristen nema zezancije Sun Jun 19, 2011 4:32 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Mlada glumica i zvijezda sage 'Sumrak' Kristen Stewart, unatoč svojim godinama, ostavila je snažan dojam na Davida Sladea, redatelja 'Pomrčine' David i Kristen zajedno su radili na trećem nastavku sage 'Sumrak', a David je njihov prvi susret nedavno komentirao na svom Twitteru: 'Prvi dojam o Kristen Stewart – sramežljiva, jaka, talentirana, pametna i zrela osoba. Ne bih nikada rekao da je tako mlada. S njom nema zezancije kada je posao u pitanju.' Iako je mlada, Kristen je već stekla izniman ugled u svijetu filma, a gotovo svi redatelji s kojima je radila o njoj imaju isto mišljenje – posao je na prvom mjestu. [You must be registered and logged in to see this image.]Meni izgleda mrtva ozbiljna (?) xD | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: S Kristen nema zezancije Sun Jun 19, 2011 6:59 pm | |
| Ne znam.. Meni se ona nimalo ne sviđa, niti dojam kakav ostavlja.. Ali otkud mi zapravo znamo kakva je ona; kakva je u stvarnosti.. kakva je osoba ? | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: S Kristen nema zezancije Sun Jun 19, 2011 9:12 pm | |
| Slažem se Filipa... to jedino može znati njena porodica i ljudi s kojim je bila uz dobrim odnosima prije Sumraka. A ne znam, meni se ne čini kao neko s kim se možeš našaliti... | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: S Kristen nema zezancije Mon Jun 20, 2011 3:57 am | |
| Nemam pojma kakva je inace, ali meni ne djeluje kao osoba s kojom bi se onako mogla druziti. pf. i uopce ne ostavlja neki dobar dojam :/ | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: S Kristen nema zezancije Mon Jun 20, 2011 11:58 am | |
| Da, i meni djeluje kao da ima neki slabašan karakter i da je nekako cijela... krhka [You must be registered and logged in to see this image.]? Ne znam, ali u jedno sam sigurna, nikad je ne bi opisala kao stabilnu osobu, ostavlja mi takav dojam... | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: S Kristen nema zezancije Mon Jun 20, 2011 11:11 pm | |
| Ne znam kakva je inače, al' takav dojam mi zasigurno ne ostavlja. | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: S Kristen nema zezancije Sat Jun 25, 2011 5:17 pm | |
| - TeamSwitzerland (citat):
- Ne znam, ali u jedno sam sigurna, nikad je ne bi opisala kao stabilnu osobu, ostavlja mi takav dojam...
Sve osim stabilna. | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: S Kristen nema zezancije Fri Jul 08, 2011 12:36 am | |
| Mislim da je to sve previse uzburkano oko Kristen. Mozda je cura u stvari jako draga i pristupacna osoba ali uz gomilu novinara koji ti doslovno vise za vratom svako bi izgledao drukcji.U sustini ja mislim da je ona upravo onakava kakvom ju je ovaj opisao - Citat :
- 'Prvi dojam o Kristen Stewart – sramežljiva, jaka, talentirana, pametna i zrela osoba.
Ja je podrzavam | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: S Kristen nema zezancije | |
| |
|
| |
| S Kristen nema zezancije | |
|